Alingsås tidning > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:23

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 08:25

Misstänkt mordbrand i FåglavikSent på söndagskvällen fick räddningstjänsten larm om brand i ett flerfamiljshus i Fåglavik. Innan räddningstjänsten hann fram till adressen hade boende själva hunnit släcka branden. Enligt uppgifter är det papper som har börjat brinna, och någon naturlig förklaring till branden ska inte finnas. Enligt räddningstjänsten har det funnits stor spridningsrisk. Polis har spärrat av platsen för en teknisk undersökning och en anmälan om mordbrand har upprättats.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Fåglavik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, mordbrandi , Fåglavik
Alingsås tidning - 18 aug 16 kl. 08:58

Misstänkt narkotikabrott

En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk. Detta sedan hon påträffats av polisen vid 23-tiden på onsdagskvällen. Kvinnan ska, enligt polisen, ha befunnit sig i en parkerad bil i närheten av Fåglavik tillsammans med en man, när hon ertappades..

BT - 09 feb 13 kl. 11:45

Kontanter stulna från villa i Fåglavik

Under natten tog någon sig in i en villa i Fåglavik. Polisen har säkrat vissa spår, men än är ingen misstänkt för brottet. Det var genom ett fönster på baksidan som någon bröt sig in i Fåglaviksvillan.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 03 dec 19 kl. 07:44

Hemfridsbrott i Alingsås

Vid 20-tiden på måndagskvällen får polisen in samtal från en person som säger att två personer befinner sig i utanför dennes adress och vägrar lämna. Enligt polisen känner den målsägande och de misstänkta till varandra och detta ska ha inträffat vid tidigare ett tillfälle tidigare. Det finns ingen gripen i ärendet.

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 08:41

Hittade okänd man i sin soffa

Tidigt på måndagsmorgonen fick polisen påringning från en person i Herrljunga som hittat en okänd man sovandes i sin soffa. Enligt polis var mannen påverkad och fick föras till sjukhus för vård. När mannen omhändertogs av polis hade han kniv på sig och han är misstänkt för grovt brott mot knivlagen.

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 05:20

Dramatik bakom pulkabacken

I Vårgårda har vintern fått lite hjälp på traven – av kommunen.
Men faktum är att den utlovade pulkabacken på Murartorget höll på att bli inställd.
– Vi var oroliga över tillgången på snö, medger gatuingenjör Daniel Miglavs.

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 18:38

Man trängde sig in i bostad

Vid lunchtid på söndagen fick polisen in en anmälan om en man som trängt sig in i en bostad i Herrljunga. Inne i bostaden ska han ha slagit sönder en mängd föremål. Polis har upprättat en anmälan om hemfridsbrott, skadegörelse och misshandel..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:40

Rattfull blev av med körkort

På lördagsförmiddagen hade polisen nykterhetskontroll bland trafikanter i närheten kring Systembolaget i Vårgårda. En man fastnade i kontrollen och har rapporterats för rattfylleri. Hans körkort omhändertogs också av polis..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:44

Greps för stöld i butik

En person misstänks för stöld i en butik på Kungsgatan under lördagseftermiddagen. Väktare upptäckte stölden och grep den misstänkta gärningspersonen innan polis anlände och tog över ärendet..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:48

Tre fall av misshandel anmälda

Strax innan klockan tre på söndagsmorgonen fick polis larm om en misshandel på Östlyckan. En person fick föras med ambulans till sjukhus men enligt polis rör det sig inte om några livshotande skador. Tidigare under natten anmäldes två fall av misshandel i området kring Museiparken och Åmanska parken.

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 05:20

Wallins blir Oves

På måndag lämnar syskonen Jesper Wallin och Sofia Hansson, tredje generationens ägare av Wallins grill, över till nya ägare.
– Det känns som att vi går ut när vi är på topp, säger Jesper Wallin.
Historien om Wallins grill tar sin början för 50 år sedan då Jespers och Sofias morfar Nils Boström köpte gatuköket, som då låg längre upp mot Museiparken.

Alingsås tidning - 30 nov 19 kl. 17:02

Isbanan lagas till tomteparaden

Isbanan på Lilla Torget ska vara i åkbart skick till söndagens tomteparad – det är beskedet efter att banan gick sönder under lördagens invigning.
Det är snabba ryck som nu gäller för att få ordning på den nedstängda isbanan på Lilla Torget. Banan fick stängas för skridskoåkning under lördagen, och det innan den hunnit öppnas för allmänhetens åkning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.