Realtid > Ekonomi

Saturday, 07 December, 18:45

Realtid - 02 dec 19 kl. 06:25

Då avgörs tvisten mot bostadsutvecklarens föreningBostadsutvecklaren SSM:s bostadsrättsförening Metronomen hotas med krav på drygt 1 miljon kronor från köparna. I maj 2020 äger huvudförhandlig rum, men redan nu har en av köparna valt att förlikas..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SSM, Metronomen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , avgörs, tvistenmot , bostadsutvecklarens, förening
Barometern - 25 aug 19 kl. 06:00

Nu avgörs tvisten om Jojjes i rätten

Ett avgörande närmar sig i tvisten mellan Oskarshamns kommun och innehavaren av Jojjes Kök, Mustafa Türkkan. På måndagen tar Kalmar tingsrätt upp ärendet som avser en avhysning av Türkkan. Oskarshamn.

Sydsvenskan - 05 mar 13 kl. 06:30

Fifa kan få avgöra tvisten

Tvisten kring Zlatan Ibrahimovics övergångspengar drar ut på tiden och kan nu bli en fråga för internationella fotbollsförbundet Fifa..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 17 kl. 00:48

Snart avgörs tvisten om inreseförbudet

En amerikansk appellationsdomstol kommer på tisdagen lokal tid att höra argument från båda sidor i målet om president Donald Trumps tillfälliga inreseförbud. Domstolen ska avgöra om förbudet är lagligt eller inte. Delstaterna Washington och Minnesota.

Sydsvenskan - 07 feb 17 kl. 00:48

Snart avgörs tvisten om inreseförbudet

En amerikansk appellationsdomstol kommer på tisdagen lokal tid att höra argument från båda sidor i målet om president Donald Trumps tillfälliga inreseförbud. Domstolen ska avgöra om förbudet är lagligt eller inte. Delstaterna Washington och Minnesota.

GöteborgsPosten - 07 feb 17 kl. 01:35

Snart avgörs tvisten om inreseförbudet

En amerikansk appellationsdomstol kommer på tisdagen lokal tid att höra argument från båda sidor i målet om president Donald Trumps tillfälliga inreseförbud. Domstolen ska avgöra om förbudet är lagligt eller inte..

ÖstersundsPosten - 08 feb 17 kl. 06:30

Kommunalrådet tar strid mot ÖFK – vägrar betala och nu avgörs tvisten i domstol

ÖFK drar Östersunds kommun inför domstol. En gammal hyrestvist avgörs nu i tingsrätten. Bråket gäller 44 750 kronor, men kommunen slår ifrån sig..

Länstidningen i Jämtland - 08 feb 17 kl. 06:30

Kommunalrådet tar strid mot ÖFK – vägrar betala och nu avgörs tvisten i domstol

ÖFK drar Östersunds kommun inför domstol. En gammal hyrestvist avgörs nu i tingsrätten. Bråket gäller 44 750 kronor, men kommunen slår ifrån sig..

Skånskan - 28 dec 18 kl. 05:00

Högsta domstolen avgör utsläppstvist

SVEDALA Högsta domstolen får nu avgöra tvisten mellan Svedala kommun och Malmö airport om vem som ska betala för tidigare utsläpp från flygplatsen.– Det är bra att vi nu kommer att få fram ett avgörande om detta handlar om ett brott mot miljöbalken eller om det är ett avtalsbrott från Swedavia mot Svedala kommun, säger tekniska nämndens ordförande Per Olof Lindgren (L). Inom ett halvår räknar Svedala kommun med att få svar på hur man ska beteckna de utsläpp som har fördyrat kommunens hantering av avloppsvattnet från flygplatsen.

Corren - 13 sep 18 kl. 11:04

Nu ska rätten avgöra Ghost-tvisten

Det blir nu upp till Linköpings tingsrätt att avgöra tvisten mellan fyra tidigare medlemmar i bandet Ghost och bandledaren..

Blekinge Läns tidning - 27 feb 19 kl. 14:29

Sala-tvisten kan avgöras av Fifa

Franska Nantes och Premier League-klubben Cardiff kan inte komma överens om ersättningen för Emiliano Sala, fotbollsspelaren som omkom i en flygolycka i januari. Sala hade värvats till Cardiff från Nantes och nu vill fransmännen att internationella fotbollförbundet Fifa ska avgöra tvisten mellan klubbarna.(TT).

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om

Nyheter i blodet, finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 11 timmar sedan

Stark dragning till Klarna, lyxhotell och Allra

När vi går igenom de tio mest lästa artiklarna publicerade den senaste veckan på Realtid ser vi att Klarna, ett lyxhotell i Lärkstaden och Allrarättegången lockar väldigt många läsare..

Realtid - Igår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler kvinnor

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få kvinnor idag visar intresse..

Realtid - Igår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler tjejer

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få tjejer idag visar intresse..

Realtid - Igår: 15:46

Alf Göransson kan bli ny ordförande för NCC

Alf Göransson föreslås bli ny ordförande för NCC..

Realtid - Igår: 15:15

Starka jobbsiffror i USA – Stockholmsbörsen lyfter på beskedet

I USA ökade antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn med 266 000 personer i november. Stockholmsbörsen lyfter kraftigt efter de nya siffrorna..

Realtid - Igår: 14:55

Tyder fastighetsboomen på finansiell demens?

Samhällsfastigheter är det nya svarta inom finansbranschen. Realtids krönikör Per Lindvall undrar om inte om många investerare drabbats av kollektiv finansiell demens..

Realtid - Igår: 14:05

Carnegie bäst på nordiska företagstransaktioner

Carnegie toppar för fjärde året i rad rankingen bland rådgivare av nordiska företagstransaktioner, enligt Kantar Sifo Prosperas senaste kundundersökning. .

Realtid - Igår: 11:50

”Stark efterfrågan på logistik, kontor och hyresbostäder”

Konsolideringarna och uppköpen på fastighetsmarknaden kommer att fortsätta. Det är fredagspanelen överens om. Men hur framtiden för bostadsutvecklarna ser ut råder det delade meningar om..

Realtid - Igår: 11:41

Nytt avtal hjälper Quickbit med krav för penningtvätt

Fintechbolaget Quickbit har ingått ett strategiskt viktigt avtal med Scrive. Avtalet ger Quickbit tillgång till en effektivare process för digital identifiering av kunder och autentisering av transaktioner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.