Dagens Media > Ekonomi

Monday, 09 December, 17:32

Dagens Media - 29 nov 19 kl. 15:13

SVT hämtar strategichef från regeringskanslietHenrik Selin blir ny strategichef på SVT. Han efterträder därmed Jimmy Ahlstrand som i somras gick till Telenor..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SVT, Selin, Jimmy Ahlstrand, Telenor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT, hämtar, strategicheffrån , regeringskansliet
SVT - 07 jan 15 kl. 14:46

Vitt pulver skickat till regeringskansliet 

Regeringskansliet har tagit emot ett kuvert som innehåller vitt pulver. – Vi har kopplat in polisen och vidtagit nödvändiga åtgärder, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör vid regeringskansliet..

SVT - 01 jan 18 kl. 11:03

Dokument läckte från bolag som jobbar för regeringskansliet och försvaret

Bland bolagen vars dokument läckt i den stora dataintrångshärvan finns IT-jätten Atea. Bolaget har bland andra försvarsmakten och regeringskansliet bland sina kunder. Men enligt regeringskansliet har Atea inte informerat om läckaget..

SVT - 14 nov 19 kl. 21:19

Jan Guillou: ”Visste inte att gangstervapen låg på Regeringskansliet”

Flera pistoler har försvunnit från Regeringskansliet och en polisanmälan har upprättats. Jan Guillou, som har bevakat underrättelse- och säkerhetstjänsten i Sverige i flera år, blev förvånad när han nåddes av nyheten. – Att det skulle ligga gangstervapen och vänta på Regeringskansliet var verkligen en nyhet för mig, säger han..

SVT - 02 feb 11 kl. 17:04

Regeringskansliet breder ut sig

Regeringskansliet sväller och behöver nya kontor i Stockholm. Butiker och lägenheter på Drottninggatan får maka på sig. Men det går på tvärs mot Stadens vilja att bostadisera istället för att kontorisera citykvarteren.

SVT Debatt - 05 jun 13 kl. 11:05

Debatt hämtar andan inför Almedalen

Det dallrar liksom fortfarande i luften efter Paolo Robertos och Martina Montelius drabbning om ?Hälsohetsen? i säsongens sista Debatt.

SVT - 13 aug 14 kl. 19:20

SVT:s korrespondent om döde kollegan: ”Han var vår bror”

Vi är bara nån kilometer från fronten i norra Irak, Anna Stålberg och jag, när vår vän Abed ringer från Jerusalem i eftermiddag. – Har du hört de dåliga nyheterna? Jag hämtar andan, försöker vinna tid.

SVT - 30 jun 17 kl. 17:34

Efter journalistattacken – Regeringskansliet skärper rutiner

Under dagen har UD kallat upp Bangladesh ambassadör för ännu ett samtal om den frilansjournalist som trakasserades av landets säkerhetspolis inne på Rosenbad. Samtidigt medger Regeringskansliet att de måste se över sina rutiner för att förhindra att inget liknande sker igen..

SVT - 28 jul 17 kl. 20:10

Transportstyrelsens avskedade chef Maria Ågren har omplacerats till regeringskansliet

Maria Ågren fick sparken som generaldirektör från Transportstyrelsen i samband med att Säpo inledde förundersökning kring IT-skandalen. Hon är samtidigt bara en i raden av direktörer och statliga chefer som petats från sina jobb – och i stället placerats på regeringskansliet, eller ”elefantkyrkogården” som det också kallas..

SVT - 12 sep 17 kl. 14:22

Regeringskansliet: Då fick statsråden kännedom om Transportstyrelsens IT-skandal

Nu redovisar regeringskansliet när statsminister Stefan Löfven och de andra statsråden fick kännedom om säkerhetsbristerna inom Transportstyrelsen. Uppgifterna stöder det de själva tidigare sagt..

SVT - 09 okt 17 kl. 14:47

Regeringskansliet outsourcade utan skyddsavtal

Regeringskansliet har outsourcat hanteringen av centrala delar av sitt eget it-system, utan att ha ett säkerhetsskyddsavtal på plats. Det skriver Dagens Nyheter..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Största annonsörerna om 2020: Gasa digitalt, AI och influencers

Snart går vi in i ett nytt decennium. Nya tider innebär nya utmaningar för annonsörerna. Hur ser strategierna ut framåt?

Dagens Media - 2 timmar sedan

Fredrik Virtanen efter domen: ”Aftonbladet borde återanställa mig”

Cissi Wallin har fällts för grovt förtal av Fredrik Virtanen –  som är glad over domslutet men kritisk till nivån på skadeståndet: ”Det är billigt att förstöra en människas liv i Sverige”, skriver han på sin blogg..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Cissi Wallin döms för grovt förtal

Stockholms Tingsrätt dömer medieprofilen Cissi Wallin för grovt förtal..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Martin Timell kan kosta Bonnier 200 miljoner

TV4:s felaktiga sparkning av Martin Timell kan kosta Bonnier 200 miljoner kronor. Köpeskillingen baseras på vinst och kan reduceras rejält när Telia måste motivera det höga priset för aktieägarna..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Så många såg Tusse ta hem Idol – och storökning för Så mycket bättre

I helgen var det säsongsavslutning för både ”Idol” och ”Så mycket bättre”. Dagens Media har tittarsiffrorna..

Dagens Media - 5 timmar sedan

SVT både fälls och frias för Josefin Nilsson-dokumentär

SVT fälls för att Josefin Nilsson-dokumentären anses strida mot bestämmelsen om respekt för privatlivet, men frias när det kommer till kraven på opartiskhet och saklighet..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Dagens Industri prioriterar lojalitet framför volym

På Dagens industri ligger fokus på snittintäkt och prenumerationslängd snarare än volym när det kommer till digitala prenumerationer. ”Det viktigaste är att se på helheten och göra en produkt som användarna är beredda att betala för över tid”, säger DI:s Cecilia Schramm..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Malou backar efter kritiserad intervju

TV4:s Malou von Sivers har fått kraftig kritik efter att hon i en intervju med rapparen Greekazo pratade om droger och kriminalitet i stället för hans musik. Nu medger programledaren att det blev obalans..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Analysbrevet 9 december: Metro, Norran och Disney

Metros rekonstruktion stoppas + Norran kapar 22 tjänster + Disneys kassako Frost drar in miljarder dollar..

Dagens Media - 9 timmar sedan

SÖK 2020: Amazon, voice och cookie-död

Stora förändringar väntar sök 2020. Både Amazon, röstsök och cookie-döden ritar om kartan. Dagens Media går igenom vad vi har att vänta av de olika medieslagen under 2020..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.