Alingsås tidning > Nyheter

Tuesday, 10 December, 01:42

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 08:41

Hittade okänd man i sin soffaTidigt på måndagsmorgonen fick polisen påringning från en person i Herrljunga som hittat en okänd man sovandes i sin soffa. Enligt polis var mannen påverkad och fick föras till sjukhus för vård. När mannen omhändertogs av polis hade han kniv på sig och han är misstänkt för grovt brott mot knivlagen. Enligt polis har mannen troligen gått in i den aktuella bostaden i tron om att han var i sin egen bostad..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Herrljunga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hittade, okändman i sin , soffa
GöteborgsPosten - 24 sep 14 kl. 10:20

Hittade vapen i soffa på vandrarhem

Polisen fick vid 9-tiden på onsdagsmorgonen larm om att en pistol hittats i ett allmänt utrymme på ett vandrarhem i Göteborg..

Nyheter 24 - 24 feb 11 kl. 10:52

Kvinna hittade alligator bakom sin soffa


En kvinna hittade en alligator som gömt sig bakom hennes soffa efter översvämningar som drabbat hennes hus på grund av kraftigt regn. PARAUAPEBAS. Kvinnan visste inte att en alligator gömde sig bakom hennes soffa, förrän hon såg sin treårige son klappa alligatorn på huvudet.

Expressen - 15 maj 14 kl. 16:29

Hittade 260 000 i soffa – lämnade tillbaka allt

De tre studenterna köpte en "ful och illaluktande" soffa från Frälsningsarmén för 20 dollar. Den var värd mer. Gömda i soffan hittade de tre kuvert – med 40 000 dollar (260 000 kronor).

Aftonbladet - 17 dec 11 kl. 20:48

Hon fick ovanligt sälskap i sin soffa

Annette från Nya Zeeland hörde oväsen från köket och gick dit för att se vad ?katterna hade ställt till med?Hittade en säl i sin soffa.

NT - 17 jul 13 kl. 22:22

Hittade man i sin soffa

Den 36-åriga kvinnan upptäckte att en man låg i hennes soffa när hon kom in i lägenheten..

DN - 06 feb 14 kl. 12:59

Köttyxa hittad i soffa på rättspsyk

Personal på en rättspsykiatrisk avdelning på Löwenströmska sjukhuset hittade en köttyxa i en soffa. Redskapet var inslaget, men hur det hamnade där är ännu oklart..

SVT - 16 maj 14 kl. 12:15

Fann 40.00 dollar i soffa - spårade upp ägaren.

När tre rumskompisar i New York hittade en förmögenhet i en soffa festade de inte upp pengarna. Istället spårade de upp den tidigare ägaren..

YA - 13 feb 19 kl. 11:27

Brott: Låg utslagen på soffa – greps för narkotikabrott

Mannen låg utslagen på en soffa när polisen hittade honom. Han fick följa med till polisstationen och misstänks nu för narkotikabrott..

Skånskan - 13 feb 19 kl. 16:25

Drogad man hittades på soffa

YSTAD En polispatrull beordrades till en bostad i centrum där det hade uppstått stök klockan 01.15 i tisdags. När polisen kom fram hittade de en 26-årig man ligga helt utslagen på en soffa.

Expressen - 26 jun 18 kl. 01:39

Barn hittade vapen på Ikea – avlossade skott

Ett barn hittade ett laddat vapen i en soffa på ett Ikeavaruhus i amerikanska delstaten Indianapolis. Därefter avlossade barnet ett skott – men ingen person ska ha kommit till skada, skriver AP. – Vi ser väldigt allvarligt på den här händelsen, säger lokala Ikea-varuhusets presstalesperson i ett uttalande.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 03 dec 19 kl. 07:44

Hemfridsbrott i Alingsås

Vid 20-tiden på måndagskvällen får polisen in samtal från en person som säger att två personer befinner sig i utanför dennes adress och vägrar lämna. Enligt polisen känner den målsägande och de misstänkta till varandra och detta ska ha inträffat vid tidigare ett tillfälle tidigare. Det finns ingen gripen i ärendet.

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 08:25

Misstänkt mordbrand i Fåglavik

Sent på söndagskvällen fick räddningstjänsten larm om brand i ett flerfamiljshus i Fåglavik. Innan räddningstjänsten hann fram till adressen hade boende själva hunnit släcka branden. Enligt uppgifter är det papper som har börjat brinna, och någon naturlig förklaring till branden ska inte finnas.

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 05:20

Dramatik bakom pulkabacken

I Vårgårda har vintern fått lite hjälp på traven – av kommunen.
Men faktum är att den utlovade pulkabacken på Murartorget höll på att bli inställd.
– Vi var oroliga över tillgången på snö, medger gatuingenjör Daniel Miglavs.

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 18:38

Man trängde sig in i bostad

Vid lunchtid på söndagen fick polisen in en anmälan om en man som trängt sig in i en bostad i Herrljunga. Inne i bostaden ska han ha slagit sönder en mängd föremål. Polis har upprättat en anmälan om hemfridsbrott, skadegörelse och misshandel..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:40

Rattfull blev av med körkort

På lördagsförmiddagen hade polisen nykterhetskontroll bland trafikanter i närheten kring Systembolaget i Vårgårda. En man fastnade i kontrollen och har rapporterats för rattfylleri. Hans körkort omhändertogs också av polis..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:44

Greps för stöld i butik

En person misstänks för stöld i en butik på Kungsgatan under lördagseftermiddagen. Väktare upptäckte stölden och grep den misstänkta gärningspersonen innan polis anlände och tog över ärendet..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:48

Tre fall av misshandel anmälda

Strax innan klockan tre på söndagsmorgonen fick polis larm om en misshandel på Östlyckan. En person fick föras med ambulans till sjukhus men enligt polis rör det sig inte om några livshotande skador. Tidigare under natten anmäldes två fall av misshandel i området kring Museiparken och Åmanska parken.

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 05:20

Wallins blir Oves

På måndag lämnar syskonen Jesper Wallin och Sofia Hansson, tredje generationens ägare av Wallins grill, över till nya ägare.
– Det känns som att vi går ut när vi är på topp, säger Jesper Wallin.
Historien om Wallins grill tar sin början för 50 år sedan då Jespers och Sofias morfar Nils Boström köpte gatuköket, som då låg längre upp mot Museiparken.

Alingsås tidning - 30 nov 19 kl. 17:02

Isbanan lagas till tomteparaden

Isbanan på Lilla Torget ska vara i åkbart skick till söndagens tomteparad – det är beskedet efter att banan gick sönder under lördagens invigning.
Det är snabba ryck som nu gäller för att få ordning på den nedstängda isbanan på Lilla Torget. Banan fick stängas för skridskoåkning under lördagen, och det innan den hunnit öppnas för allmänhetens åkning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.