SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 10 December, 01:47

SmålandsPosten - 02 dec 19 kl. 06:32

Två lastbilar i diket öster om MarkarydPå måndagsmorgonen ska två lastbilar ha gått i diket på riksväg 15 strax öster om Markaryd..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Markaryd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, lastbilari , diket, österom , Markaryd
Expressen - 06 sep 17 kl. 07:25

Personbil har kört i diket

En personbil har kört i diket öster om Landskrona. Polis, räddningstjänst och ambulans beordras till platsen.Skadeläget är inledningsvis oklart.

BT - 30 jan 14 kl. 16:53

Lastbilar ställer till det i halkan

Lastbilar har bidragit till trafikkaoset de senaste dagarna. Teorin är att många åkare inte släpper tillräckligt på gasen när det blir halt. Lastbilar som får sladd riskerar att blockera hela vägbanor.

SmålandsPosten - 02 dec 19 kl. 07:11

Kronoberg: Tre lastbilar av vägen i halkan

På måndagsmorgonen ska en lastbil ha gått i diket på riksväg 15 strax öster om Markaryd. Två andra lastbilar gått av vägen i höjd med Lidhult..

NSD - 30 nov 11 kl. 13:53

Lastbilar i diket - halt väglag

Lastbilar har under dagen blivit stående eller hamnat i diket då det råder halt väglag i delar av länet..

Expressen - 15 jan 16 kl. 10:32

Två lastbilar i diket efter kollision på E4

Två lastbilar har kört ihop på E4 utanför Jönköping. Båda två ligger i diket. – En av förarna har sårskador och är mycket chockad, säger Lasse Johansson, Jönköpingspolisens presstalesperson..

GT - 20 okt 16 kl. 07:24

Lastbilar i krock - släpet ligger i diket

Två lastbilar har krockat på länsväg 869 utanför Arvika tidigt på morgonen. Ena lastbilssläpet ligger i diket. – Bägge chaufförerna är oskadda, säger brandförmannen Erik Söderqvist..

Expressen - 16 feb 17 kl. 08:55

Två lastbilar i diket efter halka

Trafikverket varnar för halka på vägarna i Götaland.Två bilar kolliderade på E6 utanför Halmstad och utanför Gislaved hamnade två lastbilar i diket.– Det blev glashalt på vägarna efter att det regnat på kalla vägbanor, säger Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten i Halmstad..

Expressen - 05 jan 18 kl. 01:57

Tre lastbilar och en personbil i diket

Tre lastbilar och en personbil har hamnat i diket på E4:an mellan Hudiksvall och Gnarp.– Det är halkan som ställt till det, säger Tor Stens vid polisen i Gävleborg..

GöteborgsPosten - 19 feb 18 kl. 14:39

Fyra lastbilar i diket

Fyra lastbilar och en personbil ligger i diket efter vad som tros vara en trafikolycka på väg 1589 mellan Mossbo och Grimsås. Räddningstjänsten är på väg med flera styrkor..

GöteborgsPosten - 19 feb 18 kl. 14:39

Tre lastbilar i diket

Tre lastbilar och en personbil ligger i diket efter att de har kört av en väg i Tranemo. Räddningstjänsten är på plats med fem styrkor. Vägen är helt avstängd..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Putin: Mordoffer var själv mördare

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Ljungberg äntligen vinnare med Arsenal

En poäng på två matcher och i full fart åt fel håll i Premier League-tabellen. Fredrik Ljungbergs inhopp som manager i Arsenal utvecklade sig snabbt till tunga motgångar. Då kom vändningen.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Aktiespararna: Granska Vestbergs bonus

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Skönmålad USA-bild av Afghanistankriget

När höga befattningshavare i USA sade att landet gjorde stora framsteg i kriget i Afghanistan visste de att det inte stämde. The Washington Post har tagit del av tusentals handlingar som visar hur krigföringen skönmålades på högsta nivå..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Nedåt på Wall Street

USA-börserna inledde veckan negativt sedan bland annat teknik- och hälsosektorn tyngt indexen. De närmaste dagarna har marknaden dessutom en mängd evenemang att förhålla sig till, något som dämpade investeringsviljan..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Stenkastning mot polisen i Trollhättan

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Wijk historisk i ny svensk storseger

Sveriges innebandydamer fortsätter att skåpa ut motståndet i VM. Och Anna Wijk fortsätter att stapla poängen på hög. Efter fyra nya assist i 10–2-segern mot Tjeckien är hon uppe i 181 landslagspoäng, en tangering av Emelie Lindströms rekord..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Kommunalrådet …står ännu bakom…miljonsatsningen

Glasmuseets chef borde kanske ha fått mer stöd av kommunen. Det medger Ann-Marie Fagerström (S) som dock försvarar mångmiljonsatsningen i Boda. – Genom köpet räddade kommunen glassamlingen och alla värdefulla skisser, säger hon..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

AIK var på gång – då vände Almtuna till seger

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Brockhampton till Sverige i vårOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.