Barometern > Nyheter

Sunday, 15 December, 14:47

Barometern - 02 dec 19 kl. 06:30

Flygklubben i sorg efter olyckan i Ronneby: ”Fortfarande i chock”Blekinge flygklubb är i sorg. Under lördagen omkom en av deras medlemmar efter att ha flygkraschat i en villaträdgård i Ronneby. – Vi är fortfarande i en chockfas, säger vice ordförande Bengt Ottosson..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ronneby, Bengt Ottosson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygklubbeni , sorgefter , olyckani , Ronneby, Fortfarandei , chock
GT - 06 sep 15 kl. 17:06

Flygklubben i sorg efter dödsbeskedet

De två männen var ute på en nöjesflygning – men kraschade i en tragisk flygolycka under lördagen. Dagen efter olyckan uttrycker flygklubben, där piloten var medlem, en stor sorg. – Det är här en katastrof.

Blekinge Läns tidning - 01 dec 19 kl. 18:31

Flygklubben i sorg: ”Fortfarande i chock”

Blekinge flygklubb är i sorg. Under lördagen omkom en av deras medlemmar efter att ha flygkraschat i en villaträdgård i Ronneby. – Vi är fortfarande i en chockfas, säger vice ordförande Bengt Ottosson..

YLE - 02 nov 16 kl. 18:15

Delad sorg är dubbel sorg när familjemedlem dör

I en tragisk olycka för 18 år sedan förlorade Mary Andrén-Pada och Melinda Backlund sin make och far. De har en stark och nära relation till varandra, men även om de delat sorgen har de sörjt på var sitt håll under alla år. Rösten är kärlekfull och blicken varm då Mary Andrén-Pada talar om sin man som hastigt omkom i en olycka för 18 år sedan.

Västerbottens Folkblad - 05 nov 15 kl. 09:13

Rikspolischefen: ”Sorg och förtvivlan”

Rikspolischefen Dan Eliasson uttrycker sin sorg efter den tragiska olyckan. I ett inlägg på Twitter i morse skriver rikspolischefen Dan Eliasson om den tragiska olyckan i Fredrika i natt, där en polis miste livet och en annan skadades svårt. Såhär skriver Eliasson: ”Arbetskamrat avliden i tjänst, ytterligare en allvarligt skadad.

Expressen - 10 sep 13 kl. 08:49

Efter gripandet ? både lättnad och sorg

Känslorna är delade i idyllerna i Östra Blekinge sedan en brandman i Ronneby kommun gripits misstänkt för flera mordbränder. Invånarna känner både lättnad och sorg. - Det är skönt om det nu är över.

UT - 06 maj 14 kl. 09:45

Sorg efter dödsolyckan

Stämningen har på många håll varit tryckt i Ulricehamn efter den svåra olyckan i fredags eftermiddag där en kvinna dog och ytterligare en kvinna skadades allvarligt. Inklämt mellan den kraftigt trafikerade vägen och viltstängslet står nu ett enkelt träkors. På korset hänger det ett rött tyghjärta.

Dalarnas tidningar - 17 jan 14 kl. 17:21

"En brottningsmatch mellan glädje och sorg"

Som brandman har Lorentz Linderborg varit med om många hemska händelser men olyckan då en skogsmaskin brakade igenom isen i Flötningen för drygt två år sedan har påverkat honom djupt. Sonen Linus som körde maskinen klarade sig med livet i behåll men hans kompis Kristoffer omkom i den vattenfyllda förarhytten. – För oss är det en brottningsmatch mellan glädje och sorg, säger Lorentz om tiden efter olyckan..

UNT - 16 maj 19 kl. 14:59

Många i sorg efter olyckan

Den tragiska olyckan som under onsdagskvällen ledde till att en ung förare dog på motocrossbanan Pepparrotsbanan i Enköping har försatt Sveriges motorsporter i sorg..

UNT - 16 maj 19 kl. 14:59

Många i sorg efter olyckan

Den tragiska olyckan som under onsdagskvällen ledde till att en ung förare dog på motocrossbanan Pepparrotsbanan i Enköping har försatt Sveriges motorsporter i sorg..

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 11 kl. 09:56

Flygklubben överklagar inte

Tingsrätten fastslog i slutet av januari att Ljungbyheds flygklubb ska betala 180 000 kronor till Småindustrilokaler i Klippan AB, SIKAB, för användningen av Ljungbyheds flygplats åren 2005 till 2007.Flygklubben motsatte sig SIKAB:s betalningskrav, och det var därför tvisten hamnade i rätten. Tidsfristen för att överklaga domen har nu löpt ut.?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Klimatexpert: En väldigt bra signal

Klimatmötet i Madrid nådde inte hela vägen men länderna lovade ändå att höja sina ambitioner. Det är en väldigt bra signal, säger klimatforskaren Björn-Ola Linnér. Samtidigt slår han fast att utmaningen är gigantisk..

Barometern - 10 minuter sedan

Jägare stängs av efter jaktbrott i Botswana

Barometern - 30 minuter sedan

Dags för Löfvens jultal i Visby

Barometern - 45 minuter sedan

Lövin: Irriterad och besviken

Hon är besviken på att FN:s klimatmöte i Madrid inte lyckades enas om nya regler för utsläppshandel mellan länder..

Barometern - 1 timme sedan

Skådespelaren Anna Karina död

På 1960-talet blev hon symbol för den franska nya vågen. Nu har den danskfödda skådespelaren, regissören och artisten Anna Karina avlidit. Hon blev 79 år..

Barometern - 1 timme sedan

Ryskt brons i handbolls-VM

Barometern - 1 timme sedan

Hårda vindar stänger Öresundsbron

Barometern - 1 timme sedan

Tre släppta efter misstänkt mord

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.