Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 13 December, 05:00

Affärsvärlden - 29 nov 19 kl. 10:35

Carnegie: Dags att sälja fettbolagetCarnegie sänker sin rekommendation för AAK till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 164 från 183 kronor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
AAK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carnegie, Dagsatt , sälja, fettbolaget
Affärsvärlden - 11 nov 19 kl. 10:20

Carnegie: Dags att sälja smyckesbolaget

Carnegie sänker sin rekommendation för Pandora till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 255 från 275 danska kronor..

Nerikes Allehanda - 18 jan 16 kl. 05:15

Dags sälja aktierna i flygplats

Det är dags att Kumla kommun säljer aktierna i Örebro Flygplats. Det anser Vänsterpartiet. Partiet frågar, i en interpellation, inte om utan när de styrande M och S tänker sälja aktierna..

VBL - 20 sep 12 kl. 23:06

Dags välja väg för vården

Nu är det dags att diskutera om vi ska satsa på basservice eller investeringar. Det är social- och hälsovårdsnämndens budskap med budgetförslaget för 2013 som är 5,7 miljoner, eller 4,5 procent, högre än den budgetram de fått för utgifterna..

Vimmerby Tidning - 08 nov 12 kl. 09:13

Dags välja årets Lucia i Virserum

Vem ska bli ortens ljusdrottning?
Luciakommittén har nu valt ut sju kandidater till titeln Virserums Lucia 2012. Jobbet lämnas nu över till allmänheten, att välja bland aspiranterna..

PrivataAffärer - 04 jul 18 kl. 07:29

Carnegie minskar risken i portföljerna

Ett handelskrig som snarare ökar än avtar kan komma att slå mot bolagens vinster och därmed även tillväxten i världen. Intensiteten i åtgärder och motåtgärder fortsätter sannolikt fram till det amerikanska mellanårsvalet i november, Från stål- och aluminiumtullar har handelskriget spridit sig till biltullar och eventuella nya tullar mot Kina, som också är målet för Trumps retorik. Den amerikanska ekonomin är dock stark men Carnegie Private Banking anser att ekonomin växer över sin potential, samtidigt som den nye Fedchefen Jerome Powell talar om ännu högre räntor och snabbare räntehöjningstakt än tidigare.

Dagens PS - 03 dec 18 kl. 10:55

Carnegie: Konkurs kan inte uteslutas

Det är både nödvändigt och ”väldigt väntat” att Starbreeze vd Bo Andersson Klint lämnar spelutvecklingsbolaget. Detta efter ”flera strategiska misstag och spelförseningar under de senaste åren”, skriver Carnegie i en kommentar. Starbreeze meddelade tidigare under måndagen att styrelsen och Bo Andersson Klint har kommit överens om att han ska lämna vd-posten.

PrivataAffärer - 17 jan 19 kl. 22:25

Carnegie Fonder lägger ner Afrikafond

När Carnegie Afrikafond startades 2006 fanns en optimistisk syn bland investerare gällande Afrika. Efterfrågan på råvaror var stark, flera länder genomgick demokratiseringsprocesser och regelverk kring äganderätt och företagande stärktes. Men sedan har utvecklingen varit knackigare.

DI - 30 apr 18 kl. 09:46

Dags att sälja Lundin Petrolium-aktierna, enligt Carnegie

Carnegie sänker sin rekommendation för Lundin Petroleum till sälj från köp. Riktkursen höjs dock något till 220 från 210 kronor. Det framgår av en analys..

Affärsvärlden - 05 mar 19 kl. 10:30

Carnegie: Därför är det dags att sälja Addtech

Addtech backade i tisdagens inledande handel på Stockholmsbörsen sedan Carnegie inlett bevakning av teknikhandelsföretaget med rekommendationen sälj, något Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat..

PrivataAffärer - 20 jan 15 kl. 08:32

"Dags att sälja aktien"

Carnegie sänker vinstestimaten för Husqvarna. Tillsammans med en hög värdering är det nu läge att sälja aktien, menar banken....

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Aktierna som lyfter på backande börs

Stockholmsbörsen rörde sig oregelbundet växelvis över och under nollstrecket på torsdagsförmiddagen men hittades på nedsidan efter lunch. Bland de mest handlade storbolagen steg Swedish Match och Autoliv medan Electrolux och SCA handlades ned..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

ECB lämnar räntorna oförändrade

Europeiska centralbankens råd beslutade vid torsdagens möte att lämna räntorna oförändrade..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Turkiet sänker räntan

Turkiets centralbank sänkte på torsdagen reporäntan med 200 punkter till 12,00 procent (14,00)..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Svarta svanar oroar inte Wall Street

Den senaste tidens snabba uppgång i det optionsbaserade "Black Swan"-indexet - som signalerar en ökning i positioner som skyddar mot kraftig börsnedgång - har knappast orsakat panik bland Wall Streets analyschefer, enligt en rundringning som Reuters genomfört..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Börslyftet fortsätter för saudisk oljejätte

Aktien i det statskontrollerade saudiska oljebolaget Aramco fortsatte initialt uppåt med ytterligare 10 procent när den andra handelsdagen för aktien på börsen i Riyad inleddes..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Ny vd för Skistar

Tillräder den nya tjänsten till sommaren..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Nordea har infört anställningsstopp i alla länder

Nordea har sedan mitten av november infört ett anställningsstopp som gäller i alla länder och i alla delar av organisationen..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Köpråd för friluftsspecialisten - dagens nya aktieråd

Flera rekommendationsändringar har kommit in under torsdagen..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Avvaktande på Asienbörserna

Asienbörserna var överlag upp på torsdagen efter att Federal Reserve lämnat den amerikanska styrränta orörd på onsdagskvällen..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Securitas köper australiskt säkerhetsföretag

Securitas har ingått avtal om att förvärva ett australiskt säkerhetsföretag med försäljning på cirka 240 miljoner kronor. Priset beräknas bli motsvarande 210 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.