BT > Nyheter

Thursday, 12 December, 23:19

BT - 02 dec 19 kl. 08:43

Först dumpades krabbor, sedan en segelbåt: ”För jävligt”För några veckor sedan slängde någon en massa krabbor i ett dike utanför återvinningscentralen. Nu är det en segelbåt som har dumpats. – Det är för jävligt att skattepengar ska gå till att få bort den, säger Anders Rehbinder..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Anders Rehbinder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Först, dumpades, krabborsedan en , segelbåtFör , jävligt
Aftonbladet - 22 aug 17 kl. 20:52

Först dumpades svensken – nu sparkas klubbens GM

Cornucopia - 05 feb 19 kl. 11:35

Båtmässan: Begagnade segelbåtar går stabilt

Navigare necesse est. Vivere non est necesse.Årets båtmässa i Svenska Mässan i Göteborg bjöd på ett ovanligt, förmodat unikt inslag, nämligen begagnade segelbåtar.

YLE - 20 nov 15 kl. 04:31

Segelbåt i Houtskär förstördes i brand

En sjutton meter lång segelbåt av stål har i natt förstörts i en brand vid Sandösundet, i Houtskär. Båten låg för ankar i en vik femtio meter från stranden. Båtägaren var inte ombord då branden fick sin början.

Skånskan - 11 sep 19 kl. 16:29

Befälhavaren på grundstötta segelbåten misstänks för sjöfylleri

FALSTERBO Befälhavaren på den segelbåt som på tisdagskvällen gick på grund i vattnet vid Falsterbofyr är misstänkt för sjöfylleri.
För att undvika miljöpåverkan tömdes båten på diesel och bensin under onsdagen, men båten ligger kvar på grundet.– När samtliga ombord räddats och hotet för miljöpåverkan undanröjts avslutade vi vår insats.

YLE - 11 mar 15 kl. 14:36

Studerande utvecklar segelbåtbranschen

I framtiden ska segelbåtarna gå tystare när motorn är igång. En grupp studerande vid Yrkeshögskolan Novia håller på och tar fram en vibrationsisolator som minskar bullernivåerna. Vibrationsisolatorn ska användas i ett generatoraggregat som hör ihop med en dieselmotor.

YLE - 26 aug 15 kl. 18:59

Närståendevårdaren Erland Mattsson: När vi föll i tamburen var det dags

För fyra år sedan fick hon diagnosen Alzheimers men symtomen märktes redan tidigare, enligt de vuxna barnen. I somras gav pargasbördige Erland Mattsson upp. Det var omöjligt att vårda hustrun Pirkko hemma och hon togs in på vårdhem.

YLE - 01 aug 17 kl. 10:24

Läkarhelikopter lyfte man ur segelbåt utanför Lovisa

Sjöräddarna fick på tisdag förmiddag rycka ut till Lovisa skärgård och evakuera en person från en segelbåt. Segelbåten var på resa från S:t Petersburg till Helsingfors. Utanför Digskär skadade en person med utländsk bakgrund sitt ben på grund av den hårda sjögången.

YLE - 01 aug 17 kl. 10:24

Helikopter lyfte man ur segelbåt utanför Lovisa

Sjöbevakningen fick på tisdag förmiddag rycka ut till Lovisa skärgård och evakuera en person från en segelbåt. Segelbåten var på resa från S:t Petersburg till Helsingfors. Utanför Digskär skadade en person med utländsk bakgrund sitt ben på grund av den hårda sjögången.

Skånskan - 09 aug 18 kl. 13:24

Snorkling och chilla med krabbor

Trelleborg Krabbor är bråkstakar som blir av med klor i parti och minut. Ändå går de att hålla i handen. Vattenverkstaden lär också ut enkla grunder i snorkling.

YLE - 03 sep 13 kl. 08:33

Motorbåten byts mot segelbåt i Kroatien

En semesterresa till södra Europa behöver nödvändigtvis inte innebära charter eller stadssemester. Tolv personer från Vasa motorbåtsklubb åker den sjätte september till Split i Kroatien. Där tar de inte in på hotell utan de har hyrt två segelbåtar som ska ta dem runt bland öarna i Adriatiska havet i Kroatien.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Rosenberg: "Huvudet vill spela i tio år till"

Markus Rosenberg avslutade karriären genom att besegra rivalen Köpenhamn och ta Malmö FF vidare i Europa League. Om det kittlar att fortsätta?.

BT - 15 minuter sedan

TT-FLASH: Klar ledning för Tories

Konservativa partiet ser ut att vinna det brittiska valet med betryggande majoritet, enligt vallokalsundersökningar. .

BT - 15 minuter sedan

Golfklubbens konkurs kostar kommunen tre miljoner

Nu är det i stort sett klart hur mycket konkursen i Hulta golfklubb kommer att kosta Bollebygds kommun. .

BT - 45 minuter sedan

Borås: Polishund attackerade förbipasserande

En man från Borås har yrkat på att få 30 000 kronor i skadestånd efter att han blev attackerad av en polishund på Kristineberg. Hunden slet sig från föraren och bet mannen. .

BT - 1 timme sedan

Nytt pengaregn över MFF – över 68 miljoner

Med Malmö FF:s avancemang i Europa League kommer pengar. Mycket pengar. Totalt har MFF nu dragit in över 68 miljoner på Europa League-resan – som fortsätter..

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Pojke rånad och misshandlad i Borås centrum: ”Tänderna lösa”

En 14-årig pojke blev rånad på sin klocka och bälte vid Borås centralstation. – Han blev även misshandlad, säger Jörgen Lindén vid polisen i Borås. .

BT - 2 timmar sedan

Männen bakom ”bastuklubben” fortfarande på tunga positioner

Männen från den så kallade bastuklubben har fortfarande betydelsefulla uppdrag inom Socialdemokraterna i Borås. De ledande socialdemokrater BT talat med nekar dock till att bastuklubben haft en politisk betydelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.