Realtid > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 21:16

Realtid - 01 dec 19 kl. 08:00

Kärleken ledde henne in på advokatbananDet blev varken jobb inom FN eller EU för den unga idealisten från Jönköping. Istället blev hon managing partner för den affärsjuridiska advokatbyrån Vinge – möt Maria-Pia Hope..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
FN, EU, Jönköping, Vinge, Maria-Pia Hope

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kärleken, leddehenne in på , advokatbanan
Nya Wermlands Tidningen - 07 jun 12 kl. 07:30

Kärleken ledde fram till Colombia

Nu har jag varit på plats i Colombia en tid och det verkar som att byborna vill satsa på agroekologi och samverkan, men de colombianska bönderna behöver mer hjälp av odlingsexpertis för att kunna öka exporten, sa Anders Heimer, värmländsk jordbrukskonsult, när han talade vid Rotaryklubben Hybelejens lunchmöte i Karlstad. ? Det står också klart att de lokala myndigheterna och staten måste visa ett större engagemang för att få i gång odlingarna..

NT - 11 jun 13 kl. 07:24

Kärleken ledde Chuk till Dolphins

Adnan Chuck lämnar Södertälje och kommer att spela i Norrköping nästa säsong..

Blekinge Läns tidning - 18 apr 17 kl. 14:54

Kärleken ledde till pistolhot mot kvinna

Den 46-årige mannen flyttade in hos kvinnan. Nu är han misstänkt för att ha hotat henne med vapen..

Expressen - 22 feb 18 kl. 21:19

Kärleken ledde till ett OS-silver

PYEONGCHANG. Mona Brorsson var "nere i källaren" i missarna på mixedstafetten. Nu berättar hon om stödet hon fått och all kärlek som hjälpte henne att hjälpa Sverige till ett silver i stafetten.

Kristianstadsbladet - 16 okt 14 kl. 08:00

Vägen ledde henne hit

Foto: Bosse Nilsson
Vägen till Gärds Köpinge har varit krokig, men när Lisbeth Lindehagen första gången parkerade utanför kyrkan, tog hon ett djupt andetag och kände att här, här var hon hemma.
Lisbeth Lindehage går gärna all in. I allt.

YLE - 20 mar 17 kl. 12:41

X3M efterlyser: Du som hittade kärleken på Pampas Nationaldag

Pampas Nationaldag, ett av Svenskfinlands populäraste studieevenemang, fyller 25 år. Förra året efterlyste X3M minnen från Pampas Nationaldag. Nu efterlyser vi dig som hittat kärleken på evenemanget.

YA - 14 aug 13 kl. 06:30

Kärleken till Afrika försvinner aldrig

Foto: Mark Hanlon
Karin Ruuth-Bäckers första Afrikaresa i början av 70-talet gav blodad tand. Under en 30-årsperiod arbetade hon med olika utvecklingsprojekt för Sida och FN i ett tiotal afrikanska länder.
Det var sönerna som kom på idén, att starta en fond i Karin Ruuth-Bäckers namn, när hon nyligen fyllde 90 år.?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Byn stöttade lesbiskt par som blev hotade – tände ljus för kärleken

JÄMTLAND. I onsdags fick Terése Helgesson och hennes tjej ett hotfullt brev där det stod: "Ta din unge och stick från byn din homojävel, annars...".

Expressen - 18 jun 18 kl. 21:00

Blondinbellas pinsamma miss med nya kärleken

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har hittat kärleken i Hampus Jarlbo efter separationen från Odd Spångberg.Men ibland är det lätt att blanda ihop människor – vilket ledde till en pinsam situation med bloggerskans nya pojkvän."Jag råkar kalla H för Odd.

Expressen - 13 jun 15 kl. 08:25

WoW – deras kära lek som ledde till kärlek

De möttes bakom datorskärmarna. Den fiktiva världen ledde dem till kärleken och i dag är Cecilia och Niklas Ohrmér gifta. – Det är tur att det finns, annars hade inte vår dotter funnits i dag, säger Cecilia..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

Miljarder ska sparas med ny digital infrastruktur

Regeringen har beslutat att etablera en förvaltningsgemensam digital infrastruktur för informationsutbyte och ett nationellt ramverk för grunddata inom den offentliga förvaltningen. .

Realtid - 4 timmar sedan

Patricia Hedelius lämnar Svenska Dagbladet för AMF

Ekonomijournalisten Patricia Hedelius lämnar inom kort Svenska Dagbladet. Innan årsskiftet börjar hon jobba på pensionsbolaget AMF som aktieförvaltare. .

Realtid - 4 timmar sedan

Knowit förvärvar Invativa

IT-konsulten Knowit växer med omkring 25 konsulter i och med uppköpet av digitaliseringsbolaget Invativa..

Realtid - 5 timmar sedan

Stronghold Invest säljer Datscha till RCA

Stronghold Invest säljer Datscha till amerikanska Real Capital Analytics. Fusionen blir en av den största transaktionerna inom proptech i Europa..

Realtid - 6 timmar sedan

"Skattemyndigheten kastar skam och skuld över Ernstberger"

Alexander Ernstbergers försvarare Carl-Johan Malmberg och Slobodan Jovicic inleder första pläderingsdagen för de åtalade i Allra-härvan. "Ska de tilltalade få vänta till åklagarens plädering innan de förstår vad åklagaren påstår", säger Carl-Johan Malmberg..

Realtid - 6 timmar sedan

Fyra danska banker får kritik – Danske Bank värst

Danske Bank får omfattande kritik för sin marknadsövervakning. Ytterligare tre banker måste också förbättra sina system och rutiner..

Realtid - 9 timmar sedan

Fondbranschen överens om ny redovisning av fonders koldioxidavtryck

Styrelsen i Fondbolagens förening har antagit en ny branschgemensam vägledning för redovisning av koldioxid från fondinvesteringar..

Realtid - 9 timmar sedan

Svensk skattehantering mot trenden

38 procent av 375 tillfrågade svenska bolag uppger att tidsåtgången när det gäller skattehantering har ökat under de senaste fem åren. Bara 6 procent upplever en minskning. Det visar en färsk undersökning från PWC och World Bank..

Realtid - 10 timmar sedan

"Riksbanken riskerar göra om samma misstag"

– Troligen höjer Riksbanken nästa vecka och riskerar därmed att göra om tidigare misstag, säger Robert Boije, chefsekonom på SBAB, med anledning av dagens inflationssiffra..

Realtid - 10 timmar sedan

Väntad KPIF-inflation i november

Den svenska KPIF-inflationen uppgick till 1,7 procent i november. Det är 0,1 procentenhet mer än vad analytikerna estimerade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.