BT > Nyheter

Friday, 13 December, 07:29

BT - 02 dec 19 kl. 06:47

Amputerade Gusten, 85 nekas träningDubbelamputerade Gusten Johansson, 85 stoppas från den enda aktivitet som han är kapabel att utföra: rehabträning i bassäng. Borås stad och regionen tvistar om vem som ska stå för assistans i vattnet..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Gusten, Gusten Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amputerade, Gusten85 , nekas, träning
Skånskan - 30 jul 19 kl. 19:00

Nekas er­sätt­ning – var kri­mi­nell

Es­löv En man från Es­löv som ut­satts för miss­han­del och som an­sökt om er­sätt­ning från Brotts­of­fer­myn­dig­he­ten får inga pengar.
An­led­ningen: han råkade ut för brottet me­dan han själv var kri­mi­nellt be­las­tad.Ett brotts­of­fer som inte kan få ska­de­stånd på grund av okänd gär­nings­man el­ler att den dömde inte kan be­tala och som saknar för­säk­ring, kan få brottsskade­er­sätt­ning från stat­liga Brotts­of­fer­myn­dig­he­ten.

YA - 07 nov 13 kl. 14:28

Seglare nekas socialbidrag


En arbetslös man i 60-årsåldern nekas socialbidrag. Bland annat för att han istället för att arbetsträna gav sig ut och seglade.Socialnämnden har tidigare avslagit mannens begäran om ekonomiskt bistånd med hänvisning till att han inte gjort tillräckligt för att försöka få ett jobb.

Skånskan - 03 maj 18 kl. 05:00

Tetra Pak nekas nytt miljötillstånd – igen

lund ”I klar­språk in­ne­bär det att bo­laget söker till­stånd för pro­duk­tion som i dags­lä­get är ned­lagd.”
Ytt­ran­det kommer från Mark- och mil­jö­dom­stolen i Väx­jö och in­ne­bär att Tet­ra Pak nu även fått av­slag på sin över­kla­gan gällande till­stånd för mil­jö­far­lig verk­sam­heten vid hu­vud­an­lägg­ningen på Råbyholm.I sitt mo­ti­ve­ring skriver Läns­sty­rel­sen att stora för­änd­ringar i bo­lagets pro­duk­tion, som in­ne­bär att till­verk­ningen i Lund minskar, gör att ett even­tu­ellt nytt till­stånd inte kommer att ut­nyttjas kon­ti­nu­er­ligt.

SVT - 23 dec 14 kl. 17:54

Amputerade båda benen – ska tävla i triathlon

En extremt ovanlig bakterie tvingade henne att amputera båda underbenen 2012. Shahrzad Kiavash var nere på botten mentalt, men tack vare kärleken till hård träning kom livet tillbaka – nu siktar hon nu mot sitt första triathlon med hjälp av personliga tränaren Eva-Kajsa Andersson. – Kajsa ser på mig som ingen annan gör.

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 13 kl. 11:29

Åtta grekiska klubbar nekas licens


Hälften av klubbarna i den grekiska högstaligan i fotboll nekas licens till nästa säsong. En av de åtta är storklubben Panathinaikos."Det var med stor förvåning som vi tog emot beskedet från förbundets disciplinkommitté", skrev klubben i ett pressmeddelande på onsdagen.

Jmini.se - 04 apr 16 kl. 14:36

Skybaren nekas tillstånd att servera alkohol

Skybaren på våning 16 vid södra Munksjöns strand har nekats alkoholtillstånd och anledningen är att socialnämnden vill låsa hissarna mellan restaurangen på nedersta plan och skybaren på våning 16. - Socialnämnden menar att vi måste binda ihop pla.....

JAffärer.se - 04 apr 16 kl. 14:36

Skybaren nekas tillstånd att servera alkohol

Skybaren på våning 16 vid södra Munksjöns strand har nekats alkoholtillstånd och anledningen är att socialnämnden vill låsa hissarna mellan restaurangen på nedersta plan och skybaren på våning 16. - Socialnämnden menar att vi måste binda ihop pla.....

Skånskan - 24 feb 19 kl. 11:00

Nekas bygglov för nysatsning

ESLÖV Ägaren till en fastighet på Berga industriområdet ville göra om fastigheten till ett modernt industri- och kontorshotell.
Men en detaljplan från 1960 sätter stopp för planerna.Fastighetsägaren hade stora planer för fastigheten, som ligger på Bruksgatan.

Aftonbladet - 23 maj 13 kl. 12:54

Åtta grekiska ligaklubbar nekas licens

?Stor förvåning?.

Barometern - 04 nov 13 kl. 07:12

Äldre par nekas taxifärd

Ett äldre par, där båda har fysiska funktionshinder, planerade att resa till Malmö i början av oktober och sökte riksfärdtjänst. Kalmar Länstrafik beviljade resan med ledsagare och utlåning av rullstollar. Men paret överklagade beslutet och anförde att de på grund av smärta och frekventa toalettbehov skulle få åka taxi ner till Malmö.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

JUST NU: Personbil ska ha voltat på grund av halka

En personbil ska enligt SOS ha voltat på grund av halt väglag under morgonen. Olyckan inträffade i Herrljunga..

BT - 45 minuter sedan

Nu väntar höjd boränta

Nästa vecka väntas Riksbanken höja reporäntan. Banker och bolåneinstitut väntas följa efter med åtminstone en mindre boräntehöjning..

BT - 1 timme sedan

ÅTAL: Gängmännens gömma i Borås – använde okänd mans lägenhet

En bostad på Hässleholmen misstänks ha använts i omfattande narkotikahantering. På adressen bor en ostraffad man med tillfälligt uppehållstillstånd. Två gängkriminella och lägenhetsinnehavaren åtalas nu för grovt narkotikabrott..

BT - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Sjuhärad. .

BT - 1 timme sedan

Expert: Brexit kommer att levereras

Ett Storbritannien som lämnar EU, och ett Skottland där självständighetstankarna fått nytt liv. Det ser ut att bli resultatet efter britternas val..

BT - 1 timme sedan

Trump tyst om handelsavtal

BT - 2 timmar sedan

Corbyn avgår – men inte än

Labour går mot sitt sämsta val på många årtionden, och partiledaren Jeremy Corbyn säger nu att han inte kommer att vara Labours ledare vid nästa val..

BT - 2 timmar sedan

Kinna toppar lista över gröna tätorter

Kinna placerar sig överst på listan över svenska tätorter med mest grönyta per person, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån..

BT - 1 timme sedan

Soliststjärnan återvänder för årets Julton

På lördag ges konserten Julton vid två tillfällen i Tranemo kyrka. Solist i år är Håcksviksfödda sopranen Karin Dahlberg som till vardags sjunger på Europas stora scener. – Jag har alltid varit glad och stolt över min bakgrund i Håcksvik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.