Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 10 December, 12:34

Cornucopia - 29 nov 19 kl. 14:43

Fredagsmys: 10% rabatt på mina böcker hos AdlibrisDags för lite fredagsmys. I brist på annat denna svartfredag, så erbjuder Adlibris 10% rabatt på mina böcker nu i helgen om ni anger koden BLACKFRIDAY19 när ni handlar.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Adlibris, BLACKFRIDAY19, Fallet, Är,  båstad, Skene Bokhandel, Kungsmässan, Kungsbacka, Akademibokhandeln, Center Syd, Skene, Båstad Bibliotek, Med

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredagsmys, 10%, rabattpå mina , böcker, hos, Adlibris
Cornucopia - 02 aug 19 kl. 16:41

Fredagsmys: Topplisteplaceringar Fallet

Dags för lite fredagsmys igen. Passar på att kombinera detta med lite topplisteplaceringar för min nya bostadsbubblethriller Fallet. Även ett läsaromdöme nedan.

Cornucopia - 21 sep 18 kl. 17:15

Fredagsmys: Stora egenreklamkvällen

Dags för härligt fredagsreklam. Och denna kväll bjuder vi på något så mysigt som fritt fram att göra reklam för egna, arbetsgivarens eller närståendes företag, produkter och tjänster i kommentarsfältet (men inte politisk reklam). I den mån ni vill bryta pseudonymiteten alternativt använda ett annat konto.

Cornucopia - 29 jan 16 kl. 18:42

Fredagsmys: Vårens framträdanden

Dags för lite äkta icke-ironiskt fredagsmys. Denna gång får det bli en listning av mina offentliga framträdanden nu i vår, med start nästa vecka.
Ni hittar som vanligt dessa i kalendern.

Cornucopia - 04 sep 15 kl. 19:40

Fredagsmys: "Tonight we eat like the lower middle class to which we aspire!"

Dags för lite härligt fredagsmys, så härligt att det rent av blir en popkulturell referens direkt i rubriken!

Stjärnfall finns på lite topplistor. Lite riktiga topplistor.

Cornucopia - 04 mar 16 kl. 18:00

Fredagsmys: Stjärndamm till handlingarna - nu börjar arbetet med Höstsol

Dags för lite härligt fredagsmys. Som ni kanske märkt har jag varit lite ofokuserad här på bloggen på sistone, vilket kan förklaras med min slutredigering av Stjärndamm. Men den är nu lagd till handlingarna och nu har jag börjat med första boken i nästa serie, som heter Höstsol.

Cornucopia - 13 mar 15 kl. 16:01

Fredagsmys: Författare dör som flugor

Författare verkar dö som flugor och hembibliotekets två största (=flest böcker inköpta) författare har nu dött inom mindre än tolv månader. Vad är det som händer med världen?

Som uppvärmning dog det ärkekonservativa högerspöket Tom Clancy 1:a oktober 2013.

Cornucopia - 20 apr 18 kl. 19:25

Fredagsmys: Det här behöver du för att förverkliga ditt eget hemman

Dags för lite härligt fredagsmys efter en heldag på gård och i trädgård. Många läsare drömmer om ett anspråkslöst boende på landet, där de kan odla lite mat, ordna egen ved och kanske ha några djur, både för vardaglig självhushållning och som yttersta krisberedskap. Här följer lite om vad du behöver för att förverkliga detta, nämligen attityderna.

Cornucopia - 21 aug 15 kl. 18:09

Fredagsmys: Allt fler e-boksläsare

Dags för lite äkta icke-ironiskt fredagsmys. E-boksläsandet har fortfarande inte tagit fart i Sverige. Fast mina egna siffror ser ut att öka rejält, kanske därför att många av mina traditionella bokköpare är teknikintresserade och även har råd med en tusenlapp för en e-boksläsare.

Supermiljöbloggen - 16 apr 14 kl. 10:00

Björn Almér, Barista: Vakna politiker: Inför en supermiljö-latte-rabatt!

Vart tusan tog miljön vägen i den politiska debatten? Finns det inget annat att tala om än vem som förstörde skolan i Sverige och vem som kan höja skatten mest nu när det plötsligt blivit a la mode? Politiker springer på i en smal, smal politisk tunnel av populistisk opportunism påhejad av media som inte klarar mer än max fyra ämnen samtidigt (färre om det är OS).

Cornucopia - 29 nov 13 kl. 09:14

Årets julklapp: En bok - 10% rabatt hos Adlibris

Här på bloggen är förstås inte årets julklapp ännu en onödig specialiserade elektrisk pryl till köket, utan det vettigaste man kan köpa. Kort sagt en bok. Lämpligen passar ni på att köpa era julklappsböcker denna helg, då Adlibris erbjuder en generell 10%-ig rabatt i helgen om man anger adlibris22 som rabattkod fram till och med 1:a december (söndag).

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 2 timmar sedan

SEB: Hushållen tror fortfarande på stigande bostadspriser

Hushållen tror fortfarande på stigande bostadspriser enligt SEB:s boprisindikator. Det innebär att priserna kommer fortsätta stiga, då de drivs av hushållens psykologiska förväntningar. Dock kan det vända snabbt, men inte just precis nu.

Cornucopia - 4 timmar sedan

Föreläser i Båstad ikväll - boksigneringar Skene, Kungsbacka, Center Syd torsdag - söndag

Ikväll håller jag en författar- och preppingföreläsning på biblioteket i Båstad klockan 18-19. På torsdag 17-18 signerar min fru Lena och jag böcker i Skene bokhandel, på fredag signerar jag böcker hos Akademibokhandeln Kungsbacka 16-17 och på söndag 13:00 - 14:30 signerar Lena och jag böcker hos Akademibokhandeln Center Syd. Fyra tillfällen att ordna signerade julklappar - Fallet till de som bor i bostadsrätt och behöver lite feelgood, eller någon av mina andra romaner, eller Är du förberedd?

Cornucopia - 5 timmar sedan

Nästan gratis elbilsladdning söndag-måndag

Med timmätningen av elen var laddningen av elbilen efter helgens Stockholmsresa nästan gratis natten till måndag (undantaget skatt). Elpriset var nere på knappt 2 öre per kWh. Och E.

Cornucopia - 20 timmar sedan

Storbritannien till val på torsdag - Tories får egen majoritet i opinionen

På torsdag går Storbritannien till parlamentsval som en konsekvens av det interna Brexit-bråket. I opinionsundersökningarna ser de konservativa Tories ut att leda stort med egen majoritet, vilket förmodas ska tolkas som ett stöd för Brexit.Ny fördelning av säten i parlamentets underhus röstas om på torsdag.

Cornucopia - Igår: 11:39

Ryssland stängs av från OS och VM i fyra år på grund av doping och korruption

Den internationella antidopningsorganisationen Wada stänger av Ryssland och ryska idrottare från alla stora mästerskap i fyra år. Detta på grund av det omfattande bruket av doping, och att den ryska antidopningsorganisationerna och laboratorierna varit korrumperade och släppt igenom dopade ryssar. Inte ens på idrott klarar Ryssland längre av något utan att fuska - om de någonsin gjort det.

Cornucopia - Igår: 10:41

Noll vapenstölder i Stockholm 2018 - i år är det sju, från regeringskansliet

Förra året skedde det noll stölder av skjutvapen från legala vapenägare i Stockholms län. I år har det skett sju stycken stölder av skjutvapen, och alla har skett från regeringskansliet. Kanske därför regeringen vill göra vapenlagstiftningen hårdare än EU:s direkt - för att de själva inte kan hålla ordning på sina vapen?

Cornucopia - Igår: 09:49

MP-S-C-L backar och bugar för V - blir ingen regeringskris (?) och reform av Arbetsförnedringen

Hotet om misstroendevotering mot arbetsmarknasminister Eva Nordmark (S) gjorde att regeringen och JÖK-samarbetspartnerna C+L backar och bugar sig för Jonas Sjöstedt (V) och Vänsterpartiet. Man skjuter således upp reformeringen av Arbetsförmedlingen ett år för att undvika en regeringskris.
Segrare.

Cornucopia - Igår: 07:54

Svikande framtidstro - eller bara medelålderskris?

"Framtiden var bättre förr." - flera läsareFlera läsare utbrast i kommentarer något i stil med att framtiden var bättre förr, och verkar förlorat framtidstron. Beror detta på det narrativ som vissa politiska krafter aktivt säljer in via sina svansar och ivrigt påhejat av media, eller handlar det helt enkelt om att de vita manliga medelålders bloggläsarna börjat inse att de nått medelåldern och tror sig ha livet bakom sig?

Cornucopia - Igår: 17:29

Julkalendrar - det var inte bättre förr

Kommer ni ihåg förr på den så kallat gamla goda tiden, när en julkalender innebar att man vek upp en lucka och som belöning fick se en billigt tecknad bild? Idag visar pryl- och godiskalendrarna tvärt om att det inte var bättre förr, utan speglar det välstånd vi utvecklat med åren, samtidigt som den lutherska anti-hedonismen och självkontrollen bevaras.
Men god gul då!

Cornucopia - I förrgår: 10:46

Cybertruck: Kommer Tesla med nya billigare batterier?

Teslas kommande monster CyberTruck är misstänkt lågt prissatt, trots en räckvidd på 800 km och vad som antagligen är en dubbelt så stor batteribank som på Tesla Model X. Detta talar för att Tesla kan vara på väg att introducera ny och billigare batteriteknik. Frågan är vad det kommer få för konsekvenser på det övriga modellutbudet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.