Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 07 December, 01:12

Cornucopia - 30 nov 19 kl. 10:53

Hjältemodet vid terrordådet vid Fishmarket i London - hjälte gick till puben efteråtVid gårdagens terrordåd på Fishmarket vid London Bridge i London ingrep en rad civilpersoner och nedkämpade terroristen, tills polisen kunde sätta bly i honom. En av de civila hjältarna har nu trätt fram och viftar bort det med att han "bara är en Londonbo som gjorde sin del" och att han gick till puben för en öl efteråt.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Fishmarket, London, London Bridge, Londonbo, George Medal, Hmap0pyvbe, Allan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hjältemodetvid , terrordådetvid , Fishmarketi , London, hjälte, gick, till puben efteråt
Expressen - 05 jun 17 kl. 16:25

6 saknas fortfarande efter terrordådet i London

”Om du ser det här, snälla kom hem".Så skriver en anhörig till en ung man som tillhör de som fortfarande saknas efter terrordådet i London.Sju personer har bekräftats döda, men alltjämt saknas sex personer som varken anhöriga, polis eller sjukhuspersonal har kunnat hitta och identifiera..

DN - 07 jun 17 kl. 08:43

Nya gripanden efter terrordådet i London

Efter terrordådet i London har brittisk polis genomfört nya gripande, enligt nyhetsbyrån AFP..

SVT - 17 jun 17 kl. 03:16

Tre släpps efter terrordådet i London

Polisen i Storbritannien har släppt tre män som greps efter terrordådet på London Bridge och vid Borough Market..

SR - 16 sep 17 kl. 12:00

En gripen i samband med misstänkta terrordådet i London

Polisen i Storbritannien har gripit en 18-årig man i Dover i samband med det misstänkta terrordådet i tunnelbanan i London igår.Det skriver nyhetsbyrån Reuters..

UNT - 17 sep 17 kl. 09:19

Ytterligare en gripen efter terrordådet i London

Ytterligare en person har gripits misstänkt för inblandning i terrordådet på ett tunnelbanetåg i London tidigare i veckan..

SR - 24 mar 17 kl. 16:41

Totalt elva gripna efter terrordådet i London

I förmiddags grep polisen i Storbritannien ytterligare två personer i samband med utredningen om terrordådet vid parlamentsområdet i onsdags. Londonpolisen offentliggjorde i eftermiddag också ytterligare uppgifter om de gripna och vad de gripna misstänks för..

Expressen - 22 mar 17 kl. 18:29

Svenskar på plats vid terrordådet i London

Flera svenskar var i närheten av attacken i London. Brittisk polis bekräftar att det rör sig om ett terrordåd. – Det känns lite overkligt.

SVT - 01 dec 19 kl. 08:19

Efter terrordådet i London: Regler för villkorlig frigivning ses över

Det brittiska justitiedepartementet ska se över reglerna för villkorlig frigivning för frisläppta terrorister, rapporterar BBC. Det är en följd av attacken vid London Bridge utfördes av en tidigare terrordömd man som var på villkorlig frigivning sedan förra året..

DN - 04 jun 17 kl. 06:31

Detta vet vi om terrordådet i London den 3 juni 2017

Flera personer har dödats och skadats i vad polisen utreder som ett terrordåd i centrala London. Detta vet vi om händelsen:.

Expressen - 08 jun 17 kl. 05:14

Tre nya gripanden efter terrordådet i London

Ytterligare tre personer har gripits misstänkta för inblandning i terrorattacken på London Bridge i London.Två män greps på en gata i Ilford i östra London och den tredje mannen greps i sitt hem i Ilford, skriver  The Guardian. .

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 17 kl. 00:15

IS tar på sig terrordådet i London

IS tar på sig ansvaret för terrorattacken i London, enligt terrorrörelsens eget propagandaorgan Amaq. "En grupp IS-krigare utförde gårdagens attack i London", står det i ett uttalande. Tio människor dödades i dådet, varav tre är de misstänkta gärning.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 8 timmar sedan

Fredagsmys: Putin - ett skitpapper

Dags för ett kort fredagsmys igen. Inhandlade lite papper när jag var i Ukraina. Lite boktrivia nedan.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Förmys: Nya skattetabeller hos Skatteverket

Dags för lite förmys denna fredag. Eftersom skattesänkningarna tydligen var klubbade redan, så finns nu nya skattetabeller hos Skatteverket, så du kan se hur stor skattesänkning du faktiskt får från årsskiftet.Degen forsar in!

Cornucopia - 16 timmar sedan

Inga skattesänkningar och inga höjda anslag om regeringen avgår

Om regeringen Löfven (S) väljer att avgå på grund av misstroendeförklaring mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S), så blir det eventuellt ingen ny statsbudget för nästa år. Det betyder bland annat att skattesäkningar som slopad värnskatt uteblir, och även att ökade anslag till försvar, polis, rättsväsende och alla de utlovade extra miljarderna till kommunerna går om intet.
Rosenbad och riksdagen.

Cornucopia - 17 timmar sedan

Beskedet: Chockhöjning av hyran för delade arbetsplatser och co-working

De allt mer populära delade arbetsplatserna, så kallade co-working kontorshotell ska enligt ett besked från Skatteverket vara momsfria. Det innebär chockhöjningar av hyrorna, eftersom hyresvärdarna därmed inte får dra av momsen. Potentiellt kan det slå ut en hel bransch och göra att tusentals små- och egenföretagare blir utan arbetsplatser.

Cornucopia - Igår: 20:04

V vill fälla S-minister för M och KD:s politik - får stöd av M och KD

Vänsterpartiet bestämde sig idag för att rösta om en misstroendeförklaring mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark för att regeringen går vidare med M+KD:s budget och nedskärningar av den meningslösa Arbetsförmedlingen, tillsammans med MP-C-L. M och KD säger sig stödja misstroendeförklaringen mot deras egen politik, men avgörandet fälls således av SD. Förvirrad?

Cornucopia - Igår: 15:35

Så blev valet av ny vindtät fleecjacka

Dags för en kort uppföljning av valet av vindtät fleecejacka, eftersom ni kom med så många förslag.
Storleken är large. Modellen på bilden är 184 cm lång och är 77.

Cornucopia - Igår: 12:06

Nu finns det bara två block i svensk politik: S-blocket och SD-blocket

Efter att Moderaternas partiledare och gruppledare i riksdagen satt sig ner och haft möte med Sverigedemokraternas partiledare och gruppledare, så är det nu tydligt att Sveriges rikspolitik återigen reducerats till två block och tiden av osäkerhet är därmed över. Vi har nu S-blocket och SD-blocket, och den som inte vill stödja vare sig S eller SD har inte längre något parti på valbar plats att rösta på.
Ulf Kristersson.

Cornucopia - Igår: 11:29

SCB: Villapriserna upp 4% på ett år och i hela landet - utom Jämtland

SCB:s småhusbareometern visar att bostadspriserna för villor steg med 4% i landet som helhet på ett år, vilket tar bort eventuella säsongseffekter. Priserna steg i samtliga landets län, utom Jämtlands län. Endast i fyra av landets kommuner med mer än 50 000 invånare föll priserna på tolv månader och den svenska snittvillan kostar nu tre miljoner kronor.

Cornucopia - Igår: 08:58

Sono Motors elbil försenas ett år - minst

Det blir ingen produktion i Trollhättan till hösten 2020 av elbilen Sion från Sono Motors, utan produktionen skjuts fram till september 2021. Detta förutsätter dock att bolaget får in en halv miljard i finansiering innan årsskiftet.
Trollhättan.

Cornucopia - I förrgår: 18:26

Tyska banker inför minusränta från första euron på kontot

Bloomberg rapporterar att tyska banker börjar införa minusränta på bankkonton, oavsett storlek på innehavet. Räntan som det pratas om är -0.50%, men det ska bara gälla nya konton.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.