Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 10 December, 18:03

Affärsvärlden - 02 dec 19 kl. 09:27

Aktierna som tas in i Paretos decemberportföljPareto gör tre förändringar i sin decemberportfölj och tar in Embracer, Millicom och Electrolux, medan Wihlborgs, Securitas och Elekta tas bort..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Paretos, Embracer, Electrolux, Wihlborgs, Elekta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktiernasom , tasin i , Paretos, decemberportfölj
PrivataAffärer - 02 dec 19 kl. 10:22

Tre nya aktier i Paretos decemberportfölj

Pareto anser att den redovisningsfråga kring Embracer som firman The Analyst tog upp i oktober var överdriven och Pareto räknar med att bolaget kommer att visa stark utveckling under tredje och fjärde kvartalet 2019/20. Pareto finner Millicom undervärderat jämfört med sektorkollegorna i Latinamerika och anser att Kinneviks exit utgör ett köptillfälle. För Electrolux anser Pareto att mildare råvarumotvindar tillsammans med uppdelningen av bolaget under första halvåret 2020 år kommer att vara positiva faktorer för aktien kommande månader.

PrivataAffärer - 01 apr 19 kl. 09:11

Fem nya bolag i Paretos aprilportfölj

I mars gick sju av de tio aktierna i Paretos portfölj bättre än indexet OMXSGI, framför allt Stillfront och Knowit. Vad gäller de fem nya aktierna skriver Pareto följande om varje: ABB: bolaget väntas leverera bättre än vad marknaden räknar med under 2019, tack vare sencyklinsk efterfråga. Stora Enso: aktien togs ur portföljen i februari på grund av risk för svag massamarknadsdata.

DI - 02 dec 19 kl. 09:14

Pareto tar in Embracer och Millicomi decemberportfölj

Pareto gör tre förändringar i sin decemberportfölj och tar in Embracer, Millicom och Electrolux, medan Wihlborgs,.

Affärsvärlden - 01 mar 19 kl. 09:35

Paretos tio favoritbolag i mars

Ut med ABB, IPC och Nobina, och in med Green Landscaping, Stendörren och Knowit. Det blev resultatet när Pareto inför mars byter ut tre av aktierna i sin portfölj innehållande tio svenska favoritbolag..

PrivataAffärer - 03 sep 18 kl. 09:30

Fyra nya aktier i Paretos månadsportfölj

Marknadsstatistik nyligen visar siffror som är gynnsamma för Volvo Trucks i Nordamerika under det tredje kvartalet och Pareto räknar med väsentligt ordermomentum under andra halvåret. Stillfront har en bra pipeline med nya spel som är redo att lanseras under andra halvåret och 2019, skriver Pareto som motivering för att inkludera den aktien i portföljen. Isofol närmar sig den viktigaste triggern för aktien sedan börsnoteringen, nämligen den studie som kommer att utgöra basen för godkännande om resultaten är positiva.

PrivataAffärer - 17 sep 15 kl. 10:10

Paretos nya favorit i oljesektorn

Oljebolaget Tethys Oil med verksamhet i Oman har klämt in sig bland Paretos favoriter inom oljesektorn. Det framgår av en dagsaktuell sektoruppdatering....

PrivataAffärer - 03 jun 19 kl. 09:07

Tre nya bolag i Paretos juniportfölj

Pareto anser att Kinnevik är en attraktiv aktie att äga i nuvarande marknad på grund av dess starka portfölj inom e-handel, telekom och medieutrymme. Dometics första kapitalmarknadsdag bekräftade Paretos syn om utökade marginaler och god tillväxt kommande år. Azelio handlas under börsintroduktionskursen om 22 kr per aktie och givet den potentiellt transformerande produkt bolaget har ser Pareto uppsida, om än med hög risk.

PrivataAffärer - 05 okt 18 kl. 06:25

Hernhag: Bästa strategierna för de mest blankade aktierna

Teknikbolaget Mycronic toppar listan över Stockholmsbörsens mest blankade aktier med 12,5 procent. Det innebär att 12,5 procent av aktierna är utlånade till aktörer som sannolikt sålt aktierna i förhoppning om att kunna köpa tillbaka dem billigare. Räntan på att låna aktier är ibland hög och blankningsaffärer innebär en finansiell hävstång.

VA - 21 feb 11 kl. 07:00

Bästa aktierna på First North

21 februari Analys Johan Bergsgård.
Småbolagen på First North har fått en blandad start på året. Ett tydligt samband är att aktierna som gick bra ifjol också går bra i år.

VA - 20 jan 11 kl. 13:22

Hetaste aktierna 2011

20 januari Även om obalanserna i ekonomierna kommer att finnas kvar ett långt tag framöver, betonade ändå panelen bestående av Harald Mix, vd Altor, Frans Lindelöw, vd Carnegie, Annika Winsth, chefekonom på Nordea och Kerstin Hessius, vd tredje AP-fonden, att vi är inne i en konjunkturåterhämtning i Sverige. ? Vi kan räkna med obalanser i ekonomierna i säkert 10-15 år till, men vi har en konjunkturåterhämtning, sade Annika Winsth, chefekonom på Nordea.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Två åtalspunkter mot Trump

Demokraterna lägger fram två åtalspunkter i riksrättsprocessen mot president Donalt Trump..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Altl hetare budgivning på Stockholms bomarknad

Budgivningen på bostadsrätter blir allt mer intensiv, särskilt i Stockholm och i synnerhet i innerstaden, där skillnaden mellan utropspris och slutpris - budpremien - nu är över 10 procent för första gången sedan nedgången hösten 2017. Det visar statistik från bostadssajten Hemnet som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

USA och Kina uppges planera uppskjutna tullar

Amerikanska och kinesiska förhandlare jobbar just nu på att skjuta upp de tullar som enligt planen ska införas den 15 december. Det skriver Wall Street Journal..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

USA-terminerna vänder upp på tull-besked

Terminerna för de ledande USA-börserna vände från minus till plus inför tisdagens öppning..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Så mycket väntas arbetslösheten stiga

Arbetsförmedlingens nya prognos visar att sysselsättningen ökar med 45.000 personer under 2020-2021. Samtidigt väntas arbetslösheten stiga till 7,2 procent 2020 och 7,4 procent 2021..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

M och KD ratar energiöverenskommelsen

Moderaterna och Kristdemokraterna lämnar energiöverenskommelsen. "Klimatförnekarna och kärnkraftskramarna är en minoritet i riksdagen. Det förändras inte av det här", säger energiminister Anders Ygeman..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Börsplus slopar säljrådet för Probi

Börsplus byter fot om Probi och höjer aktierådet från sälj till neutral..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

SAS-utredning visar på allvarliga brister

En besättningsmedlem hos SAS avstod en flygning av säkerhetsskäl och fick sedan beskedet att hans anställning skulle avslutas..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Morgan Stanley kan säga upp 1 500

Den amerikanska storbanken Morgan Stanley planerar att skära ned omkring 1.500 tjänster, rapporterar Financial Times med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Fitch: Utmaningar väntar Europas teleoperatörer

Kreditvärderingsinstitutet Fitch Ratings bedömer att den europeiska teleoperatörssektorn står inför utmaningar 2020..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.