UT > Nyheter

Friday, 13 December, 05:02

UT - 02 dec 19 kl. 08:43

Person påkörd vid övergångsställeUnder måndagsmorgonen skedde en olycka på Tre rosorsväg i Ulricehamn. En flicka blev påkörd av en bil. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Tre, Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person påkördvid , övergångsställe
Skånskan - 30 sep 19 kl. 05:00

Hon samlar namn för ett övergångsställe

skurup Västergatan har en lång sträcka förbi villaområde, förskolor och fritidsgård utan ett övergångsställe, alternativt ett farthinder.
Det konstaterar Madeleine von Beetzen som dagligen går längs gatan med ett visst obehag och oro för sonen Elliot 1,5 år.Västergatan i Skurup leder förbi förskola Lönnen och allaktivitetshuset Gummifabriken.

YLE - 19 feb 15 kl. 05:04

Övergångsställe eller inte - det är frågan

I Lovisa är inte alla övergångsställen betecknade med trafikmärken utan bara med målade vita fält på gatan. Det innebär problem vintertid för trafikanter - för både bilister och fotgängare. På sommaren är det lätt att se om gatukorsningarna har övergångsställen i och med de målade fältena på gatan, men på vintern när snö och is täcker de målade fältena, är det ingenting som visar om det finns ett övergångsställe i gatukorsningen eller inte.

YLE - 10 aug 16 kl. 08:51

Ge barnen en säker skolväg – stanna vid övergångsställe

Skolstarten innebär många barn i trafiken, och det är de vuxna som bär ansvaret för att skolvägarna är säkra. Kom därför ihåg att hålla hastighetsbegränsningarna och stanna vid övergångsställen. Vid ett övergångsställe ska föraren stanna för fotgängare som befinner sig på övergångsstället eller står i begrepp att passera.

Alingsås tidning - 09 okt 18 kl. 05:30

Oroade över otryggt övergångsställe

På kort tid har två bilar kört av vägen vid övergångsstället vid Parkuddens pizzeria i Ljung. Nu vill boende i området att övergångsstället flyttas innan någon än värre olycka inträffar.
– Det är många gånger man hunnit gå halvvägs över övergångsstället när det kommer en bil som tvingas ställa sig på bromsen och tvärnita.

Skånskan - 27 jan 17 kl. 11:15

Traktor körde på kvinna på övergångsställe – föraren frias

Kävlinge Med skopan fylld av buskar som skymde sikten körde traktorföraren på en 72-årig kvinna på ett obevakat övergångsställe i centrala Kävlinge.
Nu frias föraren från anklagelserna om vållande till kroppsskada. ERWP.

Skånskan - 12 apr 18 kl. 13:34

Här är Skånes första 3D-övergångsställe

Malmö Helsingborgs stads nya övergångsställe är någonting utöver det vanliga. Det är i 3D. ”Har du sett vårt nyaste övergångsställe?

UT - 27 maj 14 kl. 07:21

Fick foten överkörd på övergångsställe

– Man kan ju undra om det hade någonting med EU-valet att göra, skämtar fritidspolitikern Per Gustafsson. Hans fot blev överkörd av en bilist som inte stannade vid ett övergångsställe. Förra lördagen hade Per Gustafsson och två av hans partikamrater varit ute och knackat dörr och var nu väg tillbaka till Socialdemokraternas partilokal.

YLE - 31 okt 16 kl. 07:15

Sjuåring med mobiltelefon i handen påkörd på övergångsställe

Ett sjuårigt barn blev i lördags påkört vid ett övergångsställe i Rusko, norr om Åbo. Olyckan inträffade nära brandstationen på Vahdontie. Enligt polisens utredningar sprang barnet över vägen med mobiltelefonen i handen, flög via motorhuven och landade på asfalten.

YLE - 08 dec 14 kl. 14:46

Två skadade i krock på övergångsställe i Lojo

Två 15-åriga flickor skadades då de blev påkörda av en bil på ett övergångsställe i Karstuvägen 6 i Lojo på måndagsmorgonen (8.12). Bilisten, en Lojobo född 1991, misstänks för grovt äventyrande av trafiksäkerheten och vållande av personskada.

Expressen - 03 aug 13 kl. 17:09

Hund kördes ihjäl vid ett övergångsställe

JÖNKÖPING. En hund har blivit ihjälkörd vid ett övergångsställe i Jönköping. ?

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 22:02

Skadades svårt vid övergångsställe


En 61-årig kvinna skadades allvarligt när hon blev påkörd av en bil i Västerås på måndagskvällen. Olyckan inträffade på Norra skjutbanegatan klockan 18.20, då kvinnan blev påkörd när hon skulle passera ett övergångsställe, skriver vlt.

Fler nyheter från UT

UT - 4 timmar sedan

SM-debuten avklarad för Odd: ”Känner mig stolt”

Hon blev sist. Men vad gjorde det. Julia Odd var nöjd med sin insats och med att få åka inför släkt och vänner på läktarna.

UT - 6 timmar sedan

BILDEXTRA: Konståknings-SM är invigt: ”Roligt och lite nervöst”

Med en publik på uppskattningsvis närmare 400 personer invigdes konståknings-SM 2019 i Ulricehamn på torsdagskvällen..

UT - 11 timmar sedan

Brott: Välkänd körkortslös körde 130 förbi fartkamera

En man som dömts många gånger för att ha kört utan körkort, och för tillfället var villkorligt frigiven, fotades på väg 157 när han körde i 130 kilometer i timmen. .

UT - 11 timmar sedan

CajsaStina sprider musikalisk julstämning på lördag

Den 14 december framträder CajsaStina Åkerström i Tvärreds kyrka med en julkonsert..

UT - 14 timmar sedan

UT frågar: Ska du se någon julkonsert i år?

I december finns det gott om tillfällen att njuta av vacker och levande julmusik. Nyligen bjöd till exempel Marcos Ubeda och Magnus Johansson på sin I juletid. Till helgen bjuder Marcus Bark Sigvardsson och Gina Gustafsson på en annan traditionsfylld konsert, Andrum i juletid.

UT - 16 timmar sedan

Efter hot: Skola måste kartlägga risker

När arbetsmiljöverket gjorde en inspektion på Ätradalsskolan och Timmele skola upptäckte man brister. Bland annat har det inte gjorts en bedömning av riskerna för att arbetstagare ska drabbas av ohälsa och olycksfall. .

UT - 18 timmar sedan

Kevin får årets stipendium för ungt ledarskap

Kevin Coomer lockas av allsidig träning och ledarskapet i karate. I år har han fått ett av kommunens stipendier för unga ledare för sitt engagemang på karateklubben i Tranemo..

UT - 21 timmar sedan

JUST NU: Truck brinner vid företag – räddningstjänst på plats

Enligt ett larm från SOS ska ett arbetsfordon brinna på Bronäsgatan i Ulricehamn. Flera räddningstjänstfordon är på plats..

UT - Igår: 05:00

Ska göra riskanalys av hemtjänstens nattarbete

Arbetsmiljön för dem som jobbar natt inom hemtjänsten i Ulricehamn har ändrats på ett sätt som gör fackförbundet Kommunal nu begär att arbetsgivaren gör en risk- och konsekvensanalys. .

UT - Igår: 05:00

Bo Högborn: Kom tillbaks, Per Johansson!

M+KD+SD = snart sant. Men alla är inte med på tåget. Läs om två lokala moderater med helt olika syn på SD-närmandet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.