Skånskan > Opinion

Sunday, 08 December, 17:32

Skånskan - 29 nov 19 kl. 19:30

Handbollsklubb med full fart efter 50 årESLÖV 90-årige medgrundaren Stig Thall imponeras av den optimism och framåtanda som finns i nutida upplagan av Eslövs handbollsförening.
I fredags firade klubben att man fyller 50 år och hyllades av cirka 800 supportrar i Eslövshallen. Klubben gick under förra säsongen upp till division två och har siktet inställt på division ett.Vid EHF:s 50-årsfirande bjöds på tårta, kaffe och dansuppträdande av Attitude 69. OV Helsingborg besegrades med 24-21.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
EslÖv, Stig Thall, Eslövs, Eslövshallen, EHF, Attitude, Helsingborg, Först, Björklund, Persson, Roy Ekdahl, Sörensen, HF, Lasse Larsson, Stig Thalls, Kurt Johansson, Öberg, Uffe Sandgren, Tobias Lilja, Thall, Eslövs HF, Dragan Andrejic, Skåne, Södra Sverige, Svenska Handbollsförbundets Nils Holgerson, Svenska, Blekinge, Sverige, Andrejic, P98, Simon Källström, YIF, Kungälv, Lukas Sandell, Umberto Brajkovic, Lilja, Henrik Hurtig, Allsvenskan, Gurkfabriken, Göteborg, Karlshamn, Eslövs HFs, EIK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handbollsklubbmed , full, fartefter 50 , år
Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 16 kl. 06:00

Full fart när Arvika HK bjöd in till poolspel

Under söndagsförmiddagen var det full fart i Kyrkebyhallen, där spelsugna handbollsbarn från hela Värmland var på plats.Arvika Handbollsklubb arrangerade poolspel och hela 15 lag kom till spel..

Kristianstadsbladet - 05 apr 14 kl. 08:00

Full fart framåt för Ethel 82 år

Foto: Tommy Svensson
Det finns bara ett läge på elrullstolen, full fart framåt, för Ethel Jakobsson, 82 år. Så har hon alltid varit van vid fart och fläkt.
Den förra elrullstolen har hon nyligen bytt till en splitter ny.

Västerbottens Folkblad - 05 aug 11 kl. 17:04

Full fart på Floorball Camp

UMEÅ Det är full fart på Musköten i veckan när Floorball Camp kör sitt tionde sommarläger. UMEÅ Innebandylägret ?Floorball camp?

YLE - 21 feb 17 kl. 08:04

Full fart framåt men med måtta i Vasa

Gigafactory och Kvarkenfärja, energikluster och universitet, men också ansträngd ekonomi och njugg inställning från statligt håll. Så kan man sammanfatta Vasa inför kommunalvalet. Yles kommunradar ger fulla poäng vad gäller kommunens livskraft medan ekonomin får nöja sig med tre stjärnor av fem.

YLE - 14 aug 17 kl. 06:30

Marcus Sandell: Full fart mot ett stenröse i skidbacken

Med full fart landade alpinåkaren Marcus Sandell i ett stenröse i skidbacken. Hans tränare såg honom studsa på stenarna innan han blev liggande. Njuren krossades, näsan bröts liksom ett flertal ben.

Norrtelje Tidning - 08 mar 11 kl. 04:00

Full fart på försäljningen av fritidshus

Även om det är mitt i vintern, är det bra fart på fritidshusmarknaden. Norrtälje är den kommun där det säljs mest fritidshus i landet. ?

Magazin24 - 17 jul 12 kl. 17:41

Full fart under industrisemestern

GKN har inte tagit semester under industrisemestern och de har anställt 70 sommararbetare för att kunna klara av orderingångarna. Det är svensk sommar ute och regnet slår mot fönstren när jag träffar Lars Christiansson, som är VD på GKN Driveline i Köping. Med 700 fasta anställda och runt 80 inhyrda som arbetar på GKN kan man tycka att produktionen borde gå ner under industrisemestern för att vila arbetarna, men inte hos GKN.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Full fart i Krokbornsparken

Nog för att det brukar vara full fart i Krokbornsparken som nöjesarena, men i söndags var det fart och fläkt på annat sätt som gällde. Krokbornsjoggen avgjordes och det blev bra uppslutning i både vuxenklass och barn- och ungdomsklassen..

Dagensanalys.se - 01 feb 16 kl. 09:01

Apple i full fart med att utveckla Virtuell Verklighet

Enligt ryktet på stan är Apple i full fart med att utveckla en egen lösning för att visa upp virtuell verklighet (VR). Det var när Tim Cook svarade på frågan om Apple ska utveckla VR med ”det är ett intressant område” som spekulationerna tog fart. Nu sägs det att Apple har hundratals personer som jobbar hårt med att utveckla marknadens bästa VR-tjänst.

Sydsvenskan - 09 mar 16 kl. 16:30

Snart full fart genom Hallandsåsen

Inom kort kan tågen börja köra med full fart genom Hallandsåsen igen. I mer än en månad har tågens hastighet varit reducerad från 200 till 140 kilometer i timmen på grund av klagomål om att tågen vibrerade när de körde genom den nyöppnade tunneln.Nu har rälsen slipats om, liksom hjulen på de tåg som skakade, rapporterar Helsingborgs Dagblad på nätet.

VA - 21 mar 11 kl. 07:00

Full fart - trots allt

21 mars De japanska reaktorhaverierna har gett kärnkraftsrenässansen en rejäl törn. Det är dock riskfritt att dra slutsatsen att de tillväxtländer som står för merparten av utbyggnaden inte har så många andra val än att köra full fart framåt med utbyggnadsplanerna. Åtminstone om de vill ha någon chans att nå några som helst klimatmål.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Föreslår att det skapas fler fotbollsplaner

HÖRBY Ett medborgarförslag har lämnats in om att kommunen ska satsa på rekreation och ungdomar genom att ställa i ordning mindre fotbollsplaner på olika platser.
Nu har kommunstyrelsen besvarat förslaget, och man konstaterar att det redan finns fotbollsmål på gröningarna på flera håll i Hörby tätort.I medborgarförslaget skriver förslagsställaren att det hade varit bra om kommunen byggde små fotbollsplaner.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tjurasjö tillgänglig på omdebatterat vis

höör I dagarna avslutas arbetet med trappan ner till Tjurasjö, en trappa som varit och är föremål för debatt.
Farhågorna har varit att trappan, som leder upp till närliggande gata, ska innebära en trafikfara. Kommunens tjänstepersoner menar att placeringen inte utgör något risk i nuläget.

Skånskan - 2 timmar sedan

Läkemedelsbristen drabbade Svalövsbo

SVALÖV
I somras blev det brist på läkemedel över hela landet. Det drabbade även en patient i Svalövs kommun som medicinerades med litium och det innebar att personen fick problem.
Denne mådde psykiskt dåligt och blev sängliggande i långa perioder.

Skånskan - 45 minuter sedan

EU-domstolen tafsar på pensionerna

Den som trott att det svenska pensionssystemet enbart är en nationell angelägenhet, vi utformar systemet, finansierar det och sätter upp lagreglerna, får tänka om. EU-domstolen har gett Sverige bakläxa på två områden när det gäller den så kallade garantipensionen, den som utgår till dem som haft låg eller ingen pensionsgrundande inkomst och som genom garantipensionen får ett grundläggande stöd.
En gång talades det om att subsidiaritetsprincipen skulle vara avgörande för hur beslut skulle fattas inom EU.

Skånskan - 45 minuter sedan

Statens smitnota

Runt om i landet har kommuner ställt upp solidariskt och tagit ansvar för den asyl och flyktingpolitik som regering och riksdag har beslutat. Några kanske såg en chans att få hyresgäster till sina tomma kommunala bostäder. Andra hade en övertro på att de nya invånarna skulle gynna tillväxt och sysselsättning.

Skånskan - 4 timmar sedan

Kvinna rånad på pengar och mobil

En 23-årig kvinna blev utsatt för ett rån i centrala Malmö natten till söndagen.En vän till kvinnan ringde polisen och berättade att 23-åringen vid 03.30-tiden blev utsatt för ett rån mellan Triangeln och Spångatans busstation.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nu har Yangtorp öppnat portarna

Helgreportage Det kinesiska templet Yangtorp har öppnat för allmänheten. Hit kommer enskilda och bussresor för att få en inblick i den fantastiska men udda byggnaden.FAKTA YANGTORP
Yangtorp är 12.

Skånskan - 19 timmar sedan

Redhawks föll efter straffar

ISHOCKEY Malmö Redhawks har det tungt och på lördagen kom lagets femte raka nederlag i SHL efter strafförlust, 0-1, hemma mot Linköping HC.– Inget skönspel från vår sida, men någonstans var vi tvungna att hitta bättre vägar och komma ut starkare i defensiven eftersom vi släppt in för många mål över en ganska lång period, konstaterade tränaren Peter Andersson i C Mores direktsändning.
– Vi var kompaktare, lite starkare med vår tredjegubbe samt i mitten av banan och tog hand om vårt slott på ett bättre sätt.

Skånskan - 22 timmar sedan

Pepparkakshuset – eldprov i köket

Att baka ett eget pepparkakshus till jul vore ju mysigt – om inte väggarna blev så sneda, skorstenen hamnade på trekvart och taket rasade in redan vid lucia. Men lugn. Om du följer pepparkaksproffsets tips så kommer husbygget att gå bra i år.

Skånskan - 23 timmar sedan

32-åring ny ägare till kedjehus i Höör

Höör Olivia Magnusson, 32 år, från Åkersberga har köpt kedjehuset på adressen Norrevärnsgatan 30C i Höör av säljaren Hans Jörgen Karlbrand. Köpesumman blev 1 600 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2019. Byggår för huset är 1991 och boarean är 103 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.