Barometern > Nyheter

Tuesday, 10 December, 15:13

Barometern - 01 dec 19 kl. 21:03

Recension: Storslaget adventsfirande i domkyrkanAdventskonserten i Kalmar domkyrka är en av årets höjdpunkter. Det är högtid, nyårsdag på kyrkoåret och den efterlängtade adventstiden börjar..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recension, Storslaget, adventsfirandei , domkyrkan
Länstidningen i Jämtland - 08 jul 18 kl. 14:00

Recension: Storslaget, populärt konsertprogram med 40-årsjubilerande Ovikens Kammarorkester

Med ett lika storslaget som populärt konsertprogram firar Ovikens Kammarorkester under den gångna helgen sitt 40-årsjubileum med två konserter i Hammerdals respektive Ovikens nya kyrka, lördag och söndag..

SVT - 19 maj 16 kl. 20:00

Recension: Storslaget avslut för Kent

Musikkritikern Eric Schüldt om bandets sista album..

Uppsalanyheter.se - 11 sep 18 kl. 06:09

Recension: Personliga tolkningar av Judith Owen på albumet redisCOVERed - kommer till Uppsala

Recension: På fredag den 14 september släpper den brittiska artisten Judith Owen sitt album redisCOVERed. Ett storslaget album med tolkningar av andras låtar. I Sverige sköter Uppsalabolaget DO Music Records utgivningen och även hennes kommande Sverigeturné.

Uppsalanyheter.se - 11 mar 17 kl. 00:07

Recension: The Wall - I korsningen av galenskap och hopp i Domkyrkan

Recension: Pink Floyds "The Wall" den självbiografiska rockoperan skrevs 1979 men den är rent tematisk lika aktuell idag, enligt skribenten Fredrik Bergström som sett föreställningen i Uppsala Domkyrka. Pink Floyds "The Wall" den självbiografiska rockoperan skrevs 1979 men den är rent tematisk lika aktuell idag, enligt skribenten Fredrik Bergström som sett föreställningen i Uppsala Domkyrka.   Om man läser historien om hur Pink Floyds "The Wall" spelades in, förstår man faktiskt inte hur det lyckades bli en skiva överhuvudtaget.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 09:44

Storslaget örike laddat för batalj

Det förväntas en tuff batalj idag på Färöarna. Så tuff att danska marinen sägs ligga beredd i den vass som inte finns vid dessa mäktiga små öar.
Själv såg jag dock nästan enbart fiskebåtar ?

Uppsalanyheter.se - 03 sep 15 kl. 21:39

Recension: Professor Frans är tillbaka

Åter är det höst och dimman sänker sig över gaslyktorna i Uppsala. Det ska firas Gustaf Adolfsdag och Frans Stenberg, professor i egyptologi, ser fram emot en gemytlig kväll tillsammans med sin assistent Henning med flera. Men i självaste Domkyrkan sker något förfärligt och professorn får mer levande kungligheter att tänka på än Gustaf II Adolf.

Uppsalanyheter.se - 05 aug 19 kl. 02:50

Recension: Larkin Poe trollband Parksnäckans publik

Recension: Med värme och energi förtrollade systrarna Megan och Rebecca Lovell i Larkin Poe Parksnäckans publik. Deras sätt att blanda upp blues med modernare tongångar ger dem en originalitet och deras publikkontakt är i en klass för sig. Med värme och energi förtrollade systrarna Megan och Rebecca Lovell i Larkin Poe Parksnäckans publik.

Västerbottens Folkblad - 31 jul 15 kl. 08:10

Storslaget men slarvigt

Recension. Tom Cruise är tillbaka med en ny storslagen actionfilm där agenten Ethan Hunt själv jagas medan han försöker förgöra ett globalt brottssyndikat. Filmen som innehåller en del logiska luckor vinner ändå på torr humor och smarta referenser.

Uppsalanyheter.se - 18 nov 16 kl. 05:40

Recension: Samisk urkraft och suggestiva tongångar av Sofia Jannok

Den samiska artisten Sofia Jannok spelade för en entusiastisk publik på Katalin på torsdagskvällen. Det finns en samisk urkraft i hennes musik och i synnerhet i hennes jojk. Musiken är ofta suggestiv och lite drömsk med ett skönt sväng.

Skånskan - 15 aug 18 kl. 14:00

Knökfullt i Domkyrkan

LUND Fler besökare än någonsin i Lunds domkyrka. Det är känslan så här långt in i turistsäsongen, och del i en långtidstrend sedan ett par år tillbaka. För det finns mycket spännande innanför de tjocka väggarna, allt från drakar och jättar till pråliga bröllop och djursafari.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Oskarshamn: Patient fick blodpropp – nu avslutar IVO ärendet

En patient som fick en blodpropp i ögat var inte nöjd med vården och anmälde både hälsocentralen och sjukhuset till Inspektionen för vård och omsorg, IVO. Nu avslutar IVO ärendet utan att ge någon kritik. .

Barometern - 15 minuter sedan

Gravius stannar i Degerfors

Barometern - 15 minuter sedan

Nya uppgifter: Handelstullar skjuts upp

Barometern - 15 minuter sedan

Moderater vill granska skolan

Tre moderater vill se en genomlysning av utbildningsnämnden i Mörbylånga kommun. .

Barometern - 5 minuter sedan

Östersunds öde kan avgöras i nästa vecka

Östersunds FK kämpar för sin allsvenska existens – men de viktigaste pjäserna finns inte på planen. Det är ekonomer, jurister och välgörare som är de nya nyckelspelarna. De måste övertyga fotbollsförbundet om att klubben har ett trovärdigt, vinnande koncept..

Barometern - 15 minuter sedan

Twittrande ungrare utkastad från EU-möte

Utvecklingen går bakåt, varnar EU-kommissionen om rättsstatsläget i Ungern och Polen. Inte alls, tycker ungrarna – vars regeringstalesman avkrävs en ursäkt efter flitigt twittrande från ett stängt ministermöte i Bryssel..

Barometern - 45 minuter sedan

Man i permobil påkörd vid övergångsställe

Barometern - 30 minuter sedan

Fredspristagaren talade om krigets helvete

Barometern - 30 minuter sedan

Världen sörjer Marie Fredriksson

Barometern - 45 minuter sedan

Hovrätten avslår 22-åringens överklagan

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.