Uppsalanyheter.se > Nyheter

Monday, 09 December, 22:53

Uppsalanyheter.se - 02 dec 19 kl. 03:51

Recension: Den första advent, kom Sarah Dawn Finer med turnén "Winter Songs" till UKKRecension: "Hej kära Uppsala!" sade sångerskan och bad oss att luta oss tillbaka och njuta av värme i kylan och ljus i mörkret. Sarah Dawn Finer gjorde ett stopp på första advent på UKK med sin turné "Winter songs". "Hej kära Uppsala!" sade sångerskan och bad oss att luta oss tillbaka och njuta av värme i kylan och ljus i mörkret.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Sarah Dawn Finer, Winter Songs, UKK, Uppsala, Dawn Finer, Winter, Sveriges Radio P4, Finer, Nyårslöfte, UKKs, Jansson, Gustafsson, Nordenström, Lindvall, Lovisa Samuelsson, What, Wonderful World, Armstrong, Greta Thunberg, Thomas Andersson Wij, Sarah Dawn Finers, TV, New York, Sarah McLachlan, Song, Sarah Bareilles, Ingrid Michaelson, Must Change, Bernard Ighner, Dawn Finers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RecensionDen första , advent, kom, Sarah, Dawn, Finermed , turnén Winter Songs till UKK
Uppsalanyheter.se - 06 apr 17 kl. 03:38

Recension: Doug Seegers mötte Katalinpubliken

Recension: Så kom han då äntligen Doug Seegers. Efter att ha varit tvungen skjuta på Katalinspelningen på grund av sjukdom. Många hade väntat på det här och han har en skara trogna fans.

DN - 17 aug 16 kl. 16:44

Sarah Sjöström hyllad på Arlanda


Medaljdrottningen har landat. På sin 23-årsdag kom Sarah Sjöström hem till Sverige, välkomnad av både bekanta och ett stort pressuppbåd på Arlanda..

Uppsalanyheter.se - 17 aug 19 kl. 13:20

Recension: "The Finer Summer Tour" landar perfekt

Recension: Efter flera regnskurar under dagen kom solen och energin fram denna fredagskväll med Sarah Dawn Finer på Parksnäckan. Efter flera regnskurar under dagen kom solen och energin fram denna fredagskväll med Sarah Dawn Finer på Parksnäckan.   Förväntningarna var höga på de handplockade musikerna Per Lindvall (slagverk), Ola Gustafsson (gitarr), Jonas Gröning (keyboard), Per Björling (bas) och på Sarah Dawn Finer själv.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 14 kl. 03:45

Recension: Briljant balans mellan värme och vemod

Musikerna skapar magi tillsammans med Sarah Dawn Finer då hon sprider värme och vemod med sång, musik och det nära samtalet hon framför på UKK ikväll.Musikerna skapar magi tillsammans med Sarah Dawn Finer då hon sprider värme och vemod med sång, musik och det nära samtalet hon framför på UKK ikväll.   Senast SDF sjöng i Uppsala var en sommarkväll i Parksnäckan när luften var ljummen och solen sken där sångerskan fick närkontakt med publiken.

Uppsalanyheter.se - 16 jun 18 kl. 03:14

Recension: En scen, tre band och hel färgkarta av musik

Recension: Det blev en härlig fredagkväll på Katalin med massor av musik av skilda slag när arrangören Rootsy Music i samarbete med Katalin bjöd in tre band till musikfest. Det blev en härlig fredagkväll på Katalin med massor av musik av skilda slag när arrangören Rootsy Music i samarbete med Katalin bjöd in tre band till musikfest.    En nöjd publik fick höra både rå och skitig rock, svängande honkytonk-hillbilly country med attityd men faktiskt också operasång.

Skånskan - 29 nov 19 kl. 08:00

Carola bjuder in till advent

En högtid att samlas kring med samtal, pyssel, mat och sång. När Carola Häggkvist får sin första alldeles egna tv-serie vill hon inspirera oss till att umgås mer. Men det blir också unika duetter med gästerna som är några av Sveriges mest folkkära artister.

Dagen - 02 feb 11 kl. 03:00

Ge er inte på Sarah Palin

Nyligen mördades sex människor i Tucson, Arizona, och flera andra skadades. En av dem som skadades allvarligt var den demokratiska kongressledamoten Gabrielle Giffords. Denna mycket tragiska händelse kom omedelbart att handla om Sarah Palin som på en Facebooksida i mars har en karta över USA där viktiga distrikt markerats med kikarsikten.

Uppsalanyheter.se - 23 jul 16 kl. 00:46

Recension: Avslappnat med Scocco och Andersson Wij

Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år. Inför i det närmaste fullsatt Parksnäckan och en uppskattande publik får vi höra dem framföra några av sina sånger och däremellan filosofera om lite av varje i ett avslappnat mellansnack. Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år.

Skånskan - 27 sep 18 kl. 10:52

Traveling John söker efter Sarah med ny låt

För sex år sedan träffade John Dunsö Sarah på en ekologisk gård i USA. När de skulle skiljas åt fick han hennes kontaktuppgifter på en papperslapp – som han sedan tappade bort. Nu har han skrivit en låt till henne.

Skånskan - 27 sep 18 kl. 10:52

Traveling John söker efter Sarah med ny låt

För sex år sedan träffade John Dunsö Sarah på en ekologisk gård i USA. När de skulle skiljas åt fick han hennes kontaktuppgifter på en papperslapp – som han sedan tappade bort. Nu har han skrivit en låt till henne.

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - 17 timmar sedan

Tung siriuspoäng mot Edsbyn

Elitserien: Sirius har inte besegrat Edsbyn i Elitserien sedan februari 2010, på söndagen såg uppsalalaget ut att gå mot en ny förlust men lyckades vända ett tvåmålsunderläge till oavgjort 2-2.Sirius har inte besegrat Edsbyn i Elitserien sedan februari 2010, på söndagen såg uppsalalaget ut att gå mot en ny förlust men lyckades vända ett tvåmålsunderläge till oavgjort 2-2.   Förutsättningarna för bra bandy var egentligen usla, det snöade ymnigt och det beslutades att spela matchen över tre perioder istället för två halvlekar.

Uppsalanyheter.se - I förrgår: 15:18

Färre konkurser i Uppsala - listan över konkurser i november

Antalet konkurser i Uppsala län har hittills i år minskat med drygt 3 procent jämfört med samma period förra året. Det visar statistik från kreditupplysningsföretaget Syna.Antalet konkurser i Uppsala län har hittills i år minskat med drygt 3 procent jämfört med samma period förra året.

Uppsalanyheter.se - I förrgår: 08:00

Recension: Pampigt och himmelskt bra med Anna-Lotta Larsson

Recension: De lokala körerna Vindhemskören och Vokalensemblen Uppslaget fick ihop ett pampigt jularrangemang med Anna-Lotta Larsson och Andreas Landegren i Missionskyrkan på självaste Sankt Nikolaus dag. De lokala körerna Vindhemskören och Vokalensemblen Uppslaget fick ihop ett pampigt jularrangemang med Anna-Lotta Larsson och Andreas Landegren i Missionskyrkan på självaste Sankt Nikolaus dag.   De båda körernas dirigent Peter Melin inledde konserten med några verk enbart för körerna.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 19 kl. 03:54

Sirius styrkebesked, krossade Jönköping

Superligan: Sirius väntade och väntade på sina motståndare som hade fastnat i trafiken efter en olycka. Sedan krossade man Jönköping som kanske önskade att man suttit kvar i bussen istället för att bli överkörda i IFU Arena med 11-2.Sirius väntade och väntade på sina motståndare som hade fastnat i trafiken efter en olycka.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 19 kl. 04:56

Recension: Eric Bibb har en hel värld av musik i sin själfulla röst

Recension: Många konserter är bra och en del är så bra att ord inte räcker för att beskriva upplevelsen. Eric Bibbs konsert på Katalin under torsdagskvällen var just en sådan. Många konserter är bra och en del är så bra att ord inte räcker för att beskriva upplevelsen.

Uppsalanyheter.se - 05 dec 19 kl. 03:46

Recension: Själfull Gabriel Kelley värmde i decembermörkret

Recension: Gabriel Kelley med band värmde Uppsalapubliken under ett par timmar. Med sin varma röst och innerliga och äkta musik med rötter i den amerikanska södern både vaggade och gungade han och bandet de lyckliga som tagit sig till UKK sal B. De bjöd bland annat på musik från det fantastiska självbetitlade albumet som släpptes i oktober.

Uppsalanyheter.se - 02 dec 19 kl. 04:59

Recension: Gabriel Kelley besöker Uppsala med ny skiva i bagaget

Recension: På onsdag den 4 december kommer den amerikanska musikern och sverigevännen Gabriel Kelley till UKK. Han är ute på en sverigeturné med sitt nya självbetitlade album i bagaget. På onsdag den 4 december kommer den amerikanska musikern och sverigevännen Gabriel Kelley till UKK.

Uppsalanyheter.se - 01 dec 19 kl. 06:18

Recension: Populär Jakob Hellman underhöll på UKK

Recension: Inför ett nästan utsålt konserthus sjöng och spelade Jakob Hellman uppbackad av fyra musiker. En nästan lite hyperaktiv Hellman underhöll också med långa underfundiga mellansnack med en hel del fyndig humor. Inför ett nästan utsålt konserthus sjöng och spelade Jakob Hellman uppbackad av fyra musiker.

Uppsalanyheter.se - 30 nov 19 kl. 02:12

Almtuna bröt förlusttrend mot Kristianstad

Allsvenskan: Vilken islossning för Almtuna som vann med 5-1 efter att ha gått från 1-1 till en övertygande seger med fyra raka mål i slutperioden mot Kristianstad.Vilken islossning för Almtuna som vann med 5-1 efter att ha gått från 1-1 till en övertygande seger med fyra raka mål i slutperioden mot Kristianstad.   Almtuna och Kristianstad har mötts tre gånger tidigare och vid samtliga tillfällen har Kristianstad vunnit med uddamålet, efter förlängning och vid ett tillfälle efter straffar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.