Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 07 December, 21:03

Affärsvärlden - 29 nov 19 kl. 10:14

Bankkunder får tillbaka övertrasseringsavgifter på många miljonerBrittiska kunder hos HSBC och Santander ska få tillbaka övertrasseringsavgifter på många mijoner pund..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
HSBC, Santander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankkunderfår tillbaka , övertrasseringsavgifterpå många miljoner
DI - 29 nov 19 kl. 10:01

Bankkunder får tillbaka övertrasseringsavgifter på 99 miljoner kronor

Brittiska kunder hos HSBC och Santander ska få tillbaka övertrasseringsavgifter på många miljoner pund. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fler virusattacker mot bankkunder

Bankkunder som använder internetbank blir alltmer utsatta för virusattacker. Det visar nya uppgifter från IT-bolaget Microsoft. Särskilt utsatta är bankkunder i Holland och Tyskland, rapporterar Ekot.

Dagens PS - 25 nov 16 kl. 08:25

Bankkunder sågar Nordea igen

Det är storbankens danska kunder som nu står bakom bottenbetyget, som Nordea förklarar kommenterar så här, enligt nyhetsbyrån Direkt: ”Det är ingen överraskning att Panamapappren har påverkat kundernas inställning negativt. Samtidigt bidrar it-haverier och periodvis långa väntetider i vår telefonbank till den samlade bilden”, säger Torben Laustsen, chef för privatkunder på Nordea i Danmark, till tidningen Børsen. Dagens PS har tidigare rapporterat om Nordeas inblandning i härvan kring Panama-läckan och om storbankens ”målvakt” i skandalen.

SVT - 21 feb 19 kl. 18:01

”Samhällsansvar viktigt för de flesta bankkunder”

Uppdrag granskning och SVT Nyheters avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbank kan vara en tankeställare för många bankkunder, menar Jakob König, projektledare på Fair Finance Guide. – De flesta bankkunder blir rejält upprörda över den här typen av skandaler, säger han..

GöteborgsPosten - 18 sep 11 kl. 17:18

Omfattande bedrägeriförsök mot svenska bankkunder

Ett större antal svenska bankkunder, framför allt hos Swedbank, har under helgen utsatts för omfattande bedrägeriförsök. Bedrägeriattacken mot banken är den andra på kort tid..

Jönköpingsnytt - 05 okt 11 kl. 10:21

Länsförsäkringar har flest nöjda bankkunder

För sjunde gången på åtta år har länsförsäkringsgruppen, där Länsförsäkringar Jönköping ingår, landets mest nöjda bankkunder på privatmarknaden..

SvD - 09 jan 12 kl. 07:47

?Gameover? hotar bankkunder

Det senaste dataviruset för att lura av bankkunder på uppgifter..

DI - 09 jan 12 kl. 08:00

"Gameover" hotar bankkunder

Gameover kallas det senaste dataviruset för att lura av bankkunder deras inloggningsuppgifter i USA. Norsk it-expertis tror att europeiska versioner av Gameover, en variant av trojanen Zeus, är på väg..

E24 - 28 mar 12 kl. 11:35

Bankkunder prioriterar bekvämlighet

De flesta bankkunder är bekväma och rangordnar avkastning lägre än just bekvämlighet..

DN - 07 jun 12 kl. 16:56

Ökade angrepp mot svenska bankkunder

Försöken att stjäla koder och inloggningsuppgifter från svenska bankkunder har ökat sedan några veckor. Handelsbanken har nu tvingats börja ringa till de kunder som drabbats för att hjälpa dem..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:25

Alf Göransson föreslås ta klubban i NCC

NCC:s valberedning föreslår Alf Göransson att bli vald till ny styrelseordförande i NCC vid nästa ordinarie bolagsstämma som äger rum den 1 april 2020. Detta efter att nuvarande ordförande Tomas Billing har avböjt omval..

Affärsvärlden - Igår: 15:22

Stark jobbrapport ger USA-terminerna skjuts uppåt

En starkare jobbrapport för november än väntat eldade på uppgången i terminerna för de ledande amerikanska börserna inför fredagens öppning..

Affärsvärlden - Igår: 14:43

Urstarka amerikanska jobbsiffror

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 266.000 personer i november. Arbetslösheten uppgick till 3,5 procent, jämfört med 3,6 procent månaden före..

Affärsvärlden - Igår: 14:56

Miljardärernas paradis

KRÖNIKA Baserat på det vanliga Gini-måttet är Sverige ett av världens mest ojämlika länder när det gäller fördelningen av förmögenheter..

Affärsvärlden - Igår: 14:17

Bolund stödjer FI-förslag för kommersiella fastigheter

Det finns en stor samsyn inom finansiella stabilitetsrådet om att risker förknippade med utlåning till kommersiella fastigheter är något man behöver vara medveten om och det finns ett starkt stöd för Finansinspektionens förslag på detta område. Det sade finansmarknadsminister Per Bolund till journalister efter finansiella stabilitetsrådets möte på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:15

Inför noteringen av Saudi Aramco

Aktierna i Saudi Aramco kommer att börja handlas på Tadawul-börsen i Riyad på onsdag den 11 december, enligt ett uttalande från bolaget..

Affärsvärlden - Igår: 13:46

Alphabet stäms av fackförbund

Googles ägarbolag Alphabet stäms av amerikanska fackförbundet Communications Workers of America. Bolaget anklagas för att ha gett organisatörer som önskade engagera sig i facklig verksamhet sparken, enligt Reuters..

Affärsvärlden - Igår: 13:36

Därför minskar Perssons investeringsbolag i Hexagon

En kursuppgång på över 30 procent under 2019 och den efterföljande "något" ansträngda värderingen ledde fram till Ramsburys beslut att skala ned innehavet i Hexagon..

Affärsvärlden - Igår: 13:29

Starbreeze tar nedskrivning på 111 miljoner

Starbreeze och Smilegate har beslutat att avsluta samarbetet kring det Crossfire-relaterade spelprojektet, vilket medför en nedskrivning om 111 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:31

Aktierna som backar på börsen

Stockholmsbörsen låg på plus vid lunchtid på fredagen, liksom andra Europabörser. Men vissa aktier går emot strömmen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.