SR > Nyheter

Thursday, 12 December, 10:12

SR - 02 dec 19 kl. 06:00

Curt misshandlades i tjänsten – under alkoholtillsynVar tredje alkoholhandläggare i landet har utsatts för hot eller våld, visar P1-programmet Kalibers granskning..
Läs mer på SR
Läs mer om:
P1, Kalibers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Curt, misshandladesi , tjänstenunder , alkoholtillsyn
Skånskan - 10 feb 16 kl. 16:44

Misshandlades när funktionshindrad fördes bort

Malmö Två personliga assistenter misshandlades när anhöriga förde bort en funktionsnedsatt person på en restaurang i Malmö.
Mannen påträffades senare på Arlanda, där polis och socialtjänst ingrep för att stoppa en fortsatta resa utomlands.
Händelsen är nu lex Sarah-anmäld.

Expressen - 31 okt 12 kl. 10:12

Misshandlades av sin pappa - fick inte hjälp

Systrarna vädjade vid ett flertal tillfällen till socialtjänsten om hjälp efter att de misshandlats och hotats till livet av sina släktingar. Trots det fick de ingen hjälp - och tvingades fly. ??

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Spädbarn misshandlades allvarligt

Ett spädbarn har misshandlats allvarligt i södra Kalmars län. En man och en kvinna har anhållits misstänkta för grov misshandel. En av dem ska ha gjort vissa medgivanden.

Västerbottens Folkblad - 13 jul 16 kl. 07:13

Misshandlades utanför Max

Vittnen ringer in en misshandel strax innan klockan tre i natt i centrala Umeå. Förbipasserande ser hur en man blir påpucklad vid Max Hamburgare i centrum. De ringer in misshandeln till polisen som saknar patruller att skicka.

BT - 04 nov 13 kl. 15:23

Misstänkt häktad för dubbelmordet

Mannen som misstänks för dubbelmordet i Ljungsbro har häktats. Han är dömd för en räcka brott och säger själv att han sökt vård för missbruk och psykiska problem.Den 33-årige mannen häktas på sannolika skäl misstänkt för mord på en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping i lördags.

BT - 04 nov 13 kl. 18:52

Misstänkt häktad för dubbelmordet

Mannen som misstänks för dubbelmordet i Ljungsbro har häktats. Han är dömd för en räcka brott och säger själv att han sökt vård för missbruk och psykiska problem.Den 33-årige mannen häktas på sannolika skäl misstänkt för mord på en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping i lördags.

YA - 07 sep 13 kl. 06:00

Sonen vräktes när han låg i respirator

Foto: Hanna F.Ellborg
Deras son misshandlades så svårt att han under flera veckors tid låg nersövd. Och mitt i allt riskerade han att vräkas från sin lägenhet på grund av obetalda hyror.

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 12 kl. 18:47

Rånare kastade illaluktande vätska

En kaféägare misshandlades och rånades i Sundbyberg utanför Stockholm. Rånarna kastade sedan en fränt luktande vätska mot mannen. Dramat inträffade strax före 16.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kortedala-domar om två veckor

På fredagen hölls slutpläderingar i hovrätten i det så kallade Kortedalamålet, den händelse där 61-åriga Carl-Eric Cedvander närapå misshandlades till döds av ett gäng tonårspojkar.I tingsrätten dömdes två av dem för misshandel till ungdomstjänst och vård inom socialtjänsten, uppger SR Göteborg. Åklagaren anser att domarna i tingsrätten var för milda och vill att ungdomarna döms för synnerligen grov misshandel, eller att straffen hur som helst blir skarpare.

Jönköpingsnytt - 05 jan 13 kl. 09:44

Greps efter nattligt bråk ?en person till sjukhus

Vid midnatt misshandlades en man i en bostad i Jönköping. Under natten har även polisen fått tagit hand om ett villainbrott och räddningstjänsten har ryckt ut på en vattenläcka..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Vallokalerna har öppnat i Storbritannien

Nu klockan åtta på morgonen öppnar vallokalerna i Storbritannien. Vår Londonkorrespondent Daniel Alling står utanför en vallokal i stadsdelen Uxbridge i premiärminister Boris Johnsons egen valkrets..

SR - 2 timmar sedan

Svenska arbetsvillkor ska gälla för lastbilschaufförer

Frågan har debatterats i flera år men nu står det klart att svenska löner och arbetsvillkor ska gälla för utländska lastbilschaufförer som kör transporter i Sverige..

SR - 3 timmar sedan

Arbetslösheten stiger

Fler personer varslas om uppsägningar och arbetslösheten ökar, visar nya siffror från Arbetsförmedlingen..

SR - 3 timmar sedan

Delar inte ut Förintelsestipendium

Moderatledaren Ulf Kristersson hoppar av uppdraget att dela ut ett stipendium till minnet av Förintelsen..

SR - 3 timmar sedan

Kroppar ska hämtas efter vulkanutbrottet

Från Nya Zeeland rapporteras att man inom kort kommer försöka hämta kropparna efter de offer som fortfarande finns kvar på vulkanön White Island..

SR - 3 timmar sedan

Journalister kan dömas för terrorbrott

Journalister som i sitt arbete bevakar grupper som IS riskerar att dömas enligt den nya lag som ska kriminalisera samröre med terroristorganisationer..

SR - 4 timmar sedan

Apoteket vill ändra receptkrav för maskmedicin

Apoteket AB vill göra det enklare att få tag i medicin mot springmask genom att låta apotekens farmaceuter lämna ut det. Detta efter Ekots granskning som visade på stora samhällskostnader kopplat till bristen på receptfritt läkemedel mot springmask..

SR - 3 timmar sedan

Uppskjutet presidentval ifrågasätts

I dag är det presidentval i Algeriet, ett val som redan skjutits upp två gånger sen landets president sedan 20 år tillbaka, Abdelaziz Bouteflika avsattes i april. Men valet ifrågasätts starkt av den folkliga rörelse som har demonstrerat på gatorna varje vecka sen februari och som uppmanar till bojkott av valet..

SR - 4 timmar sedan

Palm listas som världskulturarv

FN-organet Unesco har satt upp dadelpalmen på listan över världens kulturarv..

SR - 6 timmar sedan

Regeringen får kritik: Utsätter barn för fara

Regeringen får skarp kritik för att den nu inte vill ändra reglerna om vilken information som socialtjänsten får ut från polisens misstankeregister..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.