Skånskan > Nyheter

Thursday, 05 December, 23:53

Skånskan - 02 dec 19 kl. 07:00

Motorman med motormaniSkurup Några stenkast från E 65 finner man Simon Kruus hus, med garage så klart.
Här har motorentusiasten sin hobbyverkstad. För övrigt är det fullt upp med två jobb, motorförening och inte minst som arrangör av Skurups stora motordag.Simon Kruus tar emot i huset där han och familjen bott i tre år. I famnen håller han Alice 1,5 år som är lite sjuk denna dag, men nyfiken ändå.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Några, Simon Kruus, Skurups, Kruus, Alice, Micke Lindblom, Asien, Specialteknik, Pågens, Skånemejerier, Pågenplocken, Bilvård, Skurup, The, Sparbank, Bajamajor, Sverige, Norge, Danmark, Nissan GTR, Simpsonstema, Honda Civic, Hitta Nemo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motormanmed , motormani
DI - 17 mar 15 kl. 06:10

El-moppen som gör succé i Europa

För storstadspendlaren som vill minska sitt koldioxidavtryck utan att bli svettig är räddningen här. Den stavas Motorman och är en eldriven moped som nu sprider sig över Europa. Det skriver Wired..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Att spela clown är att få vara sig själv

SANN. Viveka Olofsson säger att hennes clownfigur är ett sätt att få vara sig själv.
– När en clown sätter på sig sin mask är det att öppna upp – med sminket blir alla uttryck större, man måste vara sann, på något sätt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Börsraket ny hyresvärd i Kävlinge

Kävlinge Skånska K-Fast Holding AB, som nyligen noterades på Nasdaq Stockholm, har köpt en byggrätt i centrala Kävlinge. Det blir bolagets första etablering i Kävlinge, men inte första markavtalet på orten.K-Fast Holding, som introducerades på Nasdaq Stockholm i november, blev på onsdagen ägare till sin första fastighet i Kävlinge.

Skånskan - 5 timmar sedan

Tandläkarklinik spred allvarlig blodsmitta

Malmö En skönhets- och tandläkarklinik i Malmö har så allvarliga hygienbrister att verksamheten stoppas med omedelbar verkan.
Vid en inspektion konstaterades att det med stor sannolikhet spridits hepatit B från en patient till en annan på kliniken.Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) konstaterar efter en inspektion på skönhetskliniken att det finns allvarliga brister i hygienrutinerna och i hanteringen av såväl läkemedel som utrustning.

Skånskan - 5 timmar sedan

Hallbäck: Att slå Alingsås är alltid en skalp

HANDBOLL Sex matcher på 23 dagar, den första i kväll mot ligaledaren Alingsås HK.
– Vi är tränade för den här typen av program och matcher, hälsar Jerry Hallbäck, Ystads IF-tränaren.Efter åtta raka segrar sprack sviten i förra veckan mot HK Malmö, 25-28 i Baltiskan.

Skånskan - 6 timmar sedan

Avgift för simskola tredubblas nästa år

SVEDALA Simskoleavgiften i Svedala höjs till det tredubbla.
Med stöd av Sverigedemokraterna fick de borgerliga partierna den här mandatperioden igenom en höjning som går från 200 till 600 kronor.– Avgiften har varit oförskämt låg i många år.

Skånskan - 5 timmar sedan

Stor polisinsatt efter misstänkt grovt brott på Segevång

Malmö Polisen larmades till Segevång vid 16.59 på torsdagseftermiddagen med misstanke om grovt brott.Ett stort antal polispatruller inklusive helikopter befinner sig just nu i intill Beijers park efter misstanke om grovt brott.

Skånskan - 6 timmar sedan

Wingårdhs först att flytta in i Varvsstaden

Malmö Kockums gamla varvsområde ska de kommande åren omvandlas till en helt ny stadsdel.
Nu står det klart att Wingårdhs Arkitekter blir första hyresgästen att flytta in i Varvsstaden.
I december år flyttar företaget, som drivs av den välkände arkitekten Gert Wingårdh, in i Magasin 211.

Skånskan - 6 timmar sedan

Aktivitetsbidrag blev 13 kronor

Kävlinge På onsdagskvällen klubbade arbetsliv och fritid de nya riktlinjerna för föreningsstödet i kommunen, allt enligt det som Skånskan tidigare skrivit om.
Ett beslut tillkom dock. Nämnden enades över partigränserna till att fastställa aktivitetsbidraget till 13 kronor.

Skånskan - 6 timmar sedan

Åtal: 16-åring fick barn att posera sexuellt

TRELLEBORG 16-åringen från Trelleborg misstänks ha förmått en ung Trelleborgsflicka att skicka bilder på sig själv i sexuella positioner.
Nu åtalas han misstänkt för utnyttjande av barn för sexuell posering.Den 16-årige Trelleborgaren och den underåriga flickan också hemmahörande i Trelleborg har haft kontakt över nätet.

Skånskan - 6 timmar sedan

S sågar förslag om vårdval

Skåne Planerna på att införa vårdval inom öron-näsa-halsverksamheten i Region Skåne kritiseras hårt av Socialdemokraterna.
Partiet hänvisar till läkare som sågar förslaget, och varnar för att det kan få allvarliga konsekvenser för bland annat akutverksamheten.– Införandet av vårdval inom öron-näsa-halssjukvården går emot Region Skånes egen expertis, säger Anna-Lena Hogerud (S), andre vice ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Skåne.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.