Realtid > Ekonomi

Sunday, 08 December, 23:03

Realtid - 29 nov 19 kl. 15:05

Fabege säljer DN-skrapan för 3,5 miljarder kronorFastighetsbolaget Fabege, med vd Stefan Dahlbo,  säljer DN-skrapan i Stockholm till Areim. Affären görs genom bolagsförsäljning till ett underliggande fastighetsvärde om 3 545 miljoner kronor efter avdrag för latent skatt..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DN, Fabege, Stefan Dahlbo, Stockholm,  areim

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fabege, säljer, DN-skrapanför , 3,5, miljarderkronor
Realtid - 29 nov 19 kl. 15:05

Fabege säljer DN-skrapan för 3,5 miljarder

Fastighetsbolaget Fabege, med vd Stefan Dahlbo,  säljer DN-skrapan till Areim. Affären görs genom bolagsförsäljning till ett underliggande fastighetsvärde om 3 545 Mkr efter avdrag för latent skatt..

Affärsvärlden - 29 nov 19 kl. 14:52

Fabege miljardsäljer DN-skrapan

Fastighetsbolaget Fabege säljer fastigheten Trängkåren 7 på Kungsholmen i Stockholm, till vardags kallad DN-skrapan, för 3,5 miljarder kronor, framgår av ett pressmeddelande..

DI - 29 nov 19 kl. 14:46

Fabege säljer DN-skrapan till Trygg Hansa-husets tidigare ägare

Fabege säljer fastigheten Trängkåren 7, Marieberg på Kungsholmen i Stockholm för miljardbelopp..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 14 timmar sedan

“Resan från Gällivare till Stureplan var inte spikrak”

Lars Söderfjell är killen från Lappland som ville bli auktoriserad revisor, men hamnade vid Stureplan och finansbranschen. Vad har varit hans bästa karriärbeslut och vad har varit hans sämsta? Och hur var det att vara misstänkt för marknadsmissbruk?

Realtid - Igår: 08:30

Finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om

Nyheter i blodet, finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Stark dragning till Klarna, lyxhotell och Allra

När vi går igenom de tio mest lästa artiklarna publicerade den senaste veckan på Realtid ser vi att Klarna, ett lyxhotell i Lärkstaden och Allrarättegången lockar väldigt många läsare..

Realtid - I förrgår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler kvinnor

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få kvinnor idag visar intresse..

Realtid - I förrgår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler tjejer

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få tjejer idag visar intresse..

Realtid - I förrgår: 15:46

Alf Göransson kan bli ny ordförande för NCC

Alf Göransson föreslås bli ny ordförande för NCC..

Realtid - I förrgår: 15:15

Starka jobbsiffror i USA – Stockholmsbörsen lyfter på beskedet

I USA ökade antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn med 266 000 personer i november. Stockholmsbörsen lyfter kraftigt efter de nya siffrorna..

Realtid - I förrgår: 14:55

Tyder fastighetsboomen på finansiell demens?

Samhällsfastigheter är det nya svarta inom finansbranschen. Realtids krönikör Per Lindvall undrar om inte om många investerare drabbats av kollektiv finansiell demens..

Realtid - I förrgår: 14:05

Carnegie bäst på nordiska företagstransaktioner

Carnegie toppar för fjärde året i rad rankingen bland rådgivare av nordiska företagstransaktioner, enligt Kantar Sifo Prosperas senaste kundundersökning. .

Realtid - I förrgår: 11:50

”Stark efterfrågan på logistik, kontor och hyresbostäder”

Konsolideringarna och uppköpen på fastighetsmarknaden kommer att fortsätta. Det är fredagspanelen överens om. Men hur framtiden för bostadsutvecklarna ser ut råder det delade meningar om..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.