Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 13 December, 12:14

Dagensanalys.se - 29 nov 19 kl. 09:26

Här är alla vinnare i 100-wattarenUnder torsdagskvällen korades vinnare i 100-wattaren för 30:e gången. Mest prisade annonsören blev Klarna medan byrån med flest watt blev NORD DDB Stockholm. 100-wattaren som arrangeras av Sveriges Annonsörer belönar kommunikation som gett ”bevisad effekt genom hög kreativitet”. Totalt delades 30 priser ut i valörerna 100, 75 och 50-watt. Byråer med flest watt: NORD DDB Stockholm 525W Forsman & Bodenfors 325W Åkestam Holst NoA 300W INGO 200W Annonsörer med flest watt: Klarna 300W Sandvik 225W Burger King 200W McDonald´s Sverige [. ] Inlägget Här är alla vinnare i 100-wattaren dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Klarna, NORD DDB Stockholm, Sveriges Annonsörer, Forsman, Åkestam Holst NoA, INGO, Annonsörer, Sandvik, Burger King, McDonald, Sverige, Här, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är alla vinnarei , 100-wattaren
Dagens Media - 24 okt 13 kl. 09:37

100-wattaren i bilder

Se samtliga vinnare i Sveriges Annonsörers årliga reklamtävling 100-wattaren som ägde rum i går kväll på Cirkus i Stockholm..

Dagensanalys.se - 23 okt 19 kl. 12:12

Här är alla nominerade i 100-wattaren

96 kampanjer lyckade ta sig igenom juryns nålsöga och är nominerade i 100-wattaren 2019, reklamtävlingen som belönar effektiv kommunikation. Sedan 1990 koras Sveriges effektivaste kommunikation i tävlingen 100-wattaren. En jury på 70 personer har sållat ut de som lyckats bäst i att skapa kommunikation som fungerar.

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 13:26

100-wattaren 2017 – här är alla nominerade

Den 14 november är det dags för 100-wattaren 2017 på Stockholms stadshus. I år har 87 bidrag möjlighet att prisas. Mesta nominerade annonsörerna är IKEA och Ålandsbanken med tre nomineringar var.

Västerbottens Folkblad - 16 nov 11 kl. 15:18

Kommunikationsbyrån TR nominerad till 100-Wattaren

SKELLEFTEÅ Reklambyrån TR enda kommunikationsbyrå norr om Stockholm som är nominerad till reklamtävlingen 100-Wattaren. SKELLEFTEÅ Reklambyrån TR enda kommunikationsbyrå norr om Stockholm som är nominerad till reklamtävlingen 100-Wattaren. - Nomineringen är också ett kvitto på att vår syn på strategisk ?

Dagensanalys.se - 23 okt 18 kl. 14:36

Här är alla nominerade i 100-wattaren

96 kampanjer lyckade ta sig igenom juryns nålsöga och är nominerade i 100-wattaren, tävlingen om reklam. Sedan år 1990 koras Sveriges effektivaste kommunikation i tävlingen 100-wattaren. En jury på 60 personer har sållat ut de som lyckats bäst i att skapa kommunikation som fungerar.

Resume - 07 aug 13 kl. 09:27

100-wattaren bantar antalet priser


2012 delades 31 priser ut under 100-wattaren. I år blir de bara 18 stycken. När årets mest effektiva reklam ska belönas 23 oktober, kommer endast en 50-wattare, en 75-wattare och en 100-wattare per tävlingskategori att delas ut..

Dagens Media - 07 aug 13 kl. 09:34

100-wattaren får färre priser

31 priser blir 18 när reklamtävlingen 100-wattaren görs om. Endast en 50-wattare, en 75-wattare och en 100-wattare per kategori ska delas ut..

Dagens Media - 27 apr 18 kl. 14:40

100-wattaren ska belöna inkluderande reklam

100-wattaren, tävlingen som belönar effektiv reklam, får ett nytt specialpris – 100-fattaren. Priset är en idé på initiativ av studenter från Berghs..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

De kan vinna 100-wattaren - här är hela listan

Här är alla nominerade till den prestigefyllda reklamtävlingen 100-wattaren..

Resume - 20 aug 13 kl. 11:46

Här är jurybossarna i 100-wattaren


Här är alla jurymedlemmar i Sveriges Annonsörers och Komms reklamtävling 100-wattaren. Prisutdelningen äger rum på Cirkus i Stockholm den 23 oktober..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Google tar bort www från adresserna

Google tycker det är onödigt att ha med www framför webbadressen så från och med kommande version av Chrome är det borta. I Chrome version 79 tar Google helt enkelt bort www från webbadresserna. Kanske inte något vi kommer direkt sakna men ändå ett historiskt ögonblick.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

En miljon sålda visar att vikbara mobiler kan bli något

Vad tänker vi egentligen om vikbara mobiler? En gimmick som kommer att fasas ur, eller något nytt på gång? Mobilbranschen har länge letat efter något nytt, och det som står närmast är den tekniska utvecklingen med 5G.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Nu ska sträcktittare få egna annonsformat

Att ’binge-titta’ på en massa avsnitt i en serie eller flera serier på rad har blivit en grej som streamingtjänsten Hulu vill anpassa sin reklam till. Annonsörer kan numera rikta speciella annonstyper till sträcktittarna på Hulus streamingtjänst. Annonserna känner av när en tittare börjar sträckkolla med hjälp av maskininlärning och visar därefter kontextuella annonser .

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Microsoft lanserar uppdaterad logga och ikoner

Microsoft har som mål att föryngra sitt företag och kännas mer fresh. Inte bara nya produkter som Surface Pro utan även uppdaterade ikoner och en modernare logga. Allt från Office till Surface-produkterna ska få en ny look och i grunden finner vi Microsoft Windows 10X.

Dagensanalys.se - Igår: 11:56

Podcast med Eric Morales, AWS om Sverige som teknikland

Under AWS re:Invent fick vi möjlighet att sitta ner med Eric Morales, Games Segment Leader Europe på AWS, och tidigare ansvarig för AWS verksamhet kring start-ups i Sverige och Norden. Vi pratade om hur Sverige står sig som teknikland i konkurrens med övriga länder, vad som krävs för att vi ska behålla den positionen, samt vad AWS planer är för Sverige och Norden. Inlägget Podcast med Eric Morales, AWS om Sverige som teknikland dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 10:04

Historien om Spotify blir serie på Netflix

Serien är baserad på boken Spotify Inifrån av journalisterna Sven Carlsson och Jonas Leijonhufvud. Jag är väldigt glad över att få skapa den här moderna och underhållande serien för Netflix. Berättelsen om hur en lite grupp svenskar inom teknikindustrins innersta krets transformerat musik – hur vi lyssnar på den och hur den skapas – är verkligen en nutida historia.

Dagensanalys.se - Igår: 09:31

Årets största händelser på svenska Facebook

Facebook har släppt sin årliga ”Year in Review” – där ögonblicken och diskussionerna som kommit att definiera det senaste året på Facebook lyfts fram. Utvalda länder, däribland Sverige, har fått en helt egen Year in Review som du kan se nedan. Inlägget Årets största händelser på svenska Facebook dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 08:36

Curamando, Kurppa Hosk, Keybroker och Animal bildar ny byrågrupp

Altor investerar i den nybildade bolagsgruppen ledd av Curamando, med fokus på att stötta bolag i omställningen till den nya digitala verkligheten. Till gruppen kopplas samtidigt Kurppa Hosk, Animal och Keybroker – tre bolag inom varumärkesarbete, kreativ kommunikation och performance marketing. Curamando har som mål att bli en ”one-stop-shop” för sina kunder.

Dagensanalys.se - Igår: 08:09

Här är finalisterna i Årets Marknadschef 2019

Nu står det klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelse Årets Marknadschef 2019. Samtidigt koras även Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa för 2019. Årets Marknadschef delas ut till en person som med ett framgångsrikt och innovativt ledarskap har medfört till ökat förtroende för företagets varumärke och utomordentliga affärsmässiga resultat.

Dagensanalys.se - Igår: 17:53

Hur många kunder har du egentligen?

Dålig datakvalitet leder till bristfällig kommunikation, irrelevanta analyser, felaktiga slutsatser och dåliga beslut. I min första krönika tänkte jag gå igenom några vanliga typer av datakvalitetsproblem och ge några exempel på vilka konsekvenser det kan få. Den här krönikan är den första i en serie av Andreas Franson som till vardags driver företaget Internet Intelligence AB.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.