Expressen > Opinion

Saturday, 07 December, 08:21

Expressen - 02 dec 19 kl. 06:15

Tioåringens ord: Jag kommer också bli skjutenHan är bara tio – men det sägs att han redan agerar springpojke. Gängen rekryterar de unga med drömmar om att köra Lamborghini, drömmar om dyra märkeskläder från topp till tå.Med nedskärningarna i skolan blir jag ännu en i raden av vuxna som lämnar barnen åt sitt öde, skriver Torsten Gunnehill, lärarassistent i Malmö..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lamborghini, Torsten Gunnehill, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tioåringens, ordJag kommer också bli , skjuten
Skånskan - 01 apr 17 kl. 08:00

Lärare misstänks ha slagit tioårig elev

Staffanstorp Den 10-årige eleven fällde en retlig kommentar om läraren. Detta gjorde att läraren ska ha sprungit efter eleven, dragit av denne jackan och slagit honom i nacken. ERWP.

UNT - 01 apr 13 kl. 17:00

Fortsatt kontakt med tioåringens mor

Polisen har varit i kontakt med mamman till den tioårige afghansk pojke som hittats ensam vid Uppsala resecentrum...

Metro - 03 apr 13 kl. 10:01

Sony ersätter inte tioåringens felköpta spel

Tioåringen beställde av misstag ett tv-spel till sin storebrors Playstation. Men Sony vägrade....

Resume - 20 mar 15 kl. 09:58

248 000 sluter upp bakom tioåringens strump-initiativ

För att hylla sin syster och alla andra som har Downs syndrom uppmanade tioåriga Nathea Anemyr från småländska Storebro hela Sverige att bära olikfärgade strumpor i dag. Över 248 000 människor har tackat ja till Facebook-eventet..

NT - 28 dec 17 kl. 19:00

Tioåringens sköna Hästen-julklapp

Tioårige Elias Lindholm fick en skön bonusjulklapp från sin favoritspelare i Vita Hästen..

DalaDemokraten - 23 mar 17 kl. 12:04

Tio-åring skrev till statsministern om att kunna använda kontanter på bussen

En tio-åring från Falun har skrivit brev till statsminister Stefan Löfven.
Så börjar tio-åringens brev. "Jag undrar om du skulle kunna fixa så att man inte bara kan betala med kort på en buss utan också med kontanter".

NT - 22 mar 12 kl. 13:47

Ord kämpar för att överleva

Ord kämpar dagligen för sin överlevnad på ett nästintill darwinistiskt sätt, det har forskare som analyserat fler än tio miljoner ord kommit fram till..

Dalarnas tidningar - 22 jul 15 kl. 12:03

Tioåring skadades – säkerheten ses över

Olyckan inträffade när tioåringens gokart snurrade och blev stående i en kurva, där den blev påkörd av en annan gokart..

DalaDemokraten - 22 jul 15 kl. 12:03

Tioåring skadades – säkerheten ses över

Olyckan inträffade när tioåringens gokart snurrade och blev stående i en kurva, där den blev påkörd av en annan gokart..

Skånskan - 30 dec 14 kl. 08:00

Grannfrun kissade i tioåringens säng

En 37-årig Landskronakvinna döms för grovt hemfridsbrott..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Wahhabismen är ett hot mot vår frihet

Radikal islam kan i det sekulära Sverige spridas i ett slags religiöst vakuum. Därför förvånar det inte att Saudiarabien via mångmiljonbidrag i dag rapporteras ha inflytande över var fjärde moské i Sverige. Risken för en mer hårdför religiös åskådning inom svensk islam måste anses påtaglig, skriver Björn Söder (SD)..

Expressen - Igår: 07:00

Vi bönder räddar er vid en nationell kris

Det enda vi begär är att politikerna vårdar oss även i goda tider – köp in mat från oss till de offentliga köken, se till så att vi får schysta och konkurrenskraftiga villkor att förhålla oss till. Då hjälper vi er mer än gärna i svåra tider, skriver mjölkbonden Anette Gustawson..

Expressen - Igår: 12:59

Snart släcker vi TV4 för miljoner kunder

Sveriges största kommersiella tv-kanal riskerar att tappa en tredjedel av Sveriges hushåll, bara en vecka efter Telias övertagande. Vi tolkar det som att Telia vill krama ur mer värde från TV4 genom att begränsa spridningen till så få distributörer som möjligt, skriver Tele 2:s vd Anders Nilsson..

Expressen - I förrgår: 06:05

Borgerligheten har apat efter SD – inte tvärtom

Timbros Fredrik Hultmans anklagelse om att SD skulle sakna ideologisk stringens och att vi skulle ha bytt fot i varje ståndpunkt de senaste åren, i ett försök att efterapa borgerligheten, är löjlig.Det är skriande uppenbart att övriga partier anpassat sig till SD:s politik på avgörande punkter – inte tvärtom, skriver Mattias Karlsson..

Expressen - 04 dec 19 kl. 06:15

Läckberg parasiterar på det gemensamma

Camilla Läckbergs företag Hedda Care skulle inte klara sig en dag utan offentligt bistånd. Du borde ägna dig åt något annat – varför inte skriva en deckare om de som vill rasera den gemensamma sjukvården? skriver John Lapidus, doktor i ekonomisk historia.

Expressen - 03 dec 19 kl. 06:15

Sverige – från föredöme till riktigt dåligt exempel

Med en blomstrande ekonomi i ryggen har Sverige velat ta ledartröjan i arbetet med mänskliga rättigheter. Men devisen ”Ingen ska lämnas utanför” ekar tomt när vi ser hur personer med funktionsnedsättning halkat längre och längre efter i det svenska samhället, skriver Funktionsrätt Sverige som i dag lanserar en ny rapport..

Expressen - 02 dec 19 kl. 17:04

MP tar ansvar för landsbygden

Centerpartiets Helena Lindahl viftar vilt och hugger på regeringens politik och påstår att någon förolämpas när höjningen av klimatskatten beskrivs på ett förenklat sätt.Vi i Miljöpartiet tar ansvar även för landsbygden, skriver Maria Gardfjell..

Expressen - 01 dec 19 kl. 07:05

Vad är SD:s ideologi, Mattias Karlsson?

Sverigedemokraterna har på kort tid intagit i princip varje borgerlig ståndpunkt som finns på kartan. Under ytan döljer sig en helt annan idéströmning än en traditionellt borgerlig. Vad går allt egentligen ut på, Mattias Karlsson?

Expressen - 30 nov 19 kl. 07:15

Nix, Löfven, segregation förklarar inte gängvåldet

Statsministern har faktiskt fel, inte bara om invandring och kriminalitet, utan även om segregation och kriminalitet. Forskare har visat att bostadsområde under uppväxten inte har någon märkbar påverkan på benägenheten att senare begå våldsbrott, skriver Mattias Lindberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.