Dagens Media > Ekonomi

Monday, 09 December, 09:25

Dagens Media - 02 dec 19 kl. 07:11

Analysbrevet 2 december: Östrans nedläggning + Bonnier News avveckling + engelskt tidningsförvärvÖstra Småland går i graven + Bonnier News avvecklar innovationsavdelning + Daily Mails ägare köper London-tidning..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
News, Småland, Mails, London

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analysbrevet2 , december, Östrans, nedläggning+ , Bonnier, News, avveckling, + engelskt tidningsförvärv
SR - 27 nov 19 kl. 15:15

Östrans nedläggning vittnar om svenska vänstertidningars kris

Journalistikprofessorn Sigurd Allern anser att nedläggningen av Östran är ett symptom på svårigheterna för tidningar med vänsterprägel i Sveriges medielandskap..

BT - 08 jan 13 kl. 07:40

Skolorna ett steg närmare nedläggning

Heta känslor svallade när ordföranden Lars Holmin delade ut ordet. Den moderate samtalsledaren för Arbetsgruppen för Lärande och Välfärd i kommunen Roger Wilhelmsson talade för en nedläggning skulle stärka skolverksamheten i kommunen.
?

BT - 08 jan 13 kl. 07:40

Skolorna steget närmare nedläggning

Heta känslor svallade när ordföranden Lars Holmin delade ut ordet. Den moderate samtalsledaren för Arbetsgruppen för Lärande och Välfärd i kommunen Roger Wilhelmsson talade för en nedläggning skulle stärka skolverksamheten i kommunen.
?

Dagens Media - 27 nov 19 kl. 15:34

Amanda Lind om Östrans nedläggning och branschens utmaningar: ”Ytterst ett demokratiproblem”

I dagarna stod det klart att ännu en lokaltidning läggs ned. Kulturminister Amanda Lind (MP) säger till Dagens Media att hon följer utvecklingen noga och har ”en hög beredskap för dessa frågor”. Dessutom om ✓ Branschens utmaningar ✓ Regeringens stödåtgärder ✓ Synen på public services roll..

Magazin24 - 30 nov 15 kl. 13:32

Skola hotas av nedläggning

Akut namninsamling.Ekeby Skola i Rytterne hotas av nedläggning och nu kraftsamlar ett helt område och Stora Ekeby Ridklubb för att bevara skolan.I dagsläget vill politikerna att 40 elever till ska gå på skolan, annars går den inte med vinst.

BT - 22 feb 13 kl. 13:46

JC hotas av nedläggning

Sju års lönsamhetsproblem får räcka, enligt ägaren Retail and Brands (RNB), som nu öppnar för nedläggning eller försäljning av klädkedjan JC. En strategisk översyn, som ska bli klar i höst, har inletts. Samtidigt har RNB skrivit ned värdet på JC med 260 miljoner kronor.

Skånskan - 03 apr 19 kl. 05:00

Föreslår nedläggning av brandstationer

Lödde Räddningstjänsten Syd hotas av ett underskott på 10 miljoner nästa år. I listan över möjliga besparingar pekas heltidskåren i Löddeköpinge och deltidsbrandkåren i Burlöv ut.Processen för att ta fram en budget för 2020 har inletts.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 06:43

1 625 namn mot en nedläggning

1 625 namn fanns på listan mot nedläggningen av Äppelgårdens korttidsboende, när den lämnades till kommunalråd Arne Karlsson. ? Det är en trygghetsfråga, både för de sjuka och deras anhöriga.

BT - 24 sep 13 kl. 12:19

Viskadalsbanan hotas av nedläggning

Den dåliga standarden på Viskadalsbanan kan betyda ett hot om nedläggning på sikt. Det befarar tåganställda, som vill att politikerna får upp ögonen för banans framtid. I idag fick kommunalrådet Lisa Dahlberg (S) själv känna på en skakig färd från förarsätet.

Skånskan - 09 aug 16 kl. 16:46

Hot om nedläggning oroar

Malmö Framtiden för en av Europas största parasportföreningar är hotad. I FIFH-hallen rullar verksamheten på som vanligt, men hotet om nedläggning är en konstant oro för både medlemmar och anställda.– Det är otroligt tragiskt och väldigt stressande för oss, säger Sinisa Kedza, fackombud och projektledare i föreningen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Analysbrevet 9 december: Metro, Norran och Disney

Metros rekonstruktion stoppas + Norran kapar 22 tjänster + Disneys kassako Frost drar in miljarder dollar..

Dagens Media - 1 timme sedan

SÖK 2020: Amazon, voice och cookie-död

Stora förändringar väntar sök 2020. Både Amazon, röstsök och cookie-döden ritar om kartan. Dagens Media går igenom vad vi har att vänta av de olika medieslagen under 2020..

Dagens Media - 1 timme sedan

Hélène Barnekow: ”Jag var trött på att vara ensam kvinna i rummet”

I det 105:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Microsofts vd Hélène Barnekow. Tillsammans diskuterar de modernt ledarskap och vilka kvalitéer och egenskaper som utgör en bra ledare..

Dagens Media - I förrgår: 17:29

Norran blir av med 25 tjänster och vd:n

När Norran går in i Norr Media AB minskas antalet tjänster på tidningen med 25. Samtidigt ska redigeringen tas över av robotar..

Dagens Media - I förrgår: 15:08

Metros rekonstruktion stoppas – Christen Ager-Hanssen överklagar

Rekonstruktionen av Metro har upphört, men Christer Ager-Hanssen säger till Dagens Media att beslutet kommer att överklagas..

Dagens Media - I förrgår: 13:52

Trots krisen – "Metro har en hållbar plan"

DEL 3: METRO IDAG. Krisande Metro ska lansera en debattsajt för att få snurr på verksamheten. Men än så länge lyser sajten med sin frånvaro och skuldberget fortsätter växa.

Dagens Media - I förrgår: 13:04

Avtalskonflikten mellan TV4 och Tele2 trappas upp

Tele2 hotar med att släcka ned TV4 för alla Com Hem- och Boxer-kunder vid midnatt den 10 december. ”Det är mycket olyckligt att Com Hem hotar med att släcka våra kanaler som en del av sin opinionsbildning”, säger TV4:s presschef Charlige Forsberg, till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 12:45

Lägre tittande på Jul med Ernst

Årets premiär av TV4:s julklassiker ”Jul med Ernst” lockade färre tittare än förra årets premiär..

Dagens Media - I förrgår: 09:40

Anna Arvidsson lämnar med omedelbar verkan

Bonnier-chefen Anna Arvidsson lämnar bolaget då hon och Alexander Lydecker inte är överens om verksamhetens nya strategi..

Dagens Media - 06 dec 19 kl. 09:04

K-Rauta väljer Adon

Scream tappar kunden K-Rauta när mediebyrån Adon tar över uppdraget nästa år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.