YA > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:20

YA - 02 dec 19 kl. 03:03

Göran Göransson (KD): Staten borde ta lärdom och strukturera upp regelverketYstads kommun och barn- och utbildningsnämnden i synnerhet har fått ordentliga ”käftsmällar” i flera utredningen om ”Ystadsbarnen”. Kalla fakta gjorde tyvärr inte saken bättre, då föräldrarna plötsligt framställdes och upplevdes på helt annat sätt än vad flertalet tidigare kunnat föreställa sig. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Göransson, Ystadsbarnen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göran, GöranssonKD , Staten, bordeta , lärdomoch , strukturera, upp regelverket
YA - 31 jan 19 kl. 00:01

Insändare: Det är viktigt att söka information, Göran Göransson

Bra Göran Göransson, att du gick till Biblioteket och lyssnade på ”En ensamkommande och jag” och fick information om minoritetsgruppen Hazarer och deras utsatta situation. Du som nämndeman borde så klart informerat dig om detta tidigare, innan du fattar beslut i för dessa individer så livsavgörande frågor. Kunskap är viktig i migrationsfrågor..

YA - 30 dec 17 kl. 03:51

Göran Göransson (Kd) har facit på allt

Göran Göransson (KD) har nu under en längre tid försökt att genom olika artiklar (senast i YA 27 deember) ge läsarna en bild av att han i alla frågor är den som vet bäst och ser ”sanningen”, som ingen annan gör. .

YA - 24 jun 19 kl. 01:01

Lars Toftemar: Där trampade Göran Göransson i klaveret

Nu har Göran Göransson verkligen trampat i klaveret med sin senaste insändare. Han drar sig inte för att totalsåga det högsta kommunala demokratiska forumet som finns, nämligen kommunfullmäktige..

YA - 15 sep 19 kl. 18:05

Han anmäler Göran Göransson till förvaltningsrätten: ”Främlingsfientligt uttalande”

KD-politikern Göran Göransson bör snarast tas bort som nämndeman i förvaltningsrätten. Det skriver Bo Widegren i en anmälan till rätten. – Jag blev oerhört upprörd över hans uttalanden i YA, de är främlingsfientliga och visar en elementär brist på demokratiskt sinnelag, säger Bo Widegren..

YA - 19 sep 19 kl. 02:02

Göran Göransson: Kränkande och kategoriskt om oss som vågar engagera oss

Vi hade verkligen inte väntat oss att Göran Brante skulle utrycka sig på ett så kränkande och kategoriskt sätt. Rubriksättningen är dessutom stötande och missvisande. 13 september ”Göranssons text präglas av främlingsfientlighet och rasism”..

Skånskan - 06 mar 16 kl. 01:00

Stock­holm inte staten

Opinion Stat­liga myn­dig­heter bör ut­lo­ka­li­seras från Stock­holm. tyc­ker stats­mi­nis­ter Ste­fan Löfven och ci­vil­mi­nis­ter Ardalan Shekarabi i ett ut­spel i Stock­holms­tid­ningen Dagens Nyheter.
De senaste åren, för att inte skriva de­cen­ni­erna, har en allt hög­re an­del av de stat­liga jobben kon­cen­trerats till Stock­holm.

YA - 01 jul 19 kl. 02:02

Lars Toftemar: Göransson totalsågar 48 engagerade människor

Så kommer ännu ett inlägg ifrån Göran Göransson (KD), där det tydligen inte är så viktigt med fakta. Han borde veta att jag inte sitter som ordinarie i kommunfullmäktige. Att då beskylla mig för att inte vara aktiv på fullmäktigesammanträdena har därför sin naturliga förklaring eftersom jag inte har yttranderätt i församlingen.

YA - 10 dec 19 kl. 01:01

Göran Göranssoon (KD): Trygghetsmätningar i all ära, men för mig finns det en verklighet

Replik på Göran Brantes inlägg ”Varför skrämmer Göran Göransson Ystads befolkning?” i YA 7 december..

YA - 22 apr 16 kl. 03:00

Göransson vill ha tydligare krav

Nya KD-ledaren Göran Göransson efterlyser mer tydlighet i den svenska skolan. – Annars riskerar vi att göra nyanlända elever en björntjänst, säger han..

YA - 02 jan 17 kl. 03:00

Göransson vill göra om båthuset till besökscentrum

Gör om det gamla båthuset i hamnen till besökscentrum. Det föreslår Göran Göransson (KD) i en motion..

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

”När så julafton kommer infinner sig ett särskilt lugn vid gudstjänsterna”

Bakom lucka 14 hittar vi kyrkoherde Susanne Keyser. Under julen lyssnar hon gärna på The Pouges, tittar på ”Fanny och Alexander” och tänder ett ljus för dem som bett henne göra det..

YA - 1 timme sedan

YA-sportens julkalender: Lodrätt 14

Sportens julkalender är utformad som ett korsord. Varje dag fram till julafton får ni en ny fråga på längden och på tvären. I dag är det dags för fråga 14 (lodrätt)..

YA - 1 timme sedan

Han drabbades av en stroke: ”Jag har fått en andra chans”

Antalet personer som får en stroke fortsätter att sjunka, men trots det drabbas många varje år. Jan ”Matta” Olsson i Bussjö är en av dem. –Jag fick två varningar på fredagen och fem på lördagen.

YA - 1 timme sedan

I dag upphör Jojo-korten att gälla

I dag upphör Jojo-korten att fungera. Efter månader av informationskampanjer har det nya biljettsystemet nu börjat gälla..

YA - 1 timme sedan

Bilföretag tar över grannens lokal: ”Det blir ett jättelyft”

Ryds bilglas håller på att flytta in i nya lokaler på östra industriområdet. – Vi var väldigt trångbodda, säger platschef Christian Karlsson..

YA - 1 timme sedan

Så bildades Österlens nyaste fotbollsklubb

En by utan ett fotbollslag det är ingen riktig by. Så vad gör man om man flyttar till en by som saknar ett fotbollslag. Man startar ett nytt!

YA - 1 timme sedan

Karlsson målskytt när Vegas bröt Dallas svit

William Karlsson stod för ett av målen när Vegas besegrade Dallas med 3–2 i NHL-hockeyn..

YA - 2 timmar sedan

När värdegrunden trumfar svensk lag

Sexistisk reklam är illa, generaldirektörer som blir tjänstemannaaktivister är värre. Den värdegrund som statliga myndigheter bör följa är svensk lag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.