Expressen > Nyheter

Thursday, 12 December, 10:10

Expressen - 01 dec 19 kl. 23:26

Boende i Klippans kommun uppmanas koka vattnetBoende i vissa delar av Klippans kommun uppmanas nu koka allt dricksvatten som ska användas till mat, dryck och tandborstning.Orsaken är ett otjänligt vattenprov..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Klippans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boendei , Klippans, kommun, uppmanas, koka, vattnet
Helsingborgs Dagblad - 01 dec 19 kl. 23:15

Boende i Klippans kommun uppmanas koka vattnet

Gäller i Östra Ljungby, Stidsvig och Källna..

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 12 kl. 14:41

Klippans kommun nominerad till pris

Klippans kommun är en av fyra kommuner i landet som är nominerade till priset Årets employerbrandingkommun 2013 av företaget Universum som arbetar med att stärka företags och organisationers arbetsgivarvarumärke.Klippans kommun har nominerats för att på nya sätt inom kommunvärlden visa upp bredden av möjligheter som finns i kommunen och använt reklam i både radio och på Pågatågen..

Helsingborgs Dagblad - 05 sep 14 kl. 16:49

Klippans kommun natur- och tekniksatsar i förskolan!

Sedan hösten 2008 har Klippans kommun varit med i skolutvecklingsprogrammet NTA. Hösten 2013 gick även Klippans kommun med i Skolverkets Natur- och Tekniksatsning, vilken pågår fram till 2016.Pedagogerna är de som lägger grunden för intresset gällande de naturvetenskapliga och tekniska ämnena.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 11 kl. 15:27

Rekordresultat för Klippans kommun

Klippans kommun gjorde förra året sitt bästa resultat någonsin och fick ett överskott på drygt 21 miljoner kronor. Flera förvaltningar fick pengar över jämfört med budget..

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 12 kl. 13:16

Klippans kommun varnar för bedragare

Mannen i telefonen ville samla in pengar till projektet "Klippans kommun mot våld och droger" ? men något sådant projekt existerar inte. Åtminstone inte ett som drivs av kommunen, som nu går ut och varnar invånarna för bedragare..

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 14 kl. 11:47

Årsmöte i Socialdemokraterna i Klippans kommun

Socialdemokraterna i Klippans kommun hade årsmöte den 27 mars. Efter Arbetets söner vidtog sedvanliga mötesförhandlingar med Rune Persson som mötesordförande. Som ny ordförande efter avgående Kerstin Persson valdes Johan Pettersson.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 04:00

Han är ny fritidschef i Klippans kommun

Det är en skånefödd 52-åring med en Sverigeresa i bagaget som ersätter Klippanprofilen Börje Norén som kultur- och fritischef i Klippans kommun..

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 17 kl. 18:00

Klippans kommun går vidare med polisanmälan: "Det kvarstår väldigt många frågetecken"

Klippans kommun går vidare med polisanmälan..

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 18 kl. 15:19

Tomt i Klippans kommun har fått ny ägare – priset: 145 000 kronor

Försäljningen av fastigheten Ljung 1:149 i Klippans kommun är….

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 18 kl. 08:13

Fastighet såld i Klippans kommun – priset: 1 050 000 kronor

Försäljningen av fastigheten Bjärsgård 3:36 i Klippans kommun klar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Apollo-vd:ns kritik mot Vingaffären: Fick nobben

Petter Stordalens köp av Ving presenterades med pompa och ståt.Men nu framkommer att det fanns fler som var intresserade av att lägga ett bud – men inte fick chansen.– Vi fick nej till att komma in i processen, säger Leif Vase Larsen, vd för Apollo till SvD.

Expressen - 30 minuter sedan

Gata i Malmö avspärrad efter bomblarm

Polisen har spärrat av ett område efter att ha hittat ett misstänkt föremål i ett underjordiskt garage på Censorsgatan. Nationella bombskyddet är kallat till platsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Markus Rosenberg har fått en staty i Malmö

Markus Rosenberg har fått en egen staty i Malmö. Under natten mot torsdag har konstverket placerats ut på Mälarbron i närheten av centralstationen.Det är oklart vem som ligger bakom statyn.

Expressen - 45 minuter sedan

Så här kan du fira och följa lucia i Sverige 2019

Lucia 2019 kommer som vanligt med ljus i hår när natten går tunga fjät.Här kommer årets stora luciaguide – med tider för luciafirandet i tv och radio, och var du kan följa ett luciatåg på plats i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra orter..

Expressen - 1 timme sedan

Göteborgarna beräknas skicka 1,7 miljoner julkort

Julkortens peak i Sverige var på 90-talet med runt 60 miljoner skickade kort per år i landet. För 2019 är Postnords prognos att det kommer skickas 16,5 miljoner kort – 1,7 av dem från Göteborg, rapportar P4 Göteborg.– Det ser vi varje år, att det minskar, säger Petra Andersson, chef för Postnords brevterminal i Göteborg, till P4..

Expressen - 1 timme sedan

Grov misshandel under natten – två anhållna

En man blev grovt misshandlad i en trappuppgång i Landskrona under natten.Mannen fördes till sjukhus, samtidigt som en person greps och anhölls.– En person misstänks för grov misshandel, säger Katarina Rusin vid polisen.

Expressen - 1 timme sedan

Krock på E4 i Stockholm – långa köer

Fyra personbilar har krockat på E4 norr om Stockholm..

Expressen - 2 timmar sedan

Riksrevisionen: Se över lagen efter Ystadfallet

Hur kunde fem barn i Ystad kommun få hållas isolerade och utanför skolan i åratal?Efter det uppmärksammade fallet har Riksrevisionen granskat den statliga styrningen bakom undantag från skolplikten i Sverige – och hittat ett flertal brister..

Expressen - 2 timmar sedan

Britterna går till nyval – nu kan brexit avgöras

Boris Johnson eller Jeremy Corbyn?Konservatism eller socialdemokrati?Brexit eller EU?

Expressen - 2 timmar sedan

Här är morgonens nyheter

En person har skadats i en skjutning i ett bostadsområde i Sundsvall. Filmproducenten Harvey Weinstein tvingas betala 325 miljoner kronor efter anklagelser om sexuella övergrepp.Britterna går till valurnorna – igen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.