Sydsvenskan > IT

Sunday, 15 December, 20:11

Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 09:21

Fortsatt tryck i bilhallarnaDen kommande fordonsskatten fick många köpare att söka sig till bilhallarna i november. Under månaden ökade nyregistreringarna av personbilar med 18 procent och lätta lastbilar ökade med 22 procent. "De ökade registreringarna förklaras till stor del av.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt trycki , bilhallarna
Helsingborgs Dagblad - 02 dec 19 kl. 09:21

Fortsatt tryck i bilhallarna

Den kommande fordonsskatten fick många köpare att söka sig till bilhallarna i november. Under månaden ökade nyregistreringarna av personbilar med 18 procent och lätta lastbilar ökade med 22 procent. "De ökade registreringarna förklaras till stor del av.

GöteborgsPosten - 02 dec 19 kl. 09:22

Fortsatt tryck i bilhallarna

Den kommande fordonsskatten fick många köpare att söka sig till bilhallarna i november. Under månaden ökade nyregistreringarna av personbilar med 18 procent och lätta lastbilar ökade med 22 procent..

DN - 02 jun 14 kl. 11:53

Full rulle i bilhallarna

Det är trångt i bilhallarna och i maj steg nyregistreringarna av personbilar med sju procent.Det är plussiffror för femte månaden i rad. ”Det här är en stark konjunktursignal”, säger Bil Swedens vd Bertil Moldén..

DI - 04 maj 15 kl. 10:53

Högtryck i bilhallarna

Det råder turbotryck i bilhallarna. Registreringarna av nya personbilar ökade med 11 procent i april enligt färska siffror från Bil Sweden. Volvo och Volkswagen dominerar toppen..

DI - 01 jun 16 kl. 10:15

Plattan i mattan i bilhallarna

Det var fortsatt full gas i bilhallarna i maj. Registreringen av nya personbilar uppgick till 34.475 vilket var en ökning med 17 procent jämfört med samma månad i fjol.

DI - 03 okt 16 kl. 09:24

Urstark månad i bilhallarna

Det råder fortsatt rally i bilhallarna och antalet registrerade personbilar ökade för 33:e månaden i rad. Det framgår av statistik från Bil Sweden..

DI - 01 feb 17 kl. 10:28

Fortsatt full gas i bilhallarna

Det var fortsatt full gas i bilhallarna i januari. Registreringen av nya personbilar ökade 7,6 procent jämfört med samma månad i fjol. Årets januarimånad hade dock två registreringsdagar fler än 2016 vilket normalt innebär omkring 10 procent fler registreringar.

DI - 01 jun 17 kl. 09:03

Full rulle i bilhallarna i maj

Bilmånaden maj blev ytterligare en bra månad i bilhallarna. Enligt statistik från branschorganisationen Bil Sweden ökade registreringen av nya personbilar med 2,5 procent i maj jämfört med samma månad i fjol..

Barometern - 27 jun 18 kl. 20:00

Ny skatt ger högtryck i bilhallarna: ”Är lite panikartat”

På söndag träder en ny fordonsskatt i kraft, kallad Bonus Malus. Det innebär kraftigt höjda avgifter för många nyregistrerade bilar och lastbilar. Något som fått köparna att rusa till bilhallarna för att få sina nya bilar registrerade innan halvårsskiftet..

DI - 02 jul 18 kl. 09:29

Rally i bilhallarna – bästa registreringsmånaden någonsin

Det var full rulle i bilhallarna i juni som bjöd på rekordsiffror för nyregistreringen av både personbilar och lätta lastbilar. Det visar siffror från Bil Sweden. .

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Electrolux vinstvarnar – höga kostnader i USA

Vitvarutillverkaren Electrolux vinstvarnar för det fjärde kvartalet. Verksamheten i Nordamerika har fått oväntat höga kostnader och det förväntas påverka resultatet negativt under kvartalet med ungefär 70 miljoner dollar (drygt 654 miljoner kronor), enl.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Mindre fabrik i brand i Dhaka – flera döda

Minst tio människor har omkommit i en brand i en mindre fabrik i utkanten av Dhaka i Bangladesh. Det är den andra dödliga fabriksbranden i huvudstaden den senaste veckan. Antalet döda kan dock komma att stiga.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Gabe's Garden stiger ur sitt skjul

Sångaren Ivar Lodén Håkansson berättar om nya satsningen..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Saturday night live” gör parodi på Thunberg

Hon har skällt ut makthavare i FN, träffat påven och Obama och utsetts till årets person av Time. Nu har Greta Thunberg dessutom blivit porträtterad i det amerikanska humorprogrammet "Saturday night live". I slutet av senaste programmets öppningssketch.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Källa: Ryssland går vidare med utförsäljning

Den ryska regeringen går vidare med den länge planerade utförsäljningen av statliga bolag, säger en insatt källa till nyhetsbyrån Reuters. En lista på de bolag som regeringen hoppas sälja 2020–2022 ska spikas till på torsdag. I flera år har Ryssland tän.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

FN:s generalsekreterare: ”Jag är besviken”

FN:s portugisiske generalsekreterare António Guterres kommenterar utfallet av klimattoppmötet i Madrid. – Jag är besviken med resultaten från COP25, säger han i ett uttalande. Det internationella samfundet har försuttit ett viktigt tillfälle att visa ha.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Bilbrand på Kronetorpsgatan

En bil på Kronetorpsgatan började brinna under söndagseftemiddagen. Larmet kom strax innan klockan 15..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Faïka Ammar:”Klostergården är lite likt Paris”

Vi träffade eldsjälen som hämtar kraft i flamencon och trygghet i att känna sina grannar..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Att vara journalist lär eleverna om demokrati

En elevgjord tidning ingår i satsning på hållbarhet och trygghet i Rosengård.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Johaugs nya kross – svenskorna långt efter

Therese Johaug fortsätter att dominera fullständigt i individuella distanslopp den här säsongen. Norskan vann med en halv minut före landsmaninnan Heidi Weng på tio kilometer i fri stil i Davos. Charlotte Kalla blev bästa svenska, på tionde plats, en mi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.