Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 10 December, 12:30

Dagensanalys.se - 02 dec 19 kl. 08:40

Nu börjar utförsäljningen av toppdomänerna – först ut är .orgVissa saker borde vara för allmännyttiga för att kunna säljas, som en toppdomän. Men när 10 miljarder kronor ligger på bordet vänds huvuden åt andra hållet när årets kap genomförs. Ja, vi skriver här om toppdomänen .ORG som är populär bland non-profitorganisationer och andra organisationer. .
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
ORG, Reumatikerförbundet, International Sverige, Dövas Riksförbund, ICANN, Nu, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu börjar utförsäljningenav , toppdomänerna, förstut är , .org
Skånskan - 16 maj 18 kl. 10:00

Mårtensgatans 110-åring har gjort bokslut

Kävlinge Det finns butiker som lämnar större tomrum än andra efter sig när de slår igen. Boklådor tillhör den kategorin. Särskilt om de är byns enda, och ”alltid” har funnits.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Digitala medieköp minskar på bred front

Medieinvesteringarna minskade med 4,2 procent under november, jämfört med samma period föregående år. Månadens vinnare blev mediekategorin radio som uppvisade en positiv tillväxt om 12,9 procent och gjorde sin bästa novembermånad någonsin. Samtidigt backade de totala digitala medieköpen med hela 6,2 procent under månaden.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Ipsos köper Data Liberation för automatisk rapportering

Ipsos har nyligen köpt engelska Data Liberation för att integreras med Ipsos.Digital. Ipsos kör i full fart mot en komplett plattform för DIY-research.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Har annonsfria webbläsaren Brave svaret?

Bakom webbläsaren Brave finner vi ett bekant ansikte. Det är nämligen Mozilla-gurun Brendan Eich som varit med att utveckla webbläsaren som ratar annonser och insamling av användardata. När Brave drog igång 2015 var det inte många som trodde på idén.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Vi trendspanar inför 2020

Snart är det dags att lämna 2019 och fira starten av 2020. Här är en kortversion av alla trender och händelser som vi lär få uppleva under nästa år. 5G i alla mobiler Kommer du ihåg när vi hyllade 3G?

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas

Nyligen bjöd Amazon Web Services in till sin årliga konferens re:Invent, då 65.000 personer från hela världen samlades för att ta del av nyheter, utbildningar och nätverksmöjligheter. Precis som tidigare år har AWS jobbat med ett stort antal utvecklingsprojekt som alla fick sin officiella presentation under de fyra dagar som re:Invet pågick.

Dagensanalys.se - Igår: 08:23

IKEA är Sveriges högst ansedda företag 2019

Det visar undersökningen Reputation&Trust som tagit tempen. På andra respektive tredje plats hamnar Systembolaget och Spotify. Bland de lägst ansedda hittar vi Lundin Petroleum, PostNord och Ryanair.

Dagensanalys.se - Igår: 08:01

Efter 40 ratas du av arbetsgivarna

Om du är äldre än 40 år är det dystra tider som väntar vad det gäller sökandet av jobb. Bakom studien är docenten Magnus Carlsson och nationalekonomen Stefan Eriksson. Sannolikheten att bli kontaktad föll med cirka fem procentenheter för varje tiotal år av åldrande.

Dagensanalys.se - Igår: 07:44

Snapchat omfamnar Deepfakes

När världen rasar mot så kallade Deepfakes väljer Snapchat att använda tekniken för att göra en häftig gimmick. Snapchats funktion kallas för Cameo och låter användarna placera sina ansikten i videoklipp där det ser ut som att de medverkar i filmen. Tekniken som används kallas för Deepfakes, något som oroar bland annat världens regeringar.

Dagensanalys.se - Igår: 21:33

Fulton tycker till: Telefonnasare bryter mot NIX

NIX-registrering av ett telefonnummer ska innebära att uppringning inte sker från telefonförsäljare. Men den stoppar inte vissa företag inom telemarketing-branschen från att ringa upp, då de struntar i spärrlistan. Så här synar du dessa skojare.

Dagensanalys.se - Igår: 17:19

Nielsen: Över 13 miljoner ser The Irishman på Netflix

Det tog bara fem dagar innan 13 miljoner hade redan sett The Irishman på Netflix. Bakom siffrorna är mätföretaget Nielsen som mäter streamingtjänsterna. Under första lanseringsdagen bänkade sig 2,6 miljoner framför filmen The Irishman med Robert De Niro.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.