Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 12 December, 07:37

Kristianstadsbladet - 02 dec 19 kl. 05:00

Fritidsaktiviteter får inte bli för dyra — avgifter ska ses överTaxorna för kultur och fritid ska ses över nästa år för att ”stödja” aktiviteter till barn och unga. Socialdemokraterna fick igenom sitt förslag i kommunstyrelsen..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fritidsaktiviteterfår inte bli för , dyra, avgifterska , sesöver
BT - 28 jun 12 kl. 07:41

Dyra avgifter för sopor i Borås

Priset husägare får betala för sophämtning varierar kraftigt över landet. Borås Stad ligger bland de dyrare kommunerna enligt en ny undersökning. Och som kund finns få möjligheter att påverka kostnaden för avfallshanteringen.

Västerbottens Folkblad - 25 okt 12 kl. 09:40

Dyra avgifter i inlandet

Åsele, Dorotea och Norsjö har länets högsta avgifter för el, värme, vatten och avfall, och det är inga små summor det handlar om. Det är [...].

UNT - 07 apr 12 kl. 09:05

Dyra avgifter för svartbygge

En fastighetsägare i Fagerviken kan tvingas betala drygt 140 000 kronor i byggsanktionsavgifter efter att bland annat ha uppfört ett garage, en tillbyggnad och en inglasad altan utan bygglov..

UT - 14 nov 13 kl. 15:41

Dyra avgifter i Tranemo

Tranemo är fortsatt en av de kommuner i Sverige där invånarna betalar mest för vatten, värme, el och uppvärmning. Ulricehamn är billigare - men inte billigt. Sophämtning, vatten och avlopp, el och uppvärmning behöver alla som vill bo någorlunda bekvämt och civiliserat.

E24 - 03 aug 15 kl. 07:23

Kommunens dyra avgifter vid avloppsbyten upprör

Runt 350 000 småhus med enskilda avlopp klarar inte dagens miljökrav och måste byggas om. Flera husägare är upprörda eftersom kostnaderna skenar redan innan grävskopan satts i backen, skriver TT..

DN - 13 mar 17 kl. 16:48

Svenska företag riskerar dyra avgifter efter Brexit

När Storbritannien lämnar EU riskerar svenska företag att få betala över två miljarder kronor enbart i tullavgifter när de handlar med landet. Och lika mycket får brittiska företag betala för sin handel med Sverige, säger Sveriges EU-minister Ann Linde till DN..

Dagens PS - 20 mar 17 kl. 08:37

Jättarnas dolda fonder: ”Bara dyra och dåliga”

Svenska Dagbladet skriver på måndagen om försäkringsjättarna Länsförsäkringars och Skandias så kallade distributörsfonder. Fonderna ligger dolda för jättarnas direktkunder men erbjuds till externa sparare via rådgivare och förmedlare. Och en röd tråd, skriver SvD, är både höga avgifter och dålig avkastning.

Sydsvenskan - 13 dec 11 kl. 02:00

Dåliga råd är dyra

Genom att sko sig på kunderna i goda tider och på skattebetalarna i dåliga riskerar bankerna att förlora allmänhetens förtroende.
En bankrusning satte Swedbank i Lettland i gungning. Efter rykten om bankens nära förestående kollaps började människor i fredags att ta ut sina pengar.

BT - 26 mar 12 kl. 02:02

Dubbla avgifter i PPM

Massfondbyten har stoppats inom pensionssystemet, men de har ersatts av dyra fondlösningar där många kunder tvingas betala dubbla avgifter, enligt en rapport från Pensionsmyndigheten.
Som svar på stoppet av fondbyten har flertalet förvaltare valt att starta egna fonder inom ramen för PPM, produkter kallade "fond-i-fond." Därmed får spararna betala både för fonden och förvaltningen trots att samma fond kan handlas direkt från myndigheten utan dubbla avgifter, skriver SvD.

Nyhetskanalen - 26 mar 12 kl. 06:30

Förvaltare tar ut dubbla avgifter i PPM efter stopp av fondbyten

Massfondbyten har stoppats inom pensionssystemet, men de har ersatts av dyra fondlösningar där många kunder tvingas betala dubbla avgifter, enligt en rapport från Pensionsmyndigheten. Som svar på stoppet av fondbyten har flertalet förvaltare valt att starta egna fonder inom ramen för PPM, produkter kallade "fond-i-fond." Därmed får spararna betala både för fonden och förvaltningen trots att samma fond kan handlas direkt från myndigheten utan dubbla avgifter, skriver SvD..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Apoteket: Låt farmaceuter skriva ut maskmedel

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Nya lastbilsregler framförhandlade i EU

Efter långdragna förhandlingar är nu EU:s medlemsländer, EU-parlamentet och kommissionen slutgiltigt överens om nya regler för lastbilstrafiken..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Då kommer nya "Matrix"

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Polisen kommer att utreda nattens kraftiga brand på Skjutsstallavägen i Kristianstad som mordbrand. I Malmö har Zlatanstatyn vandaliserats på nytt..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Fusk och svinn kostar mångmiljardbelopp

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Apollo ville lägga bud på Ving

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Luciakonsert i Broby på fredag

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nu kan Rumänien straffas för rasism mot Isak

Publiken uttryckte sig rasistiskt mot landslagsanfallaren Alexander Isak. I dag kan det rumänska fotbollsförbundet straffas av Europeiska fotbollsförbundet Uefa..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bränder och vandalism i Hongkong

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tre Kronor-profilen klurar på favorit i repris

Han har gjort två fantastiska straffmål som blivit virala succéer på sociala medier. Vågar forwarden Magnus Pääjärvi sig på samma straffvariant en tredje gång?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.