UT > Nyheter

Friday, 13 December, 02:24

UT - 02 dec 19 kl. 04:00

Därför ska klädinsamlingen bort från återvinningscentralerna i kommunenRunt om i kommunen finns ett 40-tal klädinsamlingar som ofta står i anslutning till återvinningscentralerna. Nu vill man få mer styrning på vilka aktörer som får samla in kläder på kommunal mark..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför ska klädinsamlingen, bortfrån , återvinningscentralernai , kommunen
NT - 11 jul 11 kl. 07:17

Handlingar slarvades bort av kommunen

19-åriga Carolin Andersson trodde att hon sökt ett omvårdnadsprogram på Komvux med hjälp av Vägledningscenter i Norrköping. I stället slarvade hennes ansökningspapper bort av kommunen..

Skånskan - 11 okt 16 kl. 14:00

”Landsbygden glöms bort hos kommunen”

löberöd Förra veckan skickade han in ett brev till Trafikverket angående väg 1123 som passerar Löberöd, där två personer omkom efter en bilolycka i fredags.
– Trafikverket hade nog blivit chockade om de kommit ut och sett hur snabbt det kan gå här, säger Göran Lindberg.”I Löberöd med omnejd bor barnfamiljer som dessutom har många husdjur som man gärna tar ut på en promenad.

Nerikes Allehanda - 10 feb 14 kl. 16:38

Tjänster bort är kommunen effektiviseras

Tre tjänster föreslås tas bort när Hällefors kommun organiserar om. Förslag till förändringar har presenterats av kommunledningen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

20 tjänster ska bort inom kommunen

Hårda sparkrav ställs på Sunne kommuns verksamheter framöver. Totalt ska cirka 20 tjänster bort för att budgetmålen ska nås under 2016..

Skånskan - 04 feb 16 kl. 11:02

Profiler kräver att kommunen tänker om

HÖRBY Diskussionerna om Stora Hotellets trappa på Nygatan fortsätter. Kommunen säger att den inte får tas bort eftersom hotellets fasad är kulturskyddad.
Hörbyprofilerna Lars Erik 36:an Svensson, Åke Westerlund och Bengt Sandström tycker att resonemanget haltar, eftersom kommunen själv har rivit ett par andra trappor till hotellet.

Expressen - 10 jul 19 kl. 16:59

Funktionsnedsatt glömdes bort – i 30 år

En person med funktionsnedsättning glömdes bort av kommunen på ett korttidsboende i Göteborg i trettio år.Nu begär Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, att kommunen ska betala en straffavgift, skriver P4 Göteborg.  .

LV - 31 jul 17 kl. 11:58

Kommunen beslagtog bil mitt i stan

en röd VW Golf som stått i närheten av Sibylla mitt i centrala Vimmerby har beslagtagits och forslats bort av kommunen. Nu letar kommunen efter ägaren. Hittas inte den personen kommer bilen att skrotas..

Sydöstran - 03 aug 19 kl. 07:00

Regn på Hasslöfestivalen – så hanterar kommunen förlustbidraget

Paraply Produktion har rätt till ett förlustbidrag från Karlskrona kommun om Hasslöfestivalen regnar bort. Enligt kommunen är det inte aktuellt att betala ut något bidrag i år. .

Kristianstadsbladet - 06 feb 19 kl. 07:00

Kritik mot sen rapport – lämnades in samma dag som jorden skulle bort

Samma dag som massorna efter ett bygge skulle tas bort fick kommunen notis om det. Inte alls okej om man frågar kommunens miljöinspektör. .

Barometern - 27 jun 19 kl. 14:06

Tång på Nötö ska bort

En tånghög på parkeringsplatsen vid Nötö ska bort lovar kommunen..

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

SM-debuten avklarad för Odd: ”Känner mig stolt”

Hon blev sist. Men vad gjorde det. Julia Odd var nöjd med sin insats och med att få åka inför släkt och vänner på läktarna.

UT - 4 timmar sedan

BILDEXTRA: Konståknings-SM är invigt: ”Roligt och lite nervöst”

Med en publik på uppskattningsvis närmare 400 personer invigdes konståknings-SM 2019 i Ulricehamn på torsdagskvällen..

UT - 8 timmar sedan

Brott: Välkänd körkortslös körde 130 förbi fartkamera

En man som dömts många gånger för att ha kört utan körkort, och för tillfället var villkorligt frigiven, fotades på väg 157 när han körde i 130 kilometer i timmen. .

UT - 8 timmar sedan

CajsaStina sprider musikalisk julstämning på lördag

Den 14 december framträder CajsaStina Åkerström i Tvärreds kyrka med en julkonsert..

UT - 11 timmar sedan

UT frågar: Ska du se någon julkonsert i år?

I december finns det gott om tillfällen att njuta av vacker och levande julmusik. Nyligen bjöd till exempel Marcos Ubeda och Magnus Johansson på sin I juletid. Till helgen bjuder Marcus Bark Sigvardsson och Gina Gustafsson på en annan traditionsfylld konsert, Andrum i juletid.

UT - 14 timmar sedan

Efter hot: Skola måste kartlägga risker

När arbetsmiljöverket gjorde en inspektion på Ätradalsskolan och Timmele skola upptäckte man brister. Bland annat har det inte gjorts en bedömning av riskerna för att arbetstagare ska drabbas av ohälsa och olycksfall. .

UT - 15 timmar sedan

Kevin får årets stipendium för ungt ledarskap

Kevin Coomer lockas av allsidig träning och ledarskapet i karate. I år har han fått ett av kommunens stipendier för unga ledare för sitt engagemang på karateklubben i Tranemo..

UT - 18 timmar sedan

JUST NU: Truck brinner vid företag – räddningstjänst på plats

Enligt ett larm från SOS ska ett arbetsfordon brinna på Bronäsgatan i Ulricehamn. Flera räddningstjänstfordon är på plats..

UT - 21 timmar sedan

Ska göra riskanalys av hemtjänstens nattarbete

Arbetsmiljön för dem som jobbar natt inom hemtjänsten i Ulricehamn har ändrats på ett sätt som gör fackförbundet Kommunal nu begär att arbetsgivaren gör en risk- och konsekvensanalys. .

UT - 21 timmar sedan

Bo Högborn: Kom tillbaks, Per Johansson!

M+KD+SD = snart sant. Men alla är inte med på tåget. Läs om två lokala moderater med helt olika syn på SD-närmandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.