Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 07 December, 21:05

Dagens Media - 29 nov 19 kl. 15:15

Spelbolagens strategier 2020: Rörligt, sponsring och stora mästerskapEfter flera år av vilda västern i medierna har spelbolagen gått in i en ny fas. För Dagens Media berättar cheferna på Betsson, Svenska Spel, Kindred, Folkspel och ATG – som tillsammans investerar 2,4 miljarder kronor brutto i medier – om hur de planerar att styra om marknadsföringen nästa år..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Dagens Media, Betsson, Spel, ATG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spelbolagens, strategier, 2020, Rörligt, sponsringoch stora , mästerskap
YLE - 12 dec 16 kl. 18:07

Nu är siktet inställt på EM 2020 – Kanerva: Ett drömuppdrag

Efter många år som assisterande tränare och tillfällig ersättare får Markku Kanerva en rejäl chans som Finlands förbundskapten i fotboll. Den färska chefstränaren ska ändra på åtminstone en sak: resultaten. – Det känns härligt, lyder Markku Kanervas första kommentar i Yle Sportens intervju.

DI - 27 aug 19 kl. 20:28

Jättarnas skilda strategier i den eviga kampen

Klädjättarna H&M och Zara för en evig kamp om kunderna. Enligt en färsk jämförelse mellan de två giganterna inom snabbrörligt mode finns dock en hel del som skiljer företagen åt. .

Cornucopia - 08 jan 16 kl. 18:28

Fredagsmys: 100% av svensk kärnkraft kan stängas ner redan 2020

Dags för lite härligt fredagsmüs igen. Och när det är lite småbistert ute passade statliga Vattenfall i går på att gå ut i DI med att om inte förutsättningarna (=straffskatten effektskatt) för kärnkraften ändras av regeringen lägger man ner samtliga sina reaktorer år 2020. Sverige går då från tio reaktorer till noll, istället för de sex planerade när fyra ska stängas ner.

Skånskan - 03 sep 19 kl. 10:17

De programleder Melodifestivalen 2020

År 2020 i februari är det åter dags för Melodifestivalen. Deltävlingarna startar i Linköping och kommer till Malmö den 22 februari. Under tisdagen meddelade SVT att nästa års programledare är David Sundin, Lina Hedlund och Linnea Henriksson.

SR - 01 mar 18 kl. 15:47

Putin presenterade nya kärnvapen i årligt linjetal

I sitt årliga linjetal presenterade Rysslands president Vladimir Putin landets nya vapenarsenal. Till år 2020 kommer Ryssland ha nya långdistansrobotar som enligt Putin har ”oändlig” räckvidd..

Expressen - 15 jun 18 kl. 12:38

Klart: Trotjänarna stannar i Göteborg

GÖTEBORG. Två trotjänare stannar i Göteborg FC.Beata Kollmats, 26, och Filippa Curmark, 22, har förlängt sina kontrakt över 2020.

PrivataAffärer - 31 jan 19 kl. 18:16

Electrolux vill dela upp bolaget

Electrolux styrelse har inlett ett arbete med avsikt att kunna föreslå en bolagsstämma att besluta att dela koncernen i två noterade bolag – dels ”Electrolux” för hushållsprodukter och dels ”Electrolux Professional” för professionella produkter. Det framgår av ett pressmeddelande. Avknoppningen avses ske genom en utdelning av Electrolux Professional till aktieägarna i Electrolux under år 2020.

PrivataAffärer - 16 sep 19 kl. 06:10

Hernhag: Teckna riskkapitaljätten EQT

Noteringen i korthet: Börslista: Nasdaq Stockholm
Teckningskurs: 62-68 kr
Anmälningsperiod: 13-20 september
Första handelsdag: 24 september
Råd: Teckna Äntligen får Nasdaq Stockholm ett renodlad fondförvaltningsbolag. Förvisso inte traditionella fonder utan riskkapitalfonder, men EQT är näst störst i Europa och affärsmodellen är byggd på förvaltning a

PrivataAffärer - 26 nov 19 kl. 09:55

Succépoddens analytiker: Björnfällans bästa tips till dig som handlar med aktier

Björnfällan topp 5: De populäraste avsnitten 1 Avsnitt #40 – ”Daytraders Madz och Lone_wolf
2 Avsnitt #74 – ”Paper Chaser”
3 Avsnitt #44 – ”The Quest for Return”
4 Avsnitt #73 – “Mjukvaror äter världen”
5 Avsnitt #77 – “Hedgefonden Lynx” Klicka här för att komma till avsnitten. 2016 drog CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke igång podden Björnfällan. Här kan du uppleva en plattform som daytraders använder – Vi tyckte det saknades en svensk podcast s

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 12:57

6 Digitala specialister ger sina hetaste tips för 2018

Den digitala transformationen var på allas läppar under 2017. Vilka trender är hetast under 2018 kan man undra när man skall prioritera sina insatser. Är det LinkedIn, online-video, webbkonvertering, Facebook eller Google som gäller i det digitala nästa år?

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 17:29

Norran blir av med 25 tjänster och vd:n

När Norran går in i Norr Media AB minskas antalet tjänster på tidningen med 25. Samtidigt ska redigeringen tas över av robotar..

Dagens Media - Igår: 15:08

Metros rekonstruktion stoppas – Christen Ager-Hanssen överklagar

Rekonstruktionen av Metro har upphört, men Christer Ager-Hanssen säger till Dagens Media att beslutet kommer att överklagas..

Dagens Media - Igår: 13:52

Trots krisen – "Metro har en hållbar plan"

DEL 3: METRO IDAG. Krisande Metro ska lansera en debattsajt för att få snurr på verksamheten. Men än så länge lyser sajten med sin frånvaro och skuldberget fortsätter växa.

Dagens Media - Igår: 13:04

Avtalskonflikten mellan TV4 och Tele2 trappas upp

Tele2 hotar med att släcka ned TV4 för alla Com Hem- och Boxer-kunder vid midnatt den 10 december. ”Det är mycket olyckligt att Com Hem hotar med att släcka våra kanaler som en del av sin opinionsbildning”, säger TV4:s presschef Charlige Forsberg, till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 12:45

Lägre tittande på Jul med Ernst

Årets premiär av TV4:s julklassiker ”Jul med Ernst” lockade färre tittare än förra årets premiär..

Dagens Media - Igår: 09:40

Anna Arvidsson lämnar med omedelbar verkan

Bonnier-chefen Anna Arvidsson lämnar bolaget då hon och Alexander Lydecker inte är överens om verksamhetens nya strategi..

Dagens Media - Igår: 09:04

K-Rauta väljer Adon

Scream tappar kunden K-Rauta när mediebyrån Adon tar över uppdraget nästa år..

Dagens Media - Igår: 08:01

Facebook stämmer bolag för falska annonser

Facebook tar till rättsliga åtgärder mot ett företag som använt Facebooks annonssystem för att skapa vilseledande och bedrägliga annonser..

Dagens Media - Igår: 07:34

Radio kan ta platsen som prisvärt räckviddsmedium

Sedan omregleringen av radiomarknaden 2018 har den kommersiella radion ökat sin räckvidd. Men en avmattning i konjunkturen kan slå mot radioinvesteringarna. Dagens Media går igenom vad vi har att vänta av de olika medieslagen under 2020..

Dagens Media - I förrgår: 15:36

Leif Holmkvist: Är yttrandefriheten på reträtt?

Har vi inte lärt oss någonting om yttrandefrihet sedan 1972? Det undrar Leif Holmkvist apropå protesterna kring Richard Jomshofs (SD) inbjudan till Journalisthögskolan i Göteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.