Sydsvenskan > IT

Sunday, 08 December, 07:24

Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 07:51

Läderbagge fick sjukhusbygge att flyttaDen rödlistade skalbaggen läderbagge misstänks bo i en gammal halvdöd ek vid sjukhusbygget i Karlskrona, rapporterar P4 Blekinge. Det har gjort att bygget av ett helt sjuvåningshus flyttas. – Det är en av de högsta byggnaderna vi har på området, och vi.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Karlskrona, P4 Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läderbaggefick , sjukhusbyggeatt , flytta
Helsingborgs Dagblad - 02 dec 19 kl. 07:51

Läderbagge fick sjukhusbygge att flytta

Den rödlistade skalbaggen läderbagge misstänks bo i en gammal halvdöd ek vid sjukhusbygget i Karlskrona, rapporterar P4 Blekinge. Det har gjort att bygget av ett helt sjuvåningshus flyttas. – Det är en av de högsta byggnaderna vi har på området, och vi.

UNT - 02 dec 19 kl. 07:51

Läderbagge fick sjukhusbygge att flytta

Den rödlistade skalbaggen läderbagge misstänks bo i en gammal halvdöd ek vid sjukhusbygget i Karlskrona, rapporterar P4 Blekinge..

GöteborgsPosten - 02 dec 19 kl. 07:53

Läderbagge fick sjukhusbygge att flytta

Den rödlistade skalbaggen läderbagge misstänks bo i en gammal halvdöd ek vid sjukhusbygget i Karlskrona, rapporterar.

Dagens Medicin - 02 dec 19 kl. 10:17

Skalbagge fick sjukhusbygge att flytta

Den rödlistade skalbaggen läderbagge misstänks bo i en gammal halvdöd ek vid sjukhusbygget i Karlskrona, rapporterar P4 Blekinge. Det har gjort att bygget av ett helt sjuvåningshus flyttas..

Expressen - 02 dec 19 kl. 10:07

Läderbagge fick bårhus att flytta

Den rödlistade skalbaggen läderbagge misstänks bo i en gammal halvdöd ek vid sjukhusbygget i Karlskrona, rapporterar P4 Blekinge. Det har gjort att bygget av ett helt sjuvåningshus flyttas.Men ännu har ingen sett den ovanliga läderbaggen..

Sydsvenskan - 27 aug 11 kl. 14:53

Startskott för sjukhusbygge 2012

Politikerna har lagt sig i fel saker i vården, och inte tagit ansvar för att bevaka medborgarnas intressen. Det säger regionens högsta politiker Pia Kinhult (M), som ska ge sig ut på en förtroenderesa i Skåne.
En återkommande kritik från fackliga representanter och från vårdpersonal inom Region Skåne är att vården är toppstyrd, och att vårdpolitiken är ryckig.

UNT - 26 nov 14 kl. 07:47

Skattetrixande bakom sjukhusbygge

Hundratals skattemiljoner rinner ut från Sveriges största sjukhusbygge Nya Karolinska i Solna, visar läckta dokument från skatteparadiset Luxemburg, enligt Uppdrag Granskning..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 14 kl. 07:53

Skattetrixande bakom sjukhusbygge

Hundratals skattemiljoner rinner ut från Sveriges största sjukhusbygge Nya Karolinska i Solna, visar några av de läckta dokument från skatteparadiset Luxemburg som blev kända för världen för några veckor sedan. Bakom bygget på drygt 50 miljarder kronor står svenska byggjätten Skanska och brittiska investmentbolaget Innisfree..

BT - 26 nov 14 kl. 07:47

Skattetrixande bakom sjukhusbygge

Hundratals skattemiljoner rinner ut från Sveriges största sjukhusbygge Nya Karolinska i Solna, visar några av de läckta dokument från skatteparadiset Luxemburg som blev kända för världen för några veckor sedan. Bakom bygget på drygt 50 miljarder kronor står svenska byggjätten Skanska och brittiska investmentbolaget Innisfree.- Tråkigt att höra att de har så aggressiv skatteplanering, säger Torbjörn Rosdahl (M), finanslandstingsråd i Stockholms landsting, i SVT:s Uppdrag granskning som sänds onsdag kväll.

DI - 26 nov 14 kl. 08:03

Skattetrixande bakom sjukhusbygge

Hundratals skattemiljoner rinner ut från Sveriges största sjukhusbygge Nya Karolinska i Solna, visar några av de läckta dokument från skatteparadiset Luxemburg som blev kända för världen för några veckor sedan..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Snövarningar i flera län

SMHI utfärdar snövarningar i flera län i mellersta Sverige under söndagen. – Det kan bli stora mängder snö, säger Henrik Reimer, jourhavande meteorolog på SMHI. Under söndagen väntas ett nederbördsområde svepa norrut över Sverige – från västkusten, där.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Mordförsök utomhus i Göteborg

En person har förts till sjukhus med allvarliga skador efter ett misstänkt mordförsök på Lindholmen i Göteborg. – Brottet har skett utomhus, säger Martin Hallberg, vakthavande befäl i vid polisen. Personen ska ha skadats av någon form av tillhygge och l.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Redhawkskaptenen: ”Saknades kvalitet överallt”

Fredrik Händemark missnöjd med den uddlösa offensiven..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Snabba mål i två sjok fällde Höllviken i innebandyderbyt

Joon Berggren: "Vi måste titta på vad som händer där. Det känns som lite tillfälligheter.".

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Redhawks vill ska bryta trenden mot Linköping

Ställs mot Linköping i Arenan..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Ny seger för Real Madrid – efter tröjdraget

För första gången på 52 år spelade Real Madrid i annat än vitt hemma på Santiago Bernabéu. I ligamötet med Espanyol valde den spanska fotbollsjätten att dra på sig sitt gröna tredjeställ – som en manifestation för klimatet. Just nu pågår FN:s klimatmöte.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Influerare – vår tids reklampelare

Makthavare på sociala medier hjälper till att få fart på julkommersen. .

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Succétränaren lämnar LB07 efter seriesegern

Tränaren Tommy Ringblom lyfte upp LB07 från division 4 till division 2..

Sydsvenskan - 19 timmar sedan

Johaug överlägsen – Kalla sexa

Therese Johaug gjorde segerrycket nästan direkt. Långt bakom den överlägsna norskan slutade Charlotte Kalla sexa. Therese Johaug avgjorde damernas världscupskiathlon nästan skrattretande enkelt.

Sydsvenskan - Igår: 06:47

Misstänkt mordbrand på LSS-boende

En person i 20-årsåldern har gripits misstänkt för mordbrand efter att det under natten brunnit vid ett LSS-boende i Uppsala kommun, skriver Upsala Nya Tidning. Vid 02.46 kom larm om branden i en förrådsbyggnad vid LSS-boendet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.