SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 06 December, 12:54

SmålandsPosten - 02 dec 19 kl. 06:44

Länets kommuner har betalat in närmare 20 miljoner till SydarkiveraSju kommuner i Kronobergs län gick med i Sydarkivera. De har sedan starten 2015 betalat in närmare 20 miljoner kronor till förbundet i medlemsavgifter och köp av så kallade tilläggstjänster. Sammanlagt har Sydarkiveras medlemskommuner betalat in drygt 70 miljoner kronor till förbundet..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Sydarkivera, Kronobergs, Sydarkiveras

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länets, kommunerhar , betalatin , närmare20 miljoner till , Sydarkivera
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Länets kommuner har snart skulder på 10 miljarder kronor

I de flesta kommunerna har låneskulderna och den samlade pensionsskulden ökat kraftigt de senaste åren. Störst har skuldökningen varit i Östersund, som de senaste fem åren dubblerat sina långfristiga skulder så att de i fjolårets bokslut uppgick till närmare 4 miljarder kronor..

Barometern - 26 aug 14 kl. 08:03

Nya M är länets sjukvårdsparti vårt län

Sjukvård. ”Vi vill att varje sjukhus har ett särskilt äldreteam som har ett nära samarbete med hälsocentralerna och kommunerna.” Vi ser med stor tillförsikt fram emot att få möjlig­heten att forma framtidens hälso- och sjukvård i Kalmar län.

Nya Wermlands Tidningen - 31 mar 17 kl. 16:32

Regionkommunen allt närmare

Länets kommuner är i det stora hela vällvilligt inställda till förslaget att slå ihop landstinget och Region Värmland till en regionkommun.I valet nästa år får vi rösta till regionfullmäktige och inte till landstinget..

DN - 13 maj 17 kl. 11:13

Virusdrabbade har betalat in närmare två miljoner

Utpressningsviruset har hittills slagit mot omkring 40.000 datorer och redan har drabbade betalat närmare två miljoner kronor i lösen. Viruset tar sig in genom bilagor i mejl och kan sedan sprida sig till alla datorer i ett nätverk.

DN - 13 maj 17 kl. 11:13

Virusdrabbade har betalat in 1,5 miljoner

Utpressningsviruset Wannacry har slagit mot tiotusentals datorer och redan har drabbade betalat närmare två miljoner kronor i lösen. Viruset tar sig in genom bilagor i mejl och kan sedan sprida sig till alla datorer i ett nätverk. Den som har uppdaterat Windows under de senaste två månaderna klarar sig – men för till exempel sjukvården kan det bli stora problem, menar it-säkerhetsexperten Robert Malmgren..

DI - 03 jul 16 kl. 21:00

Kommuner arbetar närmare företagen

Näringslivschefer runt om i Sverige kämpar för att ta hem nya affärer till sina regioner. Flera ser att satsningar på en viss bransch ökar möjligheterna. ”Vi talar om före och efter Facebook”, säger Matz Engman, vd för Luleå Näringsliv..

SmålandsPosten - 11 sep 18 kl. 21:28

KD ökar i länets alla kommuner - utom i Markaryd

Kristdemokraterna ökar i länets samtliga kommuner, utom i Markaryd. Här tappar partiet närmare sex procentenheter..

YLE - 31 jan 15 kl. 12:00

Västnyländska kommuner får sjukhuspengar tillbaka

Eftersom Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt (HNS) hade ett stort överskott på 35,8 miljoner euro i fjol, får de västnyländska kommunerna närmare 3, 7 miljoner euro tillbaka. I och med att HNS har ett litet underskott från tidigare betalas 33 miljoner euro tillbaka till kommunerna i sjukvårdsdistriktet, förklarar förvaltningsdirektör Gabriela Erroll vid Västra Nylands sjukvårdsområde. Av den här summan får Lojo, Hangö, Raseborg, Ingå och Sjundeå sammanlagt närmare 3,7 miljoner euro.

Jmini.se - 28 jun 16 kl. 14:14

Miljoner till länets kompetens om integration

Kommuner, studieförbund och sociala företag i Jönköpings län har beviljats närmare 15 miljoner i EU-stöd för att öka kompetens om integration i projektet CHANGE. Med en stor tillströmning av nyanlända ställs de som arbetar med integrationsfrågor.....

YLE - 31 dec 12 kl. 08:00

Antalet kommuner minskar med 16

Vid tolvslaget i natt äger tio kommunsammanslagningar rum på olika håll i landet. I Svenskfinland berörs Lojo och Vasa. Kommuner som slås ihop 2013 Lojo, Karislojo och Nummi-Pusula.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Två åtalas efter knivdåd i Nordstan

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Strandade isbjörnar oroar boende i Arktis

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Förruttnad älg gick inte att analysera

Det är oklart om den älg som fälldes för en månad sedan var smittad av den dödliga avmagringssjukan, CWD. Proverna gick inte att analysera. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svenska stjärnskottet i högform – leder stort

Svenska golftalangen Julia Engström är hittills i en klass för sig i finalen av damernas Europatour. 18-åringen leder tävlingen i Kenya med sex slag efter två rundor och går med stormsteg mot sin första tourseger i karriären..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nordmark tiger om misstroendehot

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) tiger om misstroendehotet mot henne..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Misshandel: Man bet kvinna på Växjökrog

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Död person hittad i Eskilstuna – stort pådrag

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Skattehöjningar väntar i kommunerna

Kommunerna har det tufft, och många klagar högljutt över den ekonomiska bördan. Men för regionerna är det ännu kämpigare när den stora efterkrigsgenerationen börjar bli skröplig. Nu väntar skattehöjningar i både kommuner och regioner..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Förslag: Inför fartbegränsning för Växjös cyklister

En Växjöbo anser att vissa cyklister kör alldeles för fort i Växjö och föreslår en fartbegränsning på 15 kilometer i timmen. Politikerna säger nej..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Peter Englund bojkottar Nobelveckan

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.