Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 11 December, 21:18

Dagens Media - 29 nov 19 kl. 15:34

Christen Ager-Hanssen vill stämma ExpressenÄgaren, Christen Ager-Hanssen, upprörs av de senaste dagarnas rapportering om utvecklingen på Studentkortet: ”Jag ska stämma Expressen och varenda tidning som vidarebefordrar den här sortens lögner”. Särskilt upprörd är han över uppgiften att Mecenat kan ta över..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Ager-Hanssen, Expressen, Studentkortet, Mecenat

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christen, Ager-Hanssenvill , stämma, Expressen
Dagensanalys.se - 15 maj 17 kl. 15:27

Christen Ager-Hanssen som blåste aktieägarna i FlyMe med sina kompanjoner är tillbaka

Kommer du ihåg när duon Christer Ager-Hanssen och Franco Fedeli blåste lågprisbolaget Fly Mes aktieägare och resenärer. Christer är nämligen tillbaka i fokus och den här gången med Mats Qviberg. Deras måltavla är den här gången Metro och dess aktieägare samt intressenter.

Expressen - 10 maj 18 kl. 20:14

Ager-Hanssens nya angrepp mot Qviberg

Finansmannen Christen Ager-Hanssen går till ny attack mot sin före detta vän Mats Qviberg.I ett pressmeddelande anklagar han finansmannen för flera saker.Bland annat sabotage och avtalsbrott.

Expressen - 31 maj 17 kl. 20:57

Kronofogdens jakt på Ager-Hanssens skatteskuld trappas upp

Kronofogden har inlett en omfattande jakt på de 17 miljoner kronor som staten anser att tidningen Metros storägare Christen Ager-Hanssen är skyldig.Nu har myndigheten vittring på 3 miljoner.I går slog kronofogdepersonalen till med ett nytt utmätningsbeslut mot norrmannen.

Expressen - 09 maj 18 kl. 22:21

Ager-Hanssens giftiga pik mot Mats Qviberg

Tidigare var de vänner – men nu verkar det ha skurit sig ordentligt mellan affärsmännen Mats Qviberg och Christen Ager-Hanssen.Ager-Hanssen hotar med stämning.Och här är hans nya pik:"Giftig" kallar han sin före detta kollega..

Expressen - 04 apr 19 kl. 07:31

MORGONENS NYHETER: Skolhot i Västerås • Metro hotar stämma SL • Besked om nya Abba-låtar

En skola i Västerås håller stängt i dag efter hot.■■■Metros ägare Christen Ager-Hanssen hotar stämma SL och dra företaget inför domstol.■■■Efter förseningen – Björn Ulvaeus ger nytt besked om nya Abba-låtarna.

Expressen - 04 apr 19 kl. 07:30

Metros ägare hotar stämma SL och dra företaget inför domstol

Storstockholms Lokaltrafik, SL, anser att gratistidningen Metro är skyldig 15 miljoner kronor.Men nu slår Metro tillbaka med ett motkrav på 30 miljoner kronor.- SL har inte gjort sitt jobb enligt avtalet, säger Metros ägare Christen Ager-Hanssen..

DI - 24 mar 19 kl. 08:45

Metros ägare hotar stämma Kinnevik på 300 Mkr

Metros vd och ägare, Christen Ager-Hanssen, hotar att stämma investmentbolaget Kinnevik på 300 miljoner kronor. Det skriver Expressen..

DI - 11 jul 16 kl. 12:44

Qviberg ska stämma FI på miljardbelopp

Finansmannen Mats Qviberg ska i höst stämma Finansinspektionen på flera miljarder kronor. Det bekräftar hans nära vän och rådgivare Christen Ager-Hanssen för Realtid..

Dagens Media - 04 apr 17 kl. 09:38

Hotar stämma Realtids ledning

Nu råder öppet krig mellan Realtids ledning och ägarbolaget Custos. "Vi stämmer dem", säger Christen Ager-Hanssen, Custos vd, efter Jonas Wiwen-Nilssons brev till aktieägarna..

Dagens Media - 26 jun 19 kl. 13:37

Anmäler Expressen: ”Bonnier missbrukar sin makt”

Christen Ager-Hanssen säger till Dagens Media att han tänker anmäla Expresens till Pressens Opinionsnämnd, PON. Metro-vd:n rasar mot tidningen och Bonnier – och menar att en artikel i tidningen, om sena löner, är felaktig..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 6 timmar sedan

Annonsörerna om nya året: ”Fokus på ökad precision”

Del 4 av 6. Sveriges största annonsörer delar i Dagens Medias artikelserie med sig av sina strategier för år 2020. Ökad precision, digitala medieköp och growth är några av satsningsområdena som nämns när Volvo, Bynk, Elgiganten, Tele2 och McDonalds framtidsspanar..

Dagens Media - 6 timmar sedan

SEO-experten: ”Vi måste förbereda oss på ett splittrat sökbeteende”

”Is SEO dead?”. Den typen av debatt dyker upp med jämna mellanrum och tycks vara ett populärt ämne att spekulera i.

Dagens Media - 7 timmar sedan

Spotify blir serie på Netflix

Historien om Spotify blir ny originalserie på Netflix. Yellow Bird UK producerar..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Experterna om TV4-haveriet: ”Djupt olyckligt för annonsörerna”

Två av Sveriges största annonsörer, Tui och Volvo, ser över möjligheterna att gå i andra kanaler än TV4 om inte konflikten med Com Hem snart reds ut. Det berättar marknadscheferna Per Carleö och Johan Ydring. ”För många annonsörer är julen en väldigt viktig och lukrativ period”, säger Dentsu Aegis Johan Aleman..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Experter om TV4-haveriet: ”Djupt olyckligt för annonsörerna”

Två av Sveriges största annonsörer, Tui och Volvo, ser över möjligheterna att gå i andra kanaler än TV4 om inte konflikten snart reds ut. Det berättar marknadscheferna Per Carleö och Johan Ydring. ”För många annonsörer är julen en väldigt viktig och lukrativ period”, säger Dentsu Aegis Johan Aleman om att Com Hems nedsläckning av TV4..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Hear värvar från OMD och IUM – för att utmana nätverksbyråerna

Mediebyrån Hear anställer tre nya medarbetare. Byrån siktar på att bli en stark konkurrent till nätverksbyråerna..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Josefin Nilsson, gubbröra och Färöarna – så googlade svenskarna 2019

Notre-Dame, gubbröra, Josefin Nilsson och värnskatt är några av sökorden som trendade på Google under 2019..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Reklamen fortsätter rulla på Metro – Nu bryter flera annonsörer

Trots att Metros sajt inte uppdateras fortsätter annonsörernas reklam att synas på sajten. Bland annonsörerna återfinns bland annat Telia, Hallon, Synsam, BMW och City Gross. Efter att Dagens Media har hört av sig till annonsörerna har flera valt att stoppa sin annonsering på Metro..

Dagens Media - Igår: 16:23

Nents koncernchef om sparpaketet: ”Naturligtvis väldigt tufft”

Stora neddragningar har genomförts på Nent, som ska ställa om till en ny medievärld. ”Det kan tyckas motsägelsefullt att vi måste skiljas från kolleger när vi samtidigt levererar fina resultat, men det är nödvändigt”, säger koncernchefen Anders Jensen, som förra året hade en förvärvsinkomst på 15,7 miljoner kronor..

Dagens Media - 12 timmar sedan

”Så tar du prenumerationsaffären till nästa nivå”

Om en prenumerationsaffär är framgångsrik så växer den i volym, men avhoppen blir också stora. – Förr eller senare kommer avhopp att vara ungefär lika stort som intag. När affären nått denna platånivå är det viktigt att förstå att det händer och att nå nästa nivå, skriver prenumerationsexperten och Dagens Medias bloggare Jonas Åström..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.