Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 16 December, 01:41

Affärsvärlden - 02 dec 19 kl. 08:17

USA granskar Deutsche Banks roll i Danske Banks penningtvättsskandalDet amerikanska justitiedepartementet har under de senaste veckorna trappat upp sin granskning kring den tyska storbanken Deutsche Banks roll i Danske Banks penningtvättsskandal..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, Deutsche Banks, Danske Banks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, granskar, Deutsche, Banks, rolli , Danske, Banks, penningtvättsskandal
DI - 01 apr 16 kl. 11:41

Deutsche Banks ex-chef får betala dyrt för intervju

Deutsche Banks tidigare toppchef Rolf Breuer har kommit överens om att betala sin tidigare arbetsgivare 3,2 miljoner euro som förlikning. Syftet är att få slut på en dispyt kring en intervju från 2002 som utlöste en kostsam juridisk process för Deutsche Bank med mediemagnaten Leo Kirch. Det rapporterar Financial Times..

DI - 08 dec 11 kl. 12:28

Brevbomb till Deutsche Banks vd

Det misstänkta paket som var adresserat till Deutsche Banks vd och som stoppades på onsdagen, innehöll verkligen en brevbomb som kunde ha exploderat, uppger tysk polis..

E24 - 17 jan 12 kl. 05:18

Grekland: deutsche banks ackermann Ännu hoppfull om skuldavtal

Deutsche Banks vd Josef Ackermann är ännu hoppfull om att de privata kreditgivarna och politikerna ska nå en uppgörelse om nedskrivning av grekiska statspapper, trots att samtalen avbröts i fredags efter oenighet om de nya obligationernas kuponger..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Deutsche Banks vd till svenska Investor

Wallenbergsfärens investmenstbolag får en rejäl förstärkning. När Deutsche Banks vd Josef Ackermann nu slutara som vd går han till Investor..

DI - 20 mar 15 kl. 08:21

Deutsche Banks aktieägare vil sälja bankkontorsrörelse

Deutsche Banks aktieägare driver frågan om en försäljning av bankens kontorsrörelse Postbank inför styrelsemötet i dag, fredag. Det skriver Financial Times..

DI - 08 jun 15 kl. 07:34

Deutsche Banks vd:ar avgår efter kritik

Deutsche Banks två vd:ar, Anshu Jain och Jürgen Fitschen, ska lämna sina positioner. Ersättare blir John Cryan, med ett förflutet som finanschef på UBS..

DI - 09 jun 15 kl. 11:38

Deutsche Banks huvudkontor genomsökt under morgonen

Deutsche Banks huvudkontor ska under tisdagsmorgonen ha genomsökts av myndigheterna..

Affärsvärlden - 09 jun 15 kl. 12:40

Deutsche Banks huvudkontor genomsökt

Deutsche Banks huvudkontor i Frankfurt har under tisdagsmorgonen genomsökts av åklagarmyndigheterna..

DI - 30 jul 15 kl. 08:39

Legala kostnader sänker Deutsche Banks resultat

Deutsche Banks nettoresultat uppgick till 796 miljoner euro under det andra kvartalet, jämfört med förväntade 797 miljoner enligt Bloomberg News..

SvD - 18 maj 16 kl. 10:55

Haglande kritik väntas på Deutsche Banks stämma

Fallande vinster, dramatiska aktieras och misskötsel i ledningen. Deutsche Banks aktieägare har fått nog av att bolaget upprepande gånger hamnat i rejält blåsväder den senaste tiden. Men på torsdagens årsstämma kan investerarna få chansen att sätta stor press på storbanken, skriver Reuters..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 16:12

Börslyft efter framsteg i handelsavtal

Kina och USA har gjort stora framsteg med ett "fas ett"-avtal och kommer att slutföra detta inom kort. De ska arbeta på texten och därefter försöka hitta ett datum för undertecknande..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:19

Grus i handelsavtalen bromsar upp USA-terminerna

Terminerna för New York-börserna tappade en del av sin uppåtriktade kraft på fredagseftermiddagen. Tydligt bidragande till det var Kina, som enligt tv-kanalen CNBC är fortsatt skeptiskt till att införa ett så kallat "hårt mål" vad gäller omfattningen av köp av jordbruksprodukter från USA..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:49

Fastigheter toppar noteringarna 2019

Det är många fastighetsbolag i topp när årets bästa nykomlingar på Stockholmsbörsen listas, visar Affärsvärldens sammanställning..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:34

Delivery Hero rusar efter Woowa-köp

Svenskbekanta Delivery Hero, som har svensken Niklas Östberg som en av grundarna, köper den sydkoreanska foodtechappen Woowa i en affär som värderar Woowa till 4 miljarder dollar, enligt ett pressmeddelande. Aktien steg med 15 procent i Frankfurt efter nyheten..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:20

Analytikerna: Nu kommer nollräntan

Riksbankens kommer sannolikt att höja reporäntan med 25 punkter, till noll procent, vid det penningpolitiska mötet den 18 december (räntebesked lämnas den 19 december)..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:39

Deutsche Bank kan sänka bonusar med 20 procent

Deutsche Bank överväger att sänka bonusar för 2020 med upp till 20 procent, att jämföra med en 5-procentig minskning 2019, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:36

Brittiska valet och tullhopp lyfter börsen

Stockholm steg rakt upp på fredagen, sedan USA:s president Donald Trump godkänt ett så kallat "fas ett"-avtal med Kina vilket gör att en ny omgång tullar som skulle träda i kraft på söndag kan undvikas. Dessutom vann det konservativa partiet i Storbritannien en tydlig majoritet i parlamentet, vilket banar väg för ett ordnat brittiskt EU-utträde..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:26

Inga exportkrediter till fossila verksamheter

Sverige ska sluta med exportkrediter som går till fossila verksamheter. Senast 2022 ska det vara stopp enligt den nya handelsstrategi som regeringen i dag presenterar..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:01

Storseger för Boris Johnson

När 649 av de 650 valkretsarna har räknats har de konservativa Tories vunnit 364 mandat (+47 från valet 2017) mot 203 för oppositionspartiet Labour (-59) i torsdagens brittiska parlamentsval..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:06

Därför säljer och köper Moberg Pharmas finanschef

Moberg Pharmas finanschef Mark Beveridge har på fredagen den 13 köpt 16.500 aktier i bolaget till kurs 15:68 kronor, motsvarande ett totalt värde på affären om 258.720 kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.