Alingsås tidning > Nyheter

Thursday, 12 December, 15:42

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 05:20

Dramatik bakom pulkabackenI Vårgårda har vintern fått lite hjälp på traven – av kommunen.
Men faktum är att den utlovade pulkabacken på Murartorget höll på att bli inställd.
– Vi var oroliga över tillgången på snö, medger gatuingenjör Daniel Miglavs.
På fredagsmorgonen rullade en lastbil full med snö in i Vårgårda. Snön tippades vid scenen på Murartorget och senare på dagen stod backen klar.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Vårgårda, Murartorget, Daniel Miglavs, Men, AT, Mölndal Till, Nolhalla, Alingsås, Mölndal, Järnvägsparken, Vårgårdaborna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dramatik, bakom, pulkabacken
E24 - 16 feb 12 kl. 09:04

"Ingen dramatik bakom styrelseförändring i Kungsleden"

Det ligger ingen dramatik bakom Thomas Erséus val att inte ställa upp till omval till Kungsledens styrelse och man ska inte läsa in något mer i det beslutet..

Skånskan - 25 jan 16 kl. 14:00

Mästare på dramatik bakom tystnaden

recension BOK
Sommarleken
Författare: Ellen Mattson
Förlag: Albert Bonniers förlagI den inledande delen av Ellen Mattsons nya roman, Sommarleken, – den nionde sedan debuten 1992 – leds vi in i en oemotståndlig sommartillvaro i den bohuslänska skärgården.
Vi möter den tonåriga ensamflickan Sandra, som bor i samhället intill den gamla förfallna patriciervillan som sommartid hyser de tre syskonen Ylva, Pierre och Henrik – alla i gymnasieåldern – tillsammans med deras farmor Marika. Sandra förirrar sig en dag in i det gamla husets vildvuxna och prunkande trädgård och blir snart bekant med syskonen och deras farmor.

Sydsvenskan - 27 okt 12 kl. 18:21

Stor dramatik bakom lyft

Prespa Birlik är klart för spel i division 2 efter stor dramatik i returmötet mot Sölvesborg. Först efter förlängning kunde Malmölaget säkra kontraktet ? med två mål under den sista kvarten..

DI - 31 aug 16 kl. 09:41

Dramatik bakom Alectas affär i USA

Den svenska pensionsjätten Alectas pågående försäljning av en fastighetsportfölj i USA för 1,8 miljarder dollar har omgetts av dramatik..

YLE - 25 mar 19 kl. 13:02

Ingen dramatik bakom Finlandiavinnaren Kjell Westös sorti från Schildts & Söderstöms - “Vi har en ny stark generation författare på kommande”

Schildts & Söderströms vd Mari Koli avvisar alla antydningar om dramatik då författaren Kjell Westö ger ut sina två följande böcker på Förlaget M..

HBL - 19 nov 13 kl. 06:28

ÅU: Dramatik bakom ordförandebyte i ÅA

Åbo Akademis förra styrelseordförande Martin Granholm hade velat fortsätta i två år till, skriver Åbo Underrättelser i dag, tisdag. Förra veckan sade universitetskollegiets ordförande Tage Kurtén i Åbo Underrättelser att ingen av de tre externa styrelsemedlemmarna som byttes ut hade ställt upp för omval. Det tycker Granholm är en sanning med modifikation.

SR - 10 feb 14 kl. 15:31

Dramatik bakom Fjellströms start

När Ludvig Fjellström åkte i mål i sitt första av två kvalåk i puckelpistkvalet var det som fjärde man av sju..

Skånskan - 13 maj 14 kl. 22:27

Dramatik bakom norska segern


Hemmafavoritens tränare lämnade in protest mot Prammsvinnaren Avon Pearl.

SvD - 02 dec 14 kl. 12:11

Albrecht: ”Det ligger ingen dramatik bakom beslutet”

Efter 18 år lämnar Hans-Holger Albrecht familjen Stenbecks företagsgrupp. “Jag kände att det var dags, jag behöver nya utmaningar”, säger han till SvD Näringsliv..

Dalarnas tidningar - 07 maj 15 kl. 13:15

Avbryter samarbetet: "Ingen dramatik bakom beslutet"

Falu P AB har sagt upp avtalet med EasyPark..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 03 dec 19 kl. 07:44

Hemfridsbrott i Alingsås

Vid 20-tiden på måndagskvällen får polisen in samtal från en person som säger att två personer befinner sig i utanför dennes adress och vägrar lämna. Enligt polisen känner den målsägande och de misstänkta till varandra och detta ska ha inträffat vid tidigare ett tillfälle tidigare. Det finns ingen gripen i ärendet.

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 08:41

Hittade okänd man i sin soffa

Tidigt på måndagsmorgonen fick polisen påringning från en person i Herrljunga som hittat en okänd man sovandes i sin soffa. Enligt polis var mannen påverkad och fick föras till sjukhus för vård. När mannen omhändertogs av polis hade han kniv på sig och han är misstänkt för grovt brott mot knivlagen.

Alingsås tidning - 02 dec 19 kl. 08:25

Misstänkt mordbrand i Fåglavik

Sent på söndagskvällen fick räddningstjänsten larm om brand i ett flerfamiljshus i Fåglavik. Innan räddningstjänsten hann fram till adressen hade boende själva hunnit släcka branden. Enligt uppgifter är det papper som har börjat brinna, och någon naturlig förklaring till branden ska inte finnas.

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 18:38

Man trängde sig in i bostad

Vid lunchtid på söndagen fick polisen in en anmälan om en man som trängt sig in i en bostad i Herrljunga. Inne i bostaden ska han ha slagit sönder en mängd föremål. Polis har upprättat en anmälan om hemfridsbrott, skadegörelse och misshandel..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:40

Rattfull blev av med körkort

På lördagsförmiddagen hade polisen nykterhetskontroll bland trafikanter i närheten kring Systembolaget i Vårgårda. En man fastnade i kontrollen och har rapporterats för rattfylleri. Hans körkort omhändertogs också av polis..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:44

Greps för stöld i butik

En person misstänks för stöld i en butik på Kungsgatan under lördagseftermiddagen. Väktare upptäckte stölden och grep den misstänkta gärningspersonen innan polis anlände och tog över ärendet..

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 09:48

Tre fall av misshandel anmälda

Strax innan klockan tre på söndagsmorgonen fick polis larm om en misshandel på Östlyckan. En person fick föras med ambulans till sjukhus men enligt polis rör det sig inte om några livshotande skador. Tidigare under natten anmäldes två fall av misshandel i området kring Museiparken och Åmanska parken.

Alingsås tidning - 01 dec 19 kl. 05:20

Wallins blir Oves

På måndag lämnar syskonen Jesper Wallin och Sofia Hansson, tredje generationens ägare av Wallins grill, över till nya ägare.
– Det känns som att vi går ut när vi är på topp, säger Jesper Wallin.
Historien om Wallins grill tar sin början för 50 år sedan då Jespers och Sofias morfar Nils Boström köpte gatuköket, som då låg längre upp mot Museiparken.

Alingsås tidning - 30 nov 19 kl. 17:02

Isbanan lagas till tomteparaden

Isbanan på Lilla Torget ska vara i åkbart skick till söndagens tomteparad – det är beskedet efter att banan gick sönder under lördagens invigning.
Det är snabba ryck som nu gäller för att få ordning på den nedstängda isbanan på Lilla Torget. Banan fick stängas för skridskoåkning under lördagen, och det innan den hunnit öppnas för allmänhetens åkning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.