Realtid > Ekonomi

Friday, 06 December, 12:56

Realtid - 29 nov 19 kl. 09:18

Premiärfest för K-fastK-Fastigheter rusade i sin börsdebut i dag.  Aktien är strax före stängning upp med mer än 57 procent från teckningskursen. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
fastigheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Premiärfestför , K-fast
ÖstersundsPosten - 06 apr 13 kl. 18:20

Visst blev det premiärfest

Visst blev det den fotbollsfest som många hoppats på då ÖFK tog sig an Assyriska på Jämtkraft arena. Fast i insläppet var det si och så med tempot då köerna fortfarande var långa efter det att matchen startat..

ÖstersundsPosten - 07 apr 13 kl. 15:17

ÖP-tv: Visst blev det premiärfest

Visst blev det den fotbollsfest som många hoppats på då ÖFK tog sig an Assyriska på Jämtkraft arena. Fast i insläppet var det si och så med tempot då köerna fortfarande var långa efter det att matchen startat..

Kristianstadsbladet - 20 mar 14 kl. 09:40

Nya klangbilder i Jönssons fristad

Foto: Annica Jönsson
Reine Jönsson går ingenstans utan penna och en bit papper. ”Men jag är inte den sortens person som reser till det ena eller andra stället för att hitta inspiration. Den finns där den finns och då måste du vara beredd att ta emot den.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

”Stark efterfrågan på logistik, kontor och hyresbostäder”

Konsolideringarna och uppköpen på fastighetsmarknaden kommer att fortsätta. Det är fredagspanelen överens om. Men hur framtiden för bostadsutvecklarna ser ut råder det delade meningar om..

Realtid - 1 timme sedan

Nytt avtal hjälper Quickbit med krav för penningtvätt

Fintechbolaget Quickbit har ingått ett strategiskt viktigt avtal med Scrive. Avtalet ger Quickbit tillgång till en effektivare process för digital identifiering av kunder och autentisering av transaktioner..

Realtid - 2 timmar sedan

Rutger Arnhult ökar i Castellum

Ny data från ägartjänsten Holdings visar att huvudägaren Rutger Arnhult stärker greppet om fastighetsbolaget Castellum..

Realtid - 2 timmar sedan

Industrins orderingång tappar fart

Industrins totala orderingång minskade enligt SCB med 1,9 procent i oktober 2019 jämfört med september, i säsongrensade tal. .

Realtid - 4 timmar sedan

Bröder åtalas för insiderbrott angående isbrytare

De samarbetade om en aktieaffär i rederiet Viking Supply Ships vars aktie rusade i samband med ett isbrytarkontrakt. Nu åtalas bröderna för grovt insiderbrott..

Realtid - 4 timmar sedan

Han är Årets jurist 2019

Det är Sveriges talman Andreas Norlén som har fått den fina utmärkelsen..

Realtid - 4 timmar sedan

Blackrock-topp sparkas efter relation med kollega

En hög chef på kapitalförvaltningsjätten Blackrock, tillika en av de hetaste förhandstipsen till att ta över som vd efter Larry Fink, tvingas bort från sin post efter att ha brutit mot företagets relationspolicy..

Realtid - 4 timmar sedan

Brittisk fond ger sig in i tvist med svenska storbanker

Brittisk fond ger sig in i tvist med svenska storbanker, Familjen Lundin ökar sitt innehav i gruvbolag och Eltel får ny finanschef. Läs morgonens alla nyheter här..

Realtid - 6 timmar sedan

M&A dålig affär för aktieägarna

Europa utmärker sig på ett negativt sätt enligt en ny rapport från PWC om fusioner och förvärv i finansbranschen. Aktieägarna förlorar stort – både på köpar- och säljarsidan – två år efter affären..

Realtid - 6 timmar sedan

Därför misslyckas så många med rekrytering av jurister

Generellt så är jurister hett eftertraktade, men varför lyckas vissa företag med sin juristrekrytering och andra inte? Det frågar sig Lisa Tsiaklides, rekryteringskonsult på Sharp Recruitment. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.