Realtid > Ekonomi

Friday, 13 December, 09:51

Realtid - 29 nov 19 kl. 13:14

Stockholm letar nya byggherrar för GasklockanEfter att Stockholms stad har hävt avtalet för Gasklockan med bostadsutvecklaren Oscar Properties öppnar det samtidigt för andra fastighetsbolag. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Gasklockan, Stockholms, Oscar Properties

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholm, letarnya , byggherrarför , Gasklockan
GöteborgsPosten - 05 jul 17 kl. 17:38

Sophämtare strejkar – Stockholm letar krisplan

Missnöje med ett nytt löneavtal har fått ett hundratal sophämtare i Stockholm att gå ut i vild strejk. Staden undersöker nu vilken krisplan man ska följa om konflikten fortsätter..

DI - 05 jul 17 kl. 17:51

Sophämtare strejkar - Stockholm letar krisplan

Missnöje med ett nytt löneavtal har fått ett hundratal sophämtare i Stockholm att gå ut i vild strejk. Staden undersöker nu vilken krisplan man ska följa om konflikten fortsätter. "Det här kan fort utvecklas till en sanitär olägenhet", säger Katarina Johansson, avfallschef..

DI - 20 aug 19 kl. 12:32

Norsk bostadsutvecklare öppnar i Stockholm – letar fastigheter

Den norska bostadsutvecklaren Selvaag Bolig öppnar kontor i Stockholm för att stärka närvaron på den svenska marknaden..

DI - 05 jul 17 kl. 20:31

Sophämtare strejkar – Stockholm letar krisplan

Ett gryningsmöte på torsdag ska avgöra framtiden för Stockholms sopstrejk. Samtidigt undersöker staden vilken krisplan man ska följa om konflikten fortsätter..

Cornucopia - 23 maj 19 kl. 17:39

Oscar Properties betalning för Gasklockan skjuts fram till sista oktober

Den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties har fått skjutit fram betalningen för marken till projektet Gasklockan i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. 591 MSEK ska nu betalas till Stockholms stad först 31:a oktober istället för som tidigare 3:e juni.
Dagschart Oscar Properties.

Cornucopia - 29 nov 19 kl. 11:30

Stockholm stad häver avtalet om Gasklockan - Oscar Properties avser vidta rättsliga åtgärder

Som väntat häver Stockholm stad avtalet med Oscar Properties om den så kallade Gasklockan. Bolaget avser vidta rättsliga åtgärder, vilket är nödvändigt om de inte ska behöva ta en avskrivning och förlust för nedlagda kostnader i projektet.
Oscar Properties Helix, inte Gasklockan.

Cornucopia - 24 nov 19 kl. 18:05

Oscar Properties har inte betalat för Gasklockan

Dagens Industri rapporterar föga överraskande att den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties inte har betalat sina 592 MSEK för projektet Gasklockan, efter att ha fått tre veckors extra frist. Hade de hittat en finansiär och betalat hade det naturligtvis gått ut ett pressmeddelande, men nu är det tyst från bolaget. som är mitt i en nyemission.

DI - 03 jun 19 kl. 14:15

Oscar Properties letar partner till bostadsprojekt

Oscar Properties för diskussioner angående möjliga samarbetsavtal för bostadsprojektet Gasklockan i Stockholm..

Cornucopia - 30 nov 19 kl. 12:34

Oscar Properties hade pantsatt Gasklockan-projektet mot 500 MSEK i obligationer

Det visar sig nu att Gasklockan-projektet var pantsatt mot de 500 MSEK i obligationer som förlängdes två år i somras. Man kan dock fundera på vad marknadsvärdet på de obligationerna låg på redan innan. Och en liten läsaranekdot kring hur hypen var innan 2017.

PrivataAffärer - 03 jun 19 kl. 15:22

Oscar Properties söker partner till projektet Gasklockan

Efter omkring tio års arbete närmar sig det projektet byggstart. Den förväntas ske vid slutet av 2019. Gasklockan omfattar cirka 300 bostäder och antalet bokningar är nu 65 stycken, sade vd:n som även påpekade att bygglovet ännu inte är helt på plats för byggstart av Gasklockan.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - just nu

Lågkonjunktur bra tid för företagsförvärv

Förvärv som genomförs i lågkonjunktur är mer framgångsrika än förvärv som görs när ekonomin är stark. Det visar en rapport från BCG..

Realtid - 45 minuter sedan

Legofamiljen säljer gymkedja

Legofamiljen Kristiansen har, via sitt investmentbolag Kirkbi, tillsammans med riskkapitalbolaget FSN Capital sålt Fitness World till Puregym för 3,1 miljarder danska kronor, motsvarande 4,3 miljarder kronor. .

Realtid - 1 timme sedan

Altor säljer Ålö till Jost

Riskkapitalbolaget Altor säljer tillsammans med Fort Knox Förvaring och Management Investors innehavet i Ålö Holding till tyska Jost Werke..

Realtid - 1 timme sedan

Klarna förbereder för en börsnotering i USA

Klarna förbereder sig för en börsnotering i USA, Mats Gabrielsson blir storägare i Oncology Venture och Fastpartner tar in 714 miljoner kronor. Det är några av nyheterna i fredagens morgonsvep..

Realtid - 3 timmar sedan

"Johnsons skrällseger början på slutet på brexit-dramat"

De första stora vallokalsundersökningen som publicerades kl 23 när vallokalerna stängde på torsdagskvällen visar att Tories får en stor egen majoritet i brittiska underhuset. .

Realtid - 3 timmar sedan

Christine Lagarde behöver en ny penningpolitik

Rekordlåga inflationsförväntningar och uppskruvade börser sätter ECB:s nya centralbankschef Christine Lagarde under hård press. Realtids Claes Folkmar ställer välvilligt upp med några tips för framtiden..

Realtid - 3 timmar sedan

Därför är stress bra för oss

"Ett visst mått av stress faktiskt är bra för oss. Det är brist på återhämtning som kan vara livsfarligt." Det skriver Catharina Enblad och Henrik Fexeus, författare till boken Reload – så blir du återhämtningssmart..

Realtid - 16 timmar sedan

Svensk förundersökning mot Ericsson

En svensk förundersökning pågår mot Ericsson avseende misstänkta mutbrott..

Realtid - 17 timmar sedan

Westerberg & Partners rekryterar trio

Advokaterna Bodil Ehlers, Stefan Widmark och Ia Modin, har rekryterats till Westerberg & Partners, specialister på immaterialrätt och tvistlösning..

Realtid - 17 timmar sedan

Dibs helt integrerat i Nets

Dibs Payment Services, som förvärvades av Nets 2014, blir idag helt integrerat i Nets-koncernen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.