Realtid > Ekonomi

Monday, 16 December, 01:45

Realtid - 29 nov 19 kl. 14:44

EBM överklagar insiderdom mot Cherry-vd:nEkobrottsmyndigheten, EBM, väljer att överklaga den friande insiderdomen mot Cherrys tidigare vd Anders Holmgren..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EBM, Cherry, Cherrys, Anders Holmgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EBM, överklagar, insiderdommot , Cherry-vd:n
Realtid - 24 maj 18 kl. 07:01

EBM överklagar insiderdom

Ekobrottsmyndighetens chefsåklagare Thomas Langroth överklagar den friande insiderbrottsdomen i Enviro..

DI - 28 apr 17 kl. 15:44

EBM överklagar domen mot Victor Muller

Ekobrottsmyndigheten, EBM, har enligt ett pressmeddelande lämnat in överklagande i det så kallade Saab-målet. Överklagandet avser åtalet rörande grovt svindleri mot tidigare Saab-vd:n Victor Muller samt åtalet rörande grovt osant intygande..

Realtid - 24 feb 17 kl. 10:52

EBM överklagar Consensus-mäklarens friande dom

Kammaråklagare Ted Murelius överklagar den friande marknadsmissbruksdomen mot Consensus-mäklaren Stefan Hagman..

Realtid - 09 dec 14 kl. 11:22

SSAB-insiders överklagar insiderdom

Bara en av fem parter är nöjd med Falu tingsrätts dom..

Realtid - 11 jul 16 kl. 13:16

EBM överklagar inte i HQ-målet

Chefsåklagaren: "Jag kan inte förvänta mig en fällande dom.".

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

EBM överklagar friande dom mot GKL-grundarna

Ekobrottsmyndigheten vänder sig till Svea hovrätt för att klaga på tingsrättens dom där GKL-grundarna Lars Guldstrand och Peter Lindh friades från misstankarna om bokföringsbrott, skattebrott och penninghäleri..

PrivataAffärer - 02 apr 19 kl. 06:54

Browder överklagar EBM:s beslut

Hermitage Capital anser att den preskriptionstid som EBM:s åklagare hänvisar till, en femårig, är felaktig. ”Vi anser att en tioårig gräns är applicerbar då de påstådda brotten är att betrakta som grova”, skriver Bill Browder. ”De anmälda överföringarna till svenska bankkonton i Swedbank har skett under åren 2006-2012 och skall därför bedömas utifrån den då gällande straffbestämmelsen om penninghäleri, och inte den nuvarande, skarpare lagstiftningen om penningtvätt från 2014”, skrev EBM på måndagsförmiddagen.

Realtid - 26 mar 14 kl. 13:59

Ingen klagar på insiderdom

Varken EBM eller tidigare toppchefen i miljardären Tomas Onstads bolagssfär, Sverker Andreasson, klagar på den fällande insiderdomen..

Realtid - 24 mar 14 kl. 12:07

EBM kräver fängelsestraff för Stureguld-vd:n

Stureguld-vd:n Joacim Nord ska dömas hårdare för det marknadsmissbruk han begick, enligt EBM som överklagar tingsrättens dom..

Realtid - 03 maj 17 kl. 07:15

Tre klagar på insiderdom i Axis-härvan

Den tidigare Lazard-anställde mannen överklagar tingsrättens fängelsedom om grovt insiderbrott. Även hans kusin och i sin tur hans kollega klagar på den fällande domen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 17 timmar sedan

"Jag är så rastlös att jag nästan gör våld på mig själv"

Skatteverket. Avanza. Unibet.

Realtid - Igår: 08:00

När hoppar en förvaltare av för att bli ekonomijournalist?

Pressade pensioner, nattmösseprodukter och ekonomijournalister som byter sida. Det är innehållet chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Ålandsbankens analytikernestor går hem ordentligt

Lars Söderfjells resa från Lappland till Åland eller om det var Stureplan lockade klart flest läsare denna vecka. Realtids läsare ville också veta mer om de låga räntorna och en kreditfonds krav på en glasmästare i Göteborg. Här är veckans tio mest lästa artiklar!.

Realtid - I förrgår: 16:45

KPMG global ledare inom cybersäkerhet

KPMG har utnämnts som global ledare inom cyber security-rådgivning av analysföretaget ALM Intelligence. I rapporten får KPMG betygen ”stark” eller ”väldigt stark” i samtliga av de nio bedömda kategorierna..

Realtid - I förrgår: 16:45

Trump: Kina och USA överens

Kinas regering meddelar på fredagen att stora framsteg har nåtts i en fas 1-avtal mellan USA och Kina.  USA:s president Donald Trump skriver på Twitter att länderna ingått ett partiellt avtal..

Realtid - I förrgår: 16:20

Per Bolund vill se tätare samarbete mellan polis och banker

Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) vill att bankerna och myndigheterna ska samarbeta mer för att komma åt problemen med penningtvätt och terrorfinansiering. Samtidigt ser han stora förbättringar..

Realtid - I förrgår: 15:20

Här är de nya reglerna för tjänstepensionsföretag

Finansinspektionens styrelse har nu publicerat vilka föreskrifter och allmänna råd som ska gälla framöver för tjänstepensionsföretag..

Realtid - I förrgår: 14:55

"Sidbyten" bromsar FI

Det enda sättet att komma tillrätta med problemen hos Finansinspektionen är att regeringen inser att motparten besitter helt andra finansiella muskler. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - I förrgår: 14:37

Quickbit ingår samarbete inom kundkännedom för kryptovalutor

Fintechbolaget Quickbit ingår ett strategiskt samarbete med amerikanska Onfido som erbjuder lösningar för digital identifiering och validering av kunders identitet. .

Realtid - I förrgår: 12:35

”Det måste bli mer omständligt att genomföra transaktioner”

Kortbedrägerier och id-kapningar är ämnet för veckans panel. Åklagare, Klarna, Swedbank och Bankföreningen svarar på frågor om utvecklingen, vad branschen gör och hur detta påverkar finansbranschen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.