Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 15 December, 17:33

Affärsvärlden - 29 nov 19 kl. 09:27

K-Fastigheter rusar i öppningshandelnDet skånska fastighetsbolaget K-Fastigheter steg med över 40 procent till kurser i närheten av 150 kronor när bolaget på fredagen hade handelspremiär på Stockholmsbörsens midcap-lista..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
fastigheter, Stockholmsbörsens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: K-Fastigheter, rusari , öppningshandeln
Realtid - 29 nov 19 kl. 09:18

K-fast rusar i börsdebut

K-Fastigheter rusar i sin börsdebut i dag.  Aktien är i börsöppningen upp med mer än 35 procent från teckningskursen. .

DI - 25 feb 14 kl. 21:01

Fastigheter rusar vidare

Kontor, lager och bostäder fortsätter att gå som tåget på börsen. Fastighetsbolagen har gått tio procentenheter bättre än börsindex i år..

Expressen - 30 nov 15 kl. 10:00

Attendo rusar i börsöppningen

Vårdbolaget Attendo rusar i öppningshandeln under sin första dag på börsen. Aktien, som handlades till introduktionskursen 50 kronor, är upp med nästan 40 procent..

DI - 13 maj 16 kl. 16:21

Shake Shack rusar på rapport

Hamburgerkedjan Shake Shack levererade en mumsig rapport som klådde analytikernas förväntningar. Aktien rusar med omkring 8 procent i öppningshandeln..

Expressen - 23 nov 17 kl. 09:06

Fingerprint rusar på börsen – efter köpintresse från Kina

Ett kinesiskt bolag vill köpa Fingerprint Cards – och förbereder ett bud, enligt en källa med insyn.Nu rusar bolaget på börsen.En bit i öppningshandeln är aktien upp över 30 procent..

Affärsvärlden - 11 dec 17 kl. 09:42

Debutanter rusar på börsen

Måndagens debutanter på First North, Acconeer och Scout Gaming, rusar i öppningshandeln..

PrivataAffärer - 03 jul 13 kl. 09:13

Oljebolaget som rusar

Africa Oil lyfte rejält i öppningshandeln på onsdagen efter att ha lämnat en verksamhetsuppdatering på morgonen....

DI - 03 jul 13 kl. 09:34

Därför rusar oljebolaget

Africa Oil lyfter starkt i öppningshandeln på onsdagen efter att ha lämnat en verksamhetsuppdatering på morgonen..

Affärsvärlden - 07 nov 13 kl. 10:03

Storbank rusar efter rapport

Med en uppgång om runt 8 procent hittades den tyska banken Commerzbank i toppen av det breda Europaindexet Euro Stoxx 600 i öppningshandeln på torsdagen..

E24 - 19 dec 13 kl. 09:00

Saabaktien rusar efter Brasiliens köp

Starkt uppåt i öppningshandeln..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 16:12

Börslyft efter framsteg i handelsavtal

Kina och USA har gjort stora framsteg med ett "fas ett"-avtal och kommer att slutföra detta inom kort. De ska arbeta på texten och därefter försöka hitta ett datum för undertecknande..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:19

Grus i handelsavtalen bromsar upp USA-terminerna

Terminerna för New York-börserna tappade en del av sin uppåtriktade kraft på fredagseftermiddagen. Tydligt bidragande till det var Kina, som enligt tv-kanalen CNBC är fortsatt skeptiskt till att införa ett så kallat "hårt mål" vad gäller omfattningen av köp av jordbruksprodukter från USA..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:49

Fastigheter toppar noteringarna 2019

Det är många fastighetsbolag i topp när årets bästa nykomlingar på Stockholmsbörsen listas, visar Affärsvärldens sammanställning..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:34

Delivery Hero rusar efter Woowa-köp

Svenskbekanta Delivery Hero, som har svensken Niklas Östberg som en av grundarna, köper den sydkoreanska foodtechappen Woowa i en affär som värderar Woowa till 4 miljarder dollar, enligt ett pressmeddelande. Aktien steg med 15 procent i Frankfurt efter nyheten..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:20

Analytikerna: Nu kommer nollräntan

Riksbankens kommer sannolikt att höja reporäntan med 25 punkter, till noll procent, vid det penningpolitiska mötet den 18 december (räntebesked lämnas den 19 december)..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:39

Deutsche Bank kan sänka bonusar med 20 procent

Deutsche Bank överväger att sänka bonusar för 2020 med upp till 20 procent, att jämföra med en 5-procentig minskning 2019, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:36

Brittiska valet och tullhopp lyfter börsen

Stockholm steg rakt upp på fredagen, sedan USA:s president Donald Trump godkänt ett så kallat "fas ett"-avtal med Kina vilket gör att en ny omgång tullar som skulle träda i kraft på söndag kan undvikas. Dessutom vann det konservativa partiet i Storbritannien en tydlig majoritet i parlamentet, vilket banar väg för ett ordnat brittiskt EU-utträde..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:26

Inga exportkrediter till fossila verksamheter

Sverige ska sluta med exportkrediter som går till fossila verksamheter. Senast 2022 ska det vara stopp enligt den nya handelsstrategi som regeringen i dag presenterar..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:01

Storseger för Boris Johnson

När 649 av de 650 valkretsarna har räknats har de konservativa Tories vunnit 364 mandat (+47 från valet 2017) mot 203 för oppositionspartiet Labour (-59) i torsdagens brittiska parlamentsval..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:06

Därför säljer och köper Moberg Pharmas finanschef

Moberg Pharmas finanschef Mark Beveridge har på fredagen den 13 köpt 16.500 aktier i bolaget till kurs 15:68 kronor, motsvarande ett totalt värde på affären om 258.720 kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.