BT > Nyheter

Tuesday, 10 December, 04:34

BT - 02 dec 19 kl. 05:00

Extern aktör ska bygga nya SolbackenTrygghetsboendet Solbacken i Länghem ska rivas och istället kommer en extern entreprenör bygga ett nytt vård- och omsorgsboende. När bygget kan börja ligger dock på framtiden..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Solbacken, Länghem

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extern, aktörska , bygganya , Solbacken
Barometern - 07 okt 16 kl. 06:43

Låt en extern aktör bygga och driva simhallen

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 01:51

C: Låt privata aktörer bygga vägar


Det krävs mer resurser för att bygga ut infrastrukturen i landet. Låt därför privata aktörer finansiera nya järnvägar, hamnar och motorvägar."Både svenska och utländska investerare, bland annat pensionsfonder, har visat intresse för långsiktiga investeringar som kan ge avkastning", skriver två ledande centerpartister i SvD.

Barometern - 13 jun 19 kl. 17:24

”Låt lokala aktörer bygga och driva simhall – nu”

Låt privata aktörer både bygga och driva Kalmars nya simhall. Det föreslår moderaterna i en färsk motion med avsikten att skaka liv i frågan. – Vi vet att det finns lokala intressenter, säger Christina Fosnes (M)..

NT - 10 okt 12 kl. 14:03

Privat aktör vill bygga badhus

Strax intill Centralbadet vill en anonym privat aktör bygga ett varmbadhus. Planarbetet har kommit långt och byggstart kan bli om två år..

Skånskan - 03 jun 19 kl. 16:22

Ska handla upp en ny förskola privat

Skivarp Fullmäktige har beslutat att en ny förskola till Skivarps by ska handlas upp på entreprenad.
Kommunen söker nu en privat fastighetsägare som kan bygga en ny lokal som kommunen kan hyra.– Ensam är inte alltid stark.

Skånskan - 03 jun 19 kl. 16:06

Alternativen för Hedda utreds mer

lund Kommunstyrelsens arbetsutskott fick på måndagen utredningen kring det planerade Hedda Andersson-gymnasiet på sitt bord. Beslutet var att fortsätta och fördjupa fem olika alternativa lösningar.– Från Lunds kommuns sida ska vi vara öppna och transparenta inför Lundaborna med de alternativ som finns.

Dagensanalys.se - 17 feb 16 kl. 10:45

Vad kan en bra extern copywriter hjälpa dig med?

Jag (projektledare) sitter på tredje planeringsmötet för en nylansering av ett företags webbplats. Dags att prata innehåll och vilka texter som ska med in på den nya sajten. Vd:n granskar inledningsdokumentet och har skjutit upp glasögonen i pannan – ett tecken på inkommande invändningar.

Skånskan - 02 dec 15 kl. 16:15

”Glöm inte bygga i byarna också”

ESLÖV Kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S) berättade under budgetfullmäktigemötet i veckan om alla nya bostäder i Eslöv.
– Det är jättebra – men glöm inte att vi behöver bostäder även i våra andra tätorter, för att de ska kunna utvecklas, sade Centerpartiets Annette Linander i en replik.Annette Linander förklarade att hon vet att det står formuleringar om detta i Eslövs kommuns ägardirektiv till det kommunala bostadsföretaget Ebo.

YLE - 22 maj 17 kl. 05:10

Riskkapitalbolag vill bygga daghem i Jakobstad och i Vasa

Det Uleåborgsbaserade privata företaget Touhula vill bygga ut daghem i Österbotten. Företaget verkar på 40 orter i landet med 140 daghem men Österbotten är en vit fläck för företaget. Diskussioner har förts med tjänstemän både i Jakobstad och i Vasa men några politiska beslut har inte gjorts om att släppa in privata aktörer i stor skala i dagvården.

YLE - 28 maj 14 kl. 18:04

Flera vill bygga vårdhem i Kristinestad

Behovet av vårdplatser för äldre och dementa är stort i Kristinestad. Närmare 40 är i kö och staden har inte platser att erbjuda. Flera privata aktörer är nu intresserade av att bygga nya serviceenheter i staden.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Stjernkvist: Dags att prata med alla

Vänsterpartiets hot om misstroendeförklaring visar med övertydlighet att det som gäller för barnuppfostran och andra mellanmänskliga relationer också gäller inom politiken; orden är viktiga, men vad du gör spelar ännu större roll..

BT - 30 minuter sedan

Vilseledande om skolresultat i Sverige

Svar till Roger Olsson (S), BT 8/12..

BT - 30 minuter sedan

Vi delar inte bilden som Palmén torgför

Svar till Lena Palmén, BT 4/12..

BT - 30 minuter sedan

Tre skäl att gå man ur huse för klimatet

De mörka molnen hopar sig för klimatet, men vi kan påverka hur illa det blir, skriver Sara Carlberg..

BT - 30 minuter sedan

Kan ni se eleverna i Fristad i ögonen?

Skulle ni klara av se eleverna i ögonen och säga: Vi har inte råd med er, undrar Staffan Kulneff.

BT - 1 timme sedan

Enighet om eldupphör i Ukrainakonflikten

Ukraina och Ryssland har, enligt ett gemensamt uttalande, enats om metoder för att "implementera ett helt och obegränsat eldupphör" i östra Ukraina. Men Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj är inte helt nöjd. – Jag måste vara ärlig, det här var väldigt små framsteg, säger han..

BT - 1 timme sedan

Rekordgammal råka fick somna in

En råka som omhändertogs i Skåne i helgen blev över 25 år gammal. Sannolikt är det den hittills äldsta vilda kråkfågeln som hittats i Europa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.