Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 05 December, 21:38

Affärsvärlden - 29 nov 19 kl. 10:10

DNB faller på Oslobörsen efter korruptionsmisstankarDen norska storbanken DNB föll på Oslobörsen i fredagens tidigare handel och var därmed svagaste bankaktie i Norden..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
DNB, Oslobörsen, Norden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, faller, Oslobörsenefter , korruptionsmisstankar
DI - 11 aug 17 kl. 08:59

DNB Markets: Oslobörsen öppnar negativt

DNB Markets spår att Oslobörsen öppnar ned med 0,6 procent idag. Det twittrar storbanken på onsdagsmorgonen. Netfonds analyschef Roger Berntsen har tidigare twittrat att han tror att den norska börsen öppnar ned 0,75 procent..

DI - 29 nov 19 kl. 10:12

DNB faller på Oslobörsen efter besked om korruptionsutredning

Den norska storbanken DNB faller brant på Oslobörsen sedan det under gårdagskvällen stått klart att den norska….

DI - 04 mar 19 kl. 11:20

Norska storbanken DNB faller på Nordea-koppling

Inte bara Nordea-aktien får stryk efter misstankar om att banken varit del i omfattande penningtvätt – även den norska storbanken DNB, som samarbetat med Nordea i Baltikum – faller brant på Oslobörsen..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 13 kl. 09:20

DNB lyfter på Oslobörsen

Aktien i DNB lyfte på Oslobörsen på torsdagen sedan den norska storbanken redovisat ett oväntat starkt resultat för fjärde kvartalet 2012. Nettovinsten föll från 4,1 miljarder till 3,8 miljarder norska kronor, men analytiker hade i snitt väntat sig ett fall till 3,3 miljarder..

DI - 11 feb 19 kl. 12:16

DNB står fast vid att sälja sina aktier i Oslobörsen till Nasdaq

Den norska storbanken DNB planerar fortfarande att sälja sin post på 20 procent av aktierna i Oslobörsen till börsoperatören Nasdaq. Det rapporterar Reuters. .

Dagens PS - 30 jan 19 kl. 13:42

Stockholm tar grepp om Oslobörsen

Nasdaq-ägda Stockholmsbörsen bjuder över Euronext i kampen om 200-årsfirande Oslo Børs – och får med sig både styrelsen och de största ägarna. USA-baserade Nasdaq äger såväl Stockholms- som Helsingforsbörsen, och nu tyder mycket på att Oslobörsen hamnar under samma tak. Euronext – som driver börserna i Paris, Bryssel, Amsterdam, Lissabon och Dublin – lade på julafton ett bud om 145 norska kronor per aktie på Oslo Børs VPS.

DI - 15 mar 19 kl. 10:51

Laxras på Oslobörsen efter sänkt prisprognos

Det är en svart börsdag för laxproducenterna på Oslobörsen sedan DNB Markets sänkt sin prisprognos för 2019-2021 och satt säljrekommendation på flera bolag..

DI - 08 maj 19 kl. 09:31

Svaga makrodata och rapporter pressar Oslobörsen

Oslobörsen öppnar 0,3 procent ner på onsdagsmorgonen, pressad av bland annat svagare industriproduktionsdata som föll för tredje månaden i rad. Svagare kvartalsrapporter än väntat från DNB och Storebrand medverkar också till nedgången..

PrivataAffärer - 03 okt 19 kl. 13:00

Solfeber på Oslobörsen

Det råder solfeber bland Nordnets norska kunder, enligt nätmäklarens norska investeringsekonom Mads Johannesen. Scatec Solar var nämligen månadens mest nettoköpta aktie. – Scatec Solar har varit ett äventyr att äga i år med en stigning på över 60 procent.

DI - 11 okt 18 kl. 13:36

Rött så in i Norden – Oslobörsen faller 3,3 procent

Våra nordiska grannländer klarar sig inte oskadda i torsdagens börsfall. Blodigast var det på Oslobörsen som faller 3,3 procent i spåren av att oljepriset tankar. .

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Smyckeskedja lyfter i förhandeln

USA-börserna ser på torsdagen ut att fortsätta uppåt i öppningen när optimismen om ett handelsavtal mellan USA och Kina ligger kvar..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Glencore faller efter mutanklagelser

Det brittisk-schweiziska gruvbolaget Glencore pressades 7,5 procent på Londonbörsen på torsdagseftermiddagen efter att mutanklagelser riktats mot bolaget..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

EU i enad linje mot privata kryptovalutor

Privata digitala valutor som Facebooks kontroversiella Libra-projekt kommer inte tillåtas i EU förrän samtliga risker har adresserats fullständigt, enades unionens finansministrar om på torsdagen..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Vänsterpartiet går vidare med misstroende mot Nordmark

Vänsterpartiet har beslutat att gå vidare med sitt hot att rikta misstroendeförklaring mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Hemfosa köper fastigheter för 650 miljoner

Hemfosa har förvärvat elva vårdfastigheter i Finland och två fastigheter i Sverige till ett underliggande fastighetsvärde om cirka 650 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Bioteknikföretag tokrasar i förhandeln på Wall Street

Det amerikanska bioteknikföretaget Sage Therapeutics aktie rasade med 60 procent i den amerikanska förhandeln på torsdagen efter att resultat i en fas 3-studie med ett preparat mot svår depression kommit in utan signifikant bättre effekt än placebo..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Börsplus: Ser ingen uppsida i Clas Ohlson

Clas Ohlsons resultatutveckling imponerar men den riktiga prövningen är om bolaget klarar leverera en rörelsemarginal på 6-8 procent utan de stödhjul i form av resultatjusteringar som lyft siffrorna senaste tiden..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Magdalena Andersson: Viktigt att vi håller stenhårt emot

Sverige höll på torsdagen "stenhårt emot" försök från EU-kommissionen att fatta beslut i en skattefråga med kvalificerad majoritet i stället för med enhällighet, enligt finansminister Magdalena Andersson..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Nordea höjer bilhandlarbolag till köp

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Bilia till köp från behåll. Riktkursen sätts 120 kronor..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

SSAB vinnare på börsen

Stockholmsbörsen steg i liket med de större kontinentala börserna i torsdagsförmiddagens handel och byggde därmed vidare på onsdagens uppgångar på Wall Street..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.