YLE > Finland

Friday, 06 December, 05:17

YLE - 02 dec 19 kl. 04:19

Räddningsverket ser till att butiker är brandsäkra inför julhandeln – räddningsplaner, nödutgångar och släckningsredskap granskasInför den här julen utför räddningsverket brandinspektioner i butiker i hela Nyland. Nytt för i år är att också östra Nyland ingår..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nyland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räddningsverket, sertill att , butikerär , brandsäkrainför , julhandeln, räddningsplaner nödutgångar och släckningsredskap granskas
SR - 23 mar 15 kl. 06:00

Brister i brandsäkra material

Tester för hur brandsäkra olika material är kan ha stora brister. Skillnaden mellan testerna och verkligheten är för stor, visar forskning..

UNT - 20 maj 15 kl. 18:30

Radhusägare kan tvingas brandsäkra vindar

Boende i omkring 1000 radhus i Uppsala kan komma att behöva brandsäkra sina vindar..

BT - 15 feb 16 kl. 06:58

Brandsäkra hemmet – om olyckan skulle vara framme

Att brandsäkra hemmet är det billigaste sättet att skydda sig om olyckan är framme. Med några enkla inköp har du ett bra grundskydd som kan få stopp på lågorna innan det är för sent..

DN - 06 sep 19 kl. 13:12

SL måste brandsäkra 39 tunnelbanestationer i Stockholm

Majoriteten av Stockholms t-banestationer är inte brandsäkra. Räddningstjänsten och Transportstyrelsen kräver att….

Mobil - 23 aug 18 kl. 16:04

Forskare har tagit fram mer brandsäkra litiumjon-batterier

Telefoner som fattar eld och exploderar till följd av överhettade batterier kan inom kort vara ett minne blott. Detta då amerikanska forskare har lyckats ta fram ett litiumjon-batteri som man hävdar är nästan helt brandsäkert..

YLE - 09 dec 13 kl. 04:35

Brandsäkerheten på hushållens ansvar

De som bor i egnahemshus och parhus i verksamhetsområdet för Österbottens räddningsverk ska i framtiden sköta brandsynen själva via blanketter som räddningsverket skickar ut. Systemet är redan i bruk på andra håll i landet. Större byggnader som höghus och industribyggnader är fortfarande på räddningsverkets bord.

Skånskan - 17 jun 16 kl. 06:00

Brister i brandsäkerheten i Stadshallen

LUND Brandsäkerheten i Stadshallen har flera brister.
Förutom problematiska dörrar finns det stora mängder brännbart material i sådana delar av lokalerna som är utrymningsvägar.Räddningstjänsten Syd gjorde en tillsyn i Stadshallen den 31 mars i år.

UNT - 05 apr 14 kl. 09:03

Ingen vill betala för brandsäkerheten

Oroliga röster höjs igen för hur brandsäkerheten på Sågenområdet ska lösas. Frågan handlar om en stegbil ska köpas in eller om det ska byggas extra brandsäkra trapphus..

Nyteknik - 04 feb 14 kl. 15:25

Brandsäkrar litiumbatteriet med tuggummi

Med en tuggummiliknande elektrolyt kan litiumjonbatterier göras brandsäkra..

Expressen - 11 dec 15 kl. 09:49

Så här brandsäkrar du ditt hem – 10 bra tips

Levande ljus och mys i all ära. Men har du tänkt att brandrisken är som allra störst under hösten och vintern när vi tänder flest ljus? Då gäller det att brandsäkra hemmet – så här gör du..

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

Utrikesministeriets fackorganisation kritiserar omplacering av tjänsteman – Haavisto: Något slutgiltigt beslut om omplacering fattades aldrig

Fackorganisationen för de anställda vid Utrikesministeriet UHVY kräver svar med anledning av att den konsulära chefen Pasi Tuominen flyttats från sin arbetsroll på Utrikesministeriet..

YLE - 10 timmar sedan

Utrikesministeriets fackorganisation kräver förklaring av Pekka Haavisto efter omplacering – Haavisto ber om ursäkt

Fackorganisationen för de anställda vid Utrikesministeriet UHVY kräver svar med anledning av att den konsulära chefen Pasi Tuominen flyttas från sin arbetsroll på Utrikesministeriet..

YLE - 12 timmar sedan

Omöjligt att veta vilken lönenivå som försämrar konkurrenskraften

Enligt arbetsgivarsidan ligger Finland efter liknande länder när det gäller lönernas konkurrenskraft. Men konkurrenskraften är svår att mäta..

YLE - 13 timmar sedan

Antti Rinne utsågs till regeringssonderare - Samlingspartiet och Rörelse nu protesterar

Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne har som väntat valts till uppdraget som regeringssonderare vid riksdagsgruppernas gemensamma möte på torsdag eftermiddag. Samlingspartiet och Rörelse nu protesterar mot valet..

YLE - 14 timmar sedan

Nybakade Virkbystudenterna firar självständigheten med Okänd soldat, studentfest, gröna kulor och slottsbalen

De nybakade studenterna Oscar Snellman från Karis och Emil Wikström från Sjundeå firar i dag (5.12) i dubbel bemärkelse..

YLE - 14 timmar sedan

Alma Medias vd Kai Telanne går fri - åtalet om diskriminering i arbetslivet förkastas

Tingsrätten i Birkaland har förkastat åtalet mot Alma Medias verkställande direktör Kai Telanne om diskriminering i arbetslivet i fallet då en kvinnlig sökande till chefredaktörsposten nobbades..

YLE - 16 timmar sedan

Centern förväntas ge Sossarna sin förklaring till de senaste dagarnas händelser - vi följer direkt

Antti Kurvinen förväntas förklara för sina socialdemokratiska kolleger varför Centern förlorade förtroendet för statsminister Antti Rinne..

YLE - 16 timmar sedan

Industrin varnar: Tredagarsstrejken nästa vecka kostar hundratals miljoner

Teknologiindustrin varnar för att de varslade strejkerna kommer att medföra förluster på hundratals miljoner euro. Inom teknologiindustrin är 60 000 anställda på väg i strejk natten mot måndagen..

YLE - 16 timmar sedan

Många demonstrationståg i Helsingfors under självständighetsdagen - kolla rutterna här!

Under självständighetsdagen ordnas flera olika demonstrationer på olika håll i Helsingfors. I år har det rapporterats om färre demonstrationer än tidigare..

YLE - 16 timmar sedan

Supo: Tiotals utländska agenter spionerar på Finland kontinuerligt

Skyddspolisens senaste översikt om den nationella säkerheten visar att det finns tiotals utländska spioner i vårt land. I rapporten som publicerades på torsdagen heter det att utländska underrättelsetjänster visar allt större intresse för Finlands kritiska infrastruktur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.