Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 10 December, 15:18

Dagensanalys.se - 29 nov 19 kl. 09:16

Stort tryck under första timmen av Black FridayMiljontals svenskar hade planerat att sitta vakna till tolvslaget inatt för att shoppa direkt när Black Friday började. Precis som förra året ökade försäljningen under dygnets första timme med 1700% jämfört med en genomsnittlig dag. Miljontals svenskar planerade att sitta vakna till tolvslaget och det var ett otroligt tryck under nattens första timme. Vi har symboliskt sett börjat hänga på låset till landets nätbutiker när Black Friday börjar, och det har blivit en e-handelns uppesittarkväll, säger Viveka Söderbäck, Klarnas expert [. ] Inlägget Stort tryck under första timmen av Black Friday dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Black Friday, Viveka Söderbäck, Stort, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, tryckunder första , timmenav , Black, Friday
GöteborgsPosten - 12 dec 11 kl. 19:54

Stort tryck på biljetter till EM-festen

Det är stort tryck på biljetter till EM-slutspelet i fotboll..

Magazin24 - 05 aug 15 kl. 10:18

Stort tryck inför träningsmatch

Örebro HC – Leksands IF i Arboga. Börjar sälja biljetter tidigare.Den 1 september klockan 19 drabbar Örebro HC och Leksands IF samman i en träningsmatch i TBO/Ågården Arena i Arboga.

Vimmerby Tidning - 23 sep 15 kl. 06:05

Stort tryck på barnomsorgen

Det har de senaste två åren varit ett stort tryck på barnomsorgen i Mariannelund. Och trenden ser ut att hålla i sig långt framöver. En ny avdelning är därför på gång att öppnas inför våren.

Expressen - 07 nov 15 kl. 14:30

Stort tryck på Migrationsverket

Det är ett oerhört stort tryck på Migrationsverket just nu. Över tusen flyktingar kommer varje dygn till Malmö. – I natt har 100 personer fått sitta och vänta i ett tält för att skriva in sig, det är som en stor väntsal, säger Kvällspostens reporter Fredrik Samuelson..

Expressen - 25 feb 16 kl. 09:34

Ilskan – stort tryck på Springsteen-biljetter

Det är just nu stort tryck på biljetterna till Bruce Springsteens spelning på Ullevi. Flera personer har skrivit arga kommentarer på Facebook över att de fortfarande står i kö. – Det är väldigt mycket folk i kön just nu, säger Kristoffer Åkesson, kommunikationschef på Live Nation..

Polisen - 21 dec 16 kl. 16:05

Stort tryck på Örebropolisen inför helgerna

29 personer frihetsberövade i Örebro län. 25 häktade och 4 anhållna innebär ett stort tryck på utredningspersonalen..

Norrtelje Tidning - 20 mar 17 kl. 06:00

2017 kan bli nytt rekordår för antalet färdiga bostäder – "Det finns ett stort tryck"

Under 2016 utfärdade bygg- och miljökontoret i Norrtälje totalt 325 slutbesked för olika bostadstyper i Norrtälje kommun. Allt talar för att det kommer bli ännu fler i år.
– De senaste två åren har det varit ett stort tryck från exploatörer och vi ser inte att det kommer minska, säger Eva Källander, plan- och exploateringschef på Norrtälje kommun..

Jönköpingsnytt - 07 dec 17 kl. 06:25

”Här finns stort tryck på bostäder”

2012 byggde Norrahammars kommunala bostäder, NKBo, nya bostäder i centrala Taberg. Nu finns planer på att bygga 13 nya hyreslägenheter i anslutning till bostäderna som byggdes 2012.<br/> – Det finns ett stort tryck på hyreslägenheter, säger Reine Johansson, vd för NKBo.

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 18 kl. 09:30

Stort tryck på akutresurser i Helsingborg – operationer måste flyttas fram

Stort tryck på akutresurser i Helsingborg..

Kristianstadsbladet - 20 mar 12 kl. 10:30

Redan stort tryck på sommarjobben

Det har inte ens gått tre veckor sedan ungdomarna fick börja söka kommunala sommarjobb. Trycket är dock stort på de 50 platserna.
Budgeten för sommarjobbare i Östra Göinge är nu klar.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Digitala medieköp minskar på bred front

Medieinvesteringarna minskade med 4,2 procent under november, jämfört med samma period föregående år. Månadens vinnare blev mediekategorin radio som uppvisade en positiv tillväxt om 12,9 procent och gjorde sin bästa novembermånad någonsin. Samtidigt backade de totala digitala medieköpen med hela 6,2 procent under månaden.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Ipsos köper Data Liberation för automatisk rapportering

Ipsos har nyligen köpt engelska Data Liberation för att integreras med Ipsos.Digital. Ipsos kör i full fart mot en komplett plattform för DIY-research.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Har annonsfria webbläsaren Brave svaret?

Bakom webbläsaren Brave finner vi ett bekant ansikte. Det är nämligen Mozilla-gurun Brendan Eich som varit med att utveckla webbläsaren som ratar annonser och insamling av användardata. När Brave drog igång 2015 var det inte många som trodde på idén.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Vi trendspanar inför 2020

Snart är det dags att lämna 2019 och fira starten av 2020. Här är en kortversion av alla trender och händelser som vi lär få uppleva under nästa år. 5G i alla mobiler Kommer du ihåg när vi hyllade 3G?

Dagensanalys.se - Igår: 13:45

AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas

Nyligen bjöd Amazon Web Services in till sin årliga konferens re:Invent, då 65.000 personer från hela världen samlades för att ta del av nyheter, utbildningar och nätverksmöjligheter. Precis som tidigare år har AWS jobbat med ett stort antal utvecklingsprojekt som alla fick sin officiella presentation under de fyra dagar som re:Invet pågick.

Dagensanalys.se - Igår: 08:23

IKEA är Sveriges högst ansedda företag 2019

Det visar undersökningen Reputation&Trust som tagit tempen. På andra respektive tredje plats hamnar Systembolaget och Spotify. Bland de lägst ansedda hittar vi Lundin Petroleum, PostNord och Ryanair.

Dagensanalys.se - Igår: 08:01

Efter 40 ratas du av arbetsgivarna

Om du är äldre än 40 år är det dystra tider som väntar vad det gäller sökandet av jobb. Bakom studien är docenten Magnus Carlsson och nationalekonomen Stefan Eriksson. Sannolikheten att bli kontaktad föll med cirka fem procentenheter för varje tiotal år av åldrande.

Dagensanalys.se - Igår: 07:44

Snapchat omfamnar Deepfakes

När världen rasar mot så kallade Deepfakes väljer Snapchat att använda tekniken för att göra en häftig gimmick. Snapchats funktion kallas för Cameo och låter användarna placera sina ansikten i videoklipp där det ser ut som att de medverkar i filmen. Tekniken som används kallas för Deepfakes, något som oroar bland annat världens regeringar.

Dagensanalys.se - Igår: 21:33

Fulton tycker till: Telefonnasare bryter mot NIX

NIX-registrering av ett telefonnummer ska innebära att uppringning inte sker från telefonförsäljare. Men den stoppar inte vissa företag inom telemarketing-branschen från att ringa upp, då de struntar i spärrlistan. Så här synar du dessa skojare.

Dagensanalys.se - Igår: 17:19

Nielsen: Över 13 miljoner ser The Irishman på Netflix

Det tog bara fem dagar innan 13 miljoner hade redan sett The Irishman på Netflix. Bakom siffrorna är mätföretaget Nielsen som mäter streamingtjänsterna. Under första lanseringsdagen bänkade sig 2,6 miljoner framför filmen The Irishman med Robert De Niro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.