Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 13 December, 09:51

Dagensanalys.se - 29 nov 19 kl. 13:32

Här är alla vinnare i årets MarC AwardsIgår (torsdag den 28/11) gick undersökningsbranschens galakväll MarC Awards av stapeln på Grodans Guldbankettsal i Stockholm. Omkring 100 personer från alla delar av undersökningsbranschen hade samlats för att fira vinnarna i årets sex priskategorier. Årets jurygrupp hade gjort ett gediget arbete med att sålla ut vinnarna ur det stora antal bidrag som inkommit till årets event. ”I år var det svårare än någonsin, det var ett flertal mycket starka nomineringar som kommit in” säger Mattias Strandberg, jurysamordnare och generalsekreterare på [. ] Inlägget Här är alla vinnare i årets MarC Awards dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
MarC Awards, Grodans Guldbankettsal, Stockholm, Mattias Strandberg, Här, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är alla vinnarei årets , MarC, Awards
Dagensanalys.se - 25 okt 18 kl. 13:54

Här är jurymedlemmarna till årets MarC Awards

Inför årets MarC Awards, undersökningsbranschens stora gala, har en mycket namnkunnig jury rekryterats för att gå igenom alla inkomna nomineringar och kora värdiga vinnare I var och en av de åtta priskategorierna. Se vilka som är med och tar fram Sveriges främsta inom undersökningsbranschen. MarC Awards juryarbete har I år fördelats på tre olika jurygrupper för att garantera att rätt kompetens finns för att bedöma inkomna nomineringar.

Dagensanalys.se - 21 nov 18 kl. 12:02

Här är alla vinnarna i MarC Awards 2018

Igår (tisdag den 20/11) gick undersökningsbranschens galakväll MarC Awards av stapeln på Venue81 i Stockholm. Närmare 100 personer från alla delar av undersökningsbranschen hade samlats för att fira vinnarna i årets åtta priskategorier. Alla vinnare finner du här!

Dagensanalys.se - 20 sep 17 kl. 10:31

MarC Awards – undersökningsbranschens Oscarsgala!

Nu är det dags för årets största event inom undersökningsbranschen! MarC Awards är galakvällen där Sveriges främsta i branschen ska koras, och det utlovas fest och flärd! Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) anordnar tillsammans med Sveriges Marknadsundersökare (SÖK), Sveriges Marknadsundersökningsköpares Förening (SMUF), European Society for Opinion and Marketing Research (ESOMAR) samt Surveyföreningen branschens egen galakväll.

Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 11:45

Så upplever de nominerade MarC Awards – undersökningsbranschens Oscarsgala

I förra veckan avslöjades de nominerade till MarC Awards, och Dagens Analys har ställt tre korta frågor till några av de nominerade för att höra hur de ser på eventet. MarC Awards sker den 20/11 och är undersökningsbranschens egen galakväll där prestationer, personer och företag uppmärksammas och olika delar av undersökningsvärlden träffas och utbyter tankar och erfarenheter. För en vecka sedan presenterades de nominerade som valts ut av eventets jurygrupper, och nu har vi på Dagens Analys fått chansen att ställa ett par korta frågor till några av de nominerade.

Dagensanalys.se - 29 okt 19 kl. 12:30

Här är alla nominerade till årets MarC Awards

Torsdag den 28/11 går undersökningsbranschens stora gala MarC Awards av stapeln, där årets främsta prestationer kommer att hyllas. Här är listan över alla nominerade till årets event! MarC Awards är galakvällen där hela undersökningsbranschen samlas för att fira, dela erfarenheter och knyta affärskontakter.

Dagensanalys.se - 08 nov 19 kl. 16:59

Missa inte MarC Awards – årets galafest!

Nu är det hög tid att anmäla sig till årets MarC Awards och vi hoppas förstås på att du vill hänga med oss för att nätverka, fira och skapa nya affärsmöjligheter! Årets gala hålls den 28 november på Grodans Guldbankettsal på Östermalm i Stockholm. Ett stenkast från Stureplan.

Dagensanalys.se - 28 nov 19 kl. 21:12

Rapporten Svenskarna och internet vinner pris under Marc Awards

Internetstiftelsens rapport Svenskarna och internet 2019 vinner priset ”Årets statushöjare” vid undersökningsbranschens gala Marc awards. Svenskarna och internet är en årlig rapport från Internetstiftelsen som undersöker hur svenska folkets internetvanor utvecklas och hur samhället digitaliseras. Vid Marc awards, undersökningsbranschens egen gala som arrangeras av intresseorganisationen Svenska marknadsundersökningsföretag, vann Internetstiftelsen priset ”Årets statushöjare” för rapporten Svenskarna och internet 2019.

Dagensanalys.se - 26 okt 17 kl. 12:31

Här är de nominerade till årets MarC Awards

Marknadsundersökningens egen Oscarsgala MarC Awards avslöjar nu de huvudnominerade i var och en av de sex kategorierna. Du hittar hela listan här! Den 16/11 går årets MarC Awards av stapeln på Berns, och nu, tre veckor innan avslöjas för första gången de nominerade i var och en av galans sex kategorier.

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 09:42

Rättning MarC Awards Nomineringar

Det har smugit sig in ett fel i nomineringarna till MarC Awards. Ipsos och Postnord genomförde sin undersökning tillsammans med Neurons Inc. inte med Tobii.

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 13:01

Här är alla nomineringar till MarC Awards!

Marknadsundersökningens egen Oscarsgala MarC Awards avslöjar nu alla nominerade i var och en av de sex kategorierna. Du hittar hela listan här! Den 16/11 går årets MarC Awards av stapeln på Berns, och nu, tre veckor innan avslöjas för första gången de nominerade i var och en av galans sex kategorier.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

En miljon sålda visar att vikbara mobiler kan bli något

Vad tänker vi egentligen om vikbara mobiler? En gimmick som kommer att fasas ur, eller något nytt på gång? Mobilbranschen har länge letat efter något nytt, och det som står närmast är den tekniska utvecklingen med 5G.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Nu ska sträcktittare få egna annonsformat

Att ’binge-titta’ på en massa avsnitt i en serie eller flera serier på rad har blivit en grej som streamingtjänsten Hulu vill anpassa sin reklam till. Annonsörer kan numera rikta speciella annonstyper till sträcktittarna på Hulus streamingtjänst. Annonserna känner av när en tittare börjar sträckkolla med hjälp av maskininlärning och visar därefter kontextuella annonser .

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Microsoft lanserar uppdaterad logga och ikoner

Microsoft har som mål att föryngra sitt företag och kännas mer fresh. Inte bara nya produkter som Surface Pro utan även uppdaterade ikoner och en modernare logga. Allt från Office till Surface-produkterna ska få en ny look och i grunden finner vi Microsoft Windows 10X.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Podcast med Eric Morales, AWS om Sverige som teknikland

Under AWS re:Invent fick vi möjlighet att sitta ner med Eric Morales, Games Segment Leader Europe på AWS, och tidigare ansvarig för AWS verksamhet kring start-ups i Sverige och Norden. Vi pratade om hur Sverige står sig som teknikland i konkurrens med övriga länder, vad som krävs för att vi ska behålla den positionen, samt vad AWS planer är för Sverige och Norden. Inlägget Podcast med Eric Morales, AWS om Sverige som teknikland dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Historien om Spotify blir serie på Netflix

Serien är baserad på boken Spotify Inifrån av journalisterna Sven Carlsson och Jonas Leijonhufvud. Jag är väldigt glad över att få skapa den här moderna och underhållande serien för Netflix. Berättelsen om hur en lite grupp svenskar inom teknikindustrins innersta krets transformerat musik – hur vi lyssnar på den och hur den skapas – är verkligen en nutida historia.

Dagensanalys.se - Igår: 09:31

Årets största händelser på svenska Facebook

Facebook har släppt sin årliga ”Year in Review” – där ögonblicken och diskussionerna som kommit att definiera det senaste året på Facebook lyfts fram. Utvalda länder, däribland Sverige, har fått en helt egen Year in Review som du kan se nedan. Inlägget Årets största händelser på svenska Facebook dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 08:36

Curamando, Kurppa Hosk, Keybroker och Animal bildar ny byrågrupp

Altor investerar i den nybildade bolagsgruppen ledd av Curamando, med fokus på att stötta bolag i omställningen till den nya digitala verkligheten. Till gruppen kopplas samtidigt Kurppa Hosk, Animal och Keybroker – tre bolag inom varumärkesarbete, kreativ kommunikation och performance marketing. Curamando har som mål att bli en ”one-stop-shop” för sina kunder.

Dagensanalys.se - Igår: 08:09

Här är finalisterna i Årets Marknadschef 2019

Nu står det klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelse Årets Marknadschef 2019. Samtidigt koras även Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa för 2019. Årets Marknadschef delas ut till en person som med ett framgångsrikt och innovativt ledarskap har medfört till ökat förtroende för företagets varumärke och utomordentliga affärsmässiga resultat.

Dagensanalys.se - Igår: 17:53

Hur många kunder har du egentligen?

Dålig datakvalitet leder till bristfällig kommunikation, irrelevanta analyser, felaktiga slutsatser och dåliga beslut. I min första krönika tänkte jag gå igenom några vanliga typer av datakvalitetsproblem och ge några exempel på vilka konsekvenser det kan få. Den här krönikan är den första i en serie av Andreas Franson som till vardags driver företaget Internet Intelligence AB.

Dagensanalys.se - Igår: 10:33

Hear Mediabyrå blir fler

Hear Mediabyrå växer och stärker sitt team med ytterligare tre medarbetare. Ny Client Service Director är Malin Hallgren som närmast kommer från OMD. Anja Danielsson är ny Digital Specialist.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.