SR > Nyheter

Friday, 13 December, 17:45

SR - 02 dec 19 kl. 09:09

Sökarbetet efter försvunna skulle tjäna på utbildningVarje år försvinner tusentals personer i Sverige och ofta engagerar sej frivilliga i sökandet vilket är en viktig resurs – som skulle kunna tas bättre omhand..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sökarbetetefter , försvunnaskulle , tjäna, utbildning

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Klimatmötet drar ut på tiden – förslag får skrivas om

FN:s klimatmöte i Madrid kommer inte hinna lösa alla frågor på utsatt tid. Mötet som skulle avslutats kl 18 ikväll drar ut på tiden och tålamodet brister hos många över att det går så trögt komma framåt, när klimatriskerna redan är påtagliga i delar av världen..

SR - 1 timme sedan

USA och Kina har gjort upp i handelskriget

Kina och USA har kommit överens om ett partiellt handelsavtal länderna emellan, skriver USA:s president Donald Trump på Twitter. En ny samtalsrunda inleds omedelbart, fortsätter Trump..

SR - 1 timme sedan

Fortsatt ökning av gåvor från allmänheten

Allmänhetens givande vid insamlingar ser ut att fortsätta öka under 2019 jämfört med tidigare år. Det enligt en prognos från branschorganisationen Giva Sverige..

SR - 1 timme sedan

Bara 40 procent röstade i algeriska valet

I Algeriet uppges den tidigare premiärministern Abdelmadjid Tebboune ha vunnit presidentvalet med 58 procent av rösterna enligt preliminära siffror..

SR - 1 timme sedan

Johnson: Nu har vi mandat att genomföra brexit

Efter gårdagens val står det klart att Torypartiet har vunnit en storseger, vilket innebär att Boris Johnson fortsätter som premiärminister..

SR - 1 timme sedan

Bara hälften av platserna fylls på polisutbildningar

Endast något mer än hälften av vad Polismyndigheten hade hoppats på ansluter sig till vårens polisutbildning. Trots den oroande siffran menar polisens nationella tillväxtsamordnare, Mattias Dejke, att man är på god väg att nå regeringens rekryteringsmål för 2024..

SR - 2 timmar sedan

Slut med exportkrediter till fossil verksamhet 2022

Sverige ska senast år 2022 sluta med exportkrediter till fossil verksamhet i andra länder, som en del av den nya exportstrategi regeringen presenterar idag..

SR - 3 timmar sedan

”Nu är det dags att leverera”

I Bryssel där EU:s ledare möts togs valresultatet i Storbritannien emot med stor lättnad. Europeiska rådets ordförande Charles Michel gratulerade Boris Johnson till valsegern..

SR - 3 timmar sedan

Tiger dödade man på kaffeplantage

I södra Sumatra i Indonesien har ytterligare en person dödats av en tiger. Mannen attackerades på en kaffeplantage igår..

SR - 4 timmar sedan

EU:s minimilöner ska inte påverka Sverige

Ett nytt system med minimilöner i EU kommer inte att påverka sättet löner bestäms i Sverige genom förhandlingar mellan arbetsmarknadens parter. Det är budskapet från EU:s nya arbetsmarknadskommissionär Nicolas Schmit som besöker Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.