Realtid > Ekonomi

Friday, 06 December, 05:19

Realtid - 29 nov 19 kl. 14:27

Chefsanalytiker välkomnar RiksbanksutredningenRiksbanksutredningens förslag som innebär en flexibel inflationsmålspolitik är välkomna och i linje med förväntan, enligt Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Riksbanksutredningen, Nordeas, Torbjörn Isaksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chefsanalytiker, välkomnar, Riksbanksutredningen
Kristianstadsbladet - 10 okt 13 kl. 13:55

Säpo välkomnar ny spionlag

Det ska bli lättare för polis och åklagare att komma åt spioneri både mot flyktingar i Sverige och mot Sverige som land. Dessutom ska straffen skärpas, väntas regeringen föreslå i dag.
I båda fallen handlar det om att bredda beskrivningen av brotten, som är mycket svåra att komma åt.

BT - 10 okt 13 kl. 13:57

Säpo välkomnar ny spionlag

Det ska bli lättare för polis och åklagare att komma åt spioneri både mot flyktingar i Sverige och mot Sverige som land. Dessutom ska straffen skärpas, väntas regeringen föreslå i dag. I båda fallen handlar det om att bredda beskrivningen av brotten, som är mycket svåra att komma åt.

Dagens PS - 11 aug 17 kl. 10:28

Ekonom chockar alla – önskar svensk bokrasch

Boprisfall på upp till 40 procent vore ”önskvärt” för Sverige, menar Nordeas chefsanalytiker. Medan svenska hushåll biter på naglarna inför en eventuell bostadskrasch flaggar både Finansinspektionen och Riksbanken för att kraftiga prisfall skulle vara skadligt för svensk ekonomi, skriver Dagens Industri. Men det hindrar inte Andreas Wallström, chefsanalytiker på Nordea, från att gå mot strömmen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

June bäst i robotklassen

Danske Banks robotrådgivare June tar täten i kampen mellan robotrådgivare på den svenska marknaden.  "En noga genomtänkt portföljkonstruktion utgör grunden," säger affärsutvecklingschef Martin Hagman..

Realtid - 13 timmar sedan

Kända profiler förhörs efter ekobrottshärva

Byggföretagaren Percy Nilsson och IT-miljardären Dan Olofsson har förhörts av polis efter misstänkta ekobrott i samband med miljardköpet av Victoria Park i Malmö..

Realtid - 14 timmar sedan

Därför riskerar dagens unga bli fattigpensionärer

Klimatstrejker bör följas upp av pensionsstrejker. Dagens unga får betala nuvarande pensioner, men lär bli fattigpensionärer själva. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 14 timmar sedan

Hemfosa köper för 650 miljoner kronor

Fastighetsbolaget Hemfosa har gjort förvärv i både Finland och Sverige. Värdet på förvärven ligger på 650 miljoner kronor..

Realtid - 16 timmar sedan

Swegaming förvärvar Kortio

Kreditkortsförmedlaren Swegaming förvärvar konkurrenten och samarbetspartnern Kortio..

Realtid - 17 timmar sedan

"Investeringarna är min främsta prioritering"

Johanna Norberg, vd för Danske Bank Sverige sedan i september, har fullt fokus på ökad marknadsandel. För Realtid berättar hon hur det ska gå till. Avancerade fintechbolag snarare än andra banker är förebilder..

Realtid - 19 timmar sedan

Nu är Tieto Evry ett legalt bolag

Allt är nu klart för att slå samman två av Nordens största IT-leverantörer, Tieto och Evry..

Realtid - 19 timmar sedan

Hon tar över som vd för FCG

Riskhanteringsspecialisten FCG tillsätter Christine Ehnström som ansvarig för den svenska konsultverksamheten och vd för FCG Risk & Compliance..

Realtid - 19 timmar sedan

Ericsson nära mutförlikning

Ericsson närmar sig en förlikning med amerikanska justitiedepartementet i utredningen av korruption och mutor i sex länder.  Summan väntas bli i linje med Ericssons tidigare avsättning, motsvarande nära 11,5 miljarder kronor..

Realtid - 20 timmar sedan

Oväntat ordertapp för tysk industri

Orderingången till Tysklands tillverkningsindustri sjönk 0,4 procent i oktober jämfört med föregående månad. Jämfört med motsvarande månad året före minskade orderingången 5,5 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.