Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 12 December, 07:38

Affärsvärlden - 29 nov 19 kl. 10:05

Så shoppar svenskarna under Black FridayFörsäljningen ökade med 1 700 procent under dygnets första timme jämfört med en vanlig dag..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Black Friday

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , shoppar, svenskarnaunder , Black, Friday
Dagens PS - 24 nov 16 kl. 07:42

Så många shoppar på Black Friday

Som Dagens PS tidigare berättat bryter tokrean ut, i första hand hos e-handlare, i morgon. Men sajten Prisjakt varnar konsumenter för att se upp, det är inte säkert att det är rea på varan för att prislappen är röd och på vissa produkter höjs till och med priset. Enligt Nordea väntas en tredjedel av svenskarna att shoppa under årets Black Friday, som alltså infaller i morgon den 25 november.

DI - 10 dec 13 kl. 06:18

Nu shoppar svenskarna mer kläder

Klädhandelns försäljning steg 4,2 procent i november, mätt i löpande priser i identiska enheter, jämfört med samma månad året före. Skohandeln ökade samtidigt med 4,2 procent..

Dagens Media - 18 maj 17 kl. 06:00

Så shoppar svenskarna mode online

6 siffror att hålla koll på..

PrivataAffärer - 03 dec 19 kl. 08:41

E-handeln: Var tredje svensk handlade på Black Friday

Det framgår av en undersökning som Postnord genomfört mellan den 30 november och 1 december. Fler än hälften av alla som konsumerade gjorde samtliga sina inköp på internet. Totalt spenderades i snitt 2.

Expressen - 27 nov 15 kl. 15:08

Svenskarna dubblar varukorgen på Black Friday i år

Svenska folket shoppar i dag som aldrig förr. Årets Black Friday visar en massiv försäljningsökning i e-handeln, vittnar betalningsförmedlarna om. – Snittkorgen innehåller varor för 950 kronor jämfört med förra årets 560 kronor, säger Daniel Larsson på Dibs..

Dagensanalys.se - 11 dec 18 kl. 13:01

Allt fler shoppar via mobilen avslöjar ny rapport från Salesforce

Rapporten, som ger marknadsförare insikter i dagens konsumentbeteenden, avslöjar bland annat att mobilen fortsätter dominera handeln. Salesforce har analyserat miljontals konsumenter i över 30 länder som köpt varor från plattformar som använder Commerce Cloud, flera miljarder konsumentinteraktioner med Marketing Cloud och miljontals ärenden som hanterats av Service Cloud. Majoriteten av konsumenterna använde mobilen under Black Friday och Cyber Monday för att söka efter och köpa produkter.

Dagensanalys.se - 28 okt 16 kl. 12:13

Julhandeln på nätet slår rekord i år igen – Black Friday störst

Nya siffror från Adobe visar att julhandeln på nätet ännu en gång är på väg att slå rekord. Enligt rapporten Holiday Shopping Prediction väntas svenskarna julhandla på nätet för mer än 35 miljarder kronor, en ökning med 12 procent jämfört med föregående år. Den amerikanska shoppinghögtiden Black Friday är dagen då vi näthandlar som mest.

Dagensanalys.se - 19 nov 18 kl. 16:38

Svenskarna modeshoppar fem gånger så mycket under Black Friday

Svenskarnas Black Friday-konsumtion ökar stort för varje år. Detsamma gäller konsumtionen under Singles Day och Cyber Monday. 2017 ökade handeln på nätet under Black Friday, Singles Day och Cyber Monday med 30, 25 respektive 20 procent, jämfört med samma period föregående år, det visar en undersökning framtagen av betaltjänstföretaget PayPal.

Dagensanalys.se - 27 nov 17 kl. 09:01

Nytt e-handelsrekord för Black Friday i Sverige

Än en gång slog Black Friday nytt e-handelsrekord i Sverige − men mer blygsamt än tidigare år eftersom handeln numera sker under hela veckan och tjuvstartas. Enligt statistik från DIBS* ökade volymen i inköp på nätet med 14 procent och omsättningen med 20 procent, vilket kan jämföras med fjolårets ökning på 21 respektive 59 procent. Totalt sett noterar också hela veckan en fantastisk framgång för handeln på nätet.

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 15:38

Svensk handel ökade med 160 procent under Black Friday

Utifrån användardata från Wrapp har företaget gjort en djupdykning i hur Black Friday påverkat svensk handel 2017. Mode är utan tvekan en kategori som förknippas med Black Friday och erbjudandena är allt från bättre priser till “köp tre betala för två”. Siffrorna för total försäljning inom mode ökade med 368 %, från att ha legat på 1,5 miljoner kronor i genomsnitt per dag under de senaste sex månaderna.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 minuter sedan

Fed-chefen ser lägre behov av räntehöjningar

Behovet av räntehöjningar är lägre nu eftersom inflationen är fortsatt låg trots att arbetsmarknaden har utvecklats starkt. Det sade Fed-chefen Jerome Powell vid en presskonferens efter räntebeskedet tidigare på onsdagen..

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Holmen investerar miljarder i Blåbergsliden vindkraftpark

Skogsbolaget Holmen har fattat beslut om att uppföra Blåbergsliden vindkraftpark på egen mark utanför Skellefteå. Investeringen uppgår till 1,3 miljarder kronor och omfattar 26 vindkraftverk med en total effekt om 143 megawatt..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Uppåt på USA-börserna

Börserna i New York handlades med dragning uppåt under onsdagen, samtidigt som den amerikanska centralbanken Federal Reserve lämnade räntan oförändrad..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Arbetslösheten stiger

Totalt var 364.000 personer, 7,2 procent av arbetskraften, inskrivna som arbetslösa på någon av landets arbetsförmedlingar i slutet av november..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Växlar ned i aluminiumbolaget

ANALYS Det nya förvärvet är strategiskt rätt, men på kort sikt tätnar orosmolnen. Affärsvärlden ställer sig vid sidan om aluminiumbolaget..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Pistat för säkert åk

Förutsatt att inget dramatiskt händer med konjunktur och krona är Skistar ett säkert kort. Med nuvarande värdering är det dock svårt att se ett lyft för aktien det kommande året..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Billig massaproducent

Aktiekursen i Rottneros är på många sätt en förlängning av det globala massapriset. Det visar dock tecken på att bottna samtidigt som svajigheten i Rottneros vinst kan vara på väg att minska..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Finns en frisk kärna

Efter årets kursras ser Affärsvärlden nu kärnteknikbolaget Studsvik som ett turnaroundbolag med mer möjligheter än risker..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Från Affärsvärlden nummer 50, 2019

Här är ett axplock från Affärsvärlden nummer 50, 2019..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

”En lysande affär”

BÖRSGOLVET..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.