UNT > Nyheter

Tuesday, 10 December, 12:30

UNT - 02 dec 19 kl. 07:00

Vill ha mer pengar för arbete för artrikedomArtdatabanken vid SLU vill ha ökade statliga anslag för sitt nationella naturvårdsarbete..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
SLU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill ha mer, pengarför , arbeteför , artrikedom
Nyan - 08 okt 19 kl. 19:18

Moderaterna vill leverera mer pengar i plånboken

Moderaterna vill att folk ska få mer pengar att konsumera för och tror att folk väljer att konsumera hållbart. I en regeringsförhandling säger Annette Holmberg-Jansson att det viktigaste är att det blir så mycket borgerlig politik som möjligt. Och då är hon beredd att lyssna på andra lösningar gällande kommunstrukturen.

Kristianstadsbladet - 09 okt 14 kl. 07:00

"Det krävs mer pengar till skolan"

Foto: Annica Jönsson
Många av de åtgärder som sätts in efter Skolinspektionens kritik kräver ökade resurser till skolan, anser Anders Tell (S).
I tisdags klubbade barn- och utbildningsnämnden igenom de förslag på åtgärder som lagts fram efter Skolinspektionens tillsyn av kommunens samtliga skolor, förskolor, fritidshem och vuxenutbildning.Kritiken som bland annat gällde särskilt stöd och arbetet med nyanlända elever har resulterat i en lång lista på insatser som måste till.

DN - 19 sep 18 kl. 21:19

H&M vill förändra lönesystem - men kritiker kräver mer pengar till textilarbetarna

H&M:s arbete med att förbättra lönesystemen i fabriksländerna har påverkat nära en miljon arbetare, uppger klädkedjan. Men Maria Sjödin från Fair Action vill se mer pengar i lönekuverten.  – H&M pratar gärna om processer, säger hon.

YLE - 15 mar 16 kl. 14:21

Stjärnbacken: "Mer pengar innebär bara mer problem"

Barcelonas ytterback Dani Alves förstår inte varför det mesta i världen verkar kretsa kring pengar. – Ju mer man ser av världen, desto mer besviken blir man. Jag förstår inte varför människor strävar efter pengar, makt och berömmelse.

Dagensanalys.se - 05 jul 16 kl. 14:12

Pengar för din data får mer pengar

Digi.me är en tjänst som via sin app samlar in stora mängder individuell data från användare som själva väljer att dela med sig av allt från bilder till inlägg från sociala medier. Mot detta får man rabatter, förmåner eller pengar från företagen som vill veta mer om alla våra köpvanor.

YLE - 23 maj 17 kl. 05:00

Privata daghem vill ha mer pengar av Vasa stad

Systemet med servicesedlar är helt vettigt. Men Vasa stad måste betala mer för att det ska fungera. Det säger man på ett par mindre privata daghem i Vasa.

Nerikes Allehanda - 26 jan 14 kl. 05:02

Vård och skola har fått mer pengar

Vård, skola och omsorg har inte tagit stryk på grund av skattesänkningarna. Sverige satsar mer pengar på sjukvården och mer pengar på skolan, enligt en rapport som Svenskt näringsliv publicerade i veckan. Ta en titt på exempelvis läsarkommentarerna på na.

YLE - 07 jun 13 kl. 09:23

Goda resultat kan ge mer pengar åt teatrar

Kulturminister Paavo Arhinmäki från Västerförbundet anser att statsandelssystemet för teatrar måste ses över. I nuläget delas det statliga stödet ut främst utgående från teatrarnas personalkostnader. Kulturminister Paavo Arhinmäki anser att kriterierna för hur statsandelar delas ut till teatrar måste ses över.

BT - 01 apr 14 kl. 10:28

Försvaret kan få mer pengar

Regeringen och Försvarsmakten har inte gjort tillräckligt för att planera försvarets finansiering framöver, enligt Riksrevisionen. Men nu kan mer pengar vara på väg. Försvarsmakten saknar 30-50 miljarder kronor för att köpa in materiel de närmaste tio åren, enligt en granskning som Riksrevisionen har gjort.

Trelleborgs Allehanda - 02 aug 14 kl. 07:30

Taxi Trelleborg kräver mer pengar

Arkivfoto: Tomas Nyberg
TA har tidigare skrivit om avtalskrånglet kring färdtjänsten och upprördheten bland kunderna över att inte längre kunna boka under helgen. Nu kräver Taxi Trelleborg mer pengar för att kunna fortsätta köra.
Taxi Trelleborg menar att de har fått betala för att färdtjänsten ska fungera genom att investera i mer personal och fler fordon.

News55 - 21 sep 15 kl. 14:49

Hovet ber om mer pengar för 2016

Enligt höstbudgeten föreslår regeringen ett ökat apanage för Kungliga Hovstaten på 135,3 miljoner kronor.       LÄS MER: Löfvens brev till 11-åring som ifrågasätter kungens pengar Detta är en höjning på drygt 7,8 miljoner kronor sedan hovet år 2015 fick en budget på 127,5 miljoner kronor. – Samtidigt som kungafamiljens privata förmögenhet växer och familjemedlemmarna lever lyxliv begär kungen mer och mer pengar från staten varje år.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Jazzkonsert med hemliga gäster

Julmusik i jazztappning står i fokus för en jubileumskonsert med hemliga gäster i Missionskyrkan i Uppsala i kväll, tisdag..

UNT - 1 timme sedan

De kommer att tävla i "Vi i femman"

106 klasser i Uppsala län deltog i uttagningen och åtta klasser har nu tagit sig vidare till kvartsfinal i Sveriges Radios klassiska frågetävling "Vi i femman"..

UNT - 2 timmar sedan

"Soul Christmas" med unga solister

Uppsala City Soul Children och Soul Teens, tillsammans med vuxna sångare från Enköpings kammarkör och barnkörer från Sollentuna, bjuder in till en svängig  julkonsert, "Soul Christmas"..

UNT - 2 timmar sedan

Fjärrvärmeavbrott i Uppsala

Just nu pågår två oplanerade fjärrvärmeavbrott i centrala Uppsala..

UNT - 2 timmar sedan

Högt rörligt vattenpris är bättre för miljön

Med ett högt rörligt pris finns det ekonomiskt incitament att bruka regnvatten vilket är bra för miljön, skriver Editha Lindeborg..

UNT - 4 timmar sedan

Inbrottstjuvar slog till när familjen sov

En villa i Uppsala utsattes för inbrott under natten..

UNT - 5 timmar sedan

En person till sjukhus efter rondellkrock

Två personbilar är inblandade i en olycka på väg 288, strax utanför Uppsala..

UNT - 6 timmar sedan

Nu ska lucia sjunga i Natanaelkyrkan

Natanaelkyrkan blir platsen när luciatraditionen återupptas i Tierps kommun med svenska kyrkan som arrangör..

UNT - 10 timmar sedan

Riv inte Akademiska sjukhusets matsal

Att riva den fungerande personalmatsal på Akademiska är varken ekonomiskt eller klimatvänligt, skriver två läkarorganisationer..

UNT - 11 timmar sedan

Larm om villabrand

Räddningstjänsten fick rycka ut till Bärby under natten mot tisdag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.