Realtid > Ekonomi

Monday, 09 December, 22:56

Realtid - 29 nov 19 kl. 08:57

Norsk polis utreder DNB för penningtvättNorsk polis inleder en utredning mot den norska storbanken DNB efter medieuppgifter om misstänkta ekonomiska oegentligheter kring en isländsk fiskerikoncern och påstådd korruption i Namibia..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DNB, Namibia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norsk, polis, utreder, DNBför , penningtvätt
NSD - 23 okt 13 kl. 16:17

Norsk polis utreder Herculesolyckan

Herculesolyckan kan få ett rättsligt efterspel. Det är norsk polis som nu ska undersöka den under tisdagen framlagda haverirapporten för att se om någon rättsligt kan ställas till svars för olyckan..

GT - 03 sep 13 kl. 18:25

Norsk polis utreder Scandinavian Star

Norsk polisen ska på nytt undersöka branden på fartyget Scandinavian Star ? där 160 människor omkom. Både anhöriga och politiker har länge kämpat för att klarlägga brandorsaken, skriver Dagbladet..

BT - 24 jul 14 kl. 14:31

Norsk polis beväpnas efter terrorhot

Ett terrordåd planeras i Norge inom de närmaste dagarna, larmar landets säkerhetspolis PST. Hotet uppges komma från extrema jihadister som stridit i Syrien. Norsk polis vid gränspassager har beväpnats.

BT - 29 okt 11 kl. 05:18

Norsk polis struntar i svenska tips

Norsk polis har inte följt upp tips från kollegor i Sverige om att norska kriminella har en nyckelroll i Europas dopningsmaffia.
Norrmän säljer mest illegala dopningspreparat i Skandinavien - kanske i hela Europa, enligt Cecilia Fant på svenska Rikskriminalpolisen.
Norsk polis bjöds in - men kom inte - till ett möte efter svenska Operation Liquid 2009, ett av de hittills största tillslagen mot dopningsmaffian i Europa.

DN - 18 aug 11 kl. 11:53

Norsk polis utreder om Breivik filmade dåden

Experter från den norska polisen genomsökte på onsdagen Utøya i jakt på Breiviks påstådda filmutrustning. Enligt vittnen ska Breivik nämligen haft med en videokamera till ön..

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 12 kl. 23:14

Norsk polis utreder Brevik-kopia

En person som utger sig för att vara Anders Behring Breiviks andreman skickade på måndagen mejl till flera av de största norska tidningarna och politiker. Den norska säkerhetspolisen PST ser allvarligt på saken och bekräftar att man inlett en utredning med fokus på att ta reda på vem som skickat mejlet med uppmaningarna till terrorbrott..

Nyhetskanalen - 04 nov 12 kl. 03:43

Norsk polis samordnar mot radikala islamister

Norsk polis samordnar resurserna för att möta det ökade antalet radikala islamister som är på väg att etablera sig i landet. Norsk polis samordnar resurserna för att möta det ökade antalet radikala islamister som är på väg att etablera sig i landet.-Vi ser allt aggressivare uppträdande i begränsade miljöer som förhärligar användandet av våld.

Nya Wermlands Tidningen - 17 feb 16 kl. 13:30

Norsk polis ska stötta Dalsland

Gränslöst. Norsk polis ska kunna rycka ut till Sverige för att stötta polisen i Dalsland. – Närmaste patrull ska rycka ut, oavsett om det är norsk eller svensk polis, säger inrikesminister Anders Ygeman (S)..

Skånskan - 15 nov 19 kl. 10:53

Docka hängd i snara- polis utreder hot

Skurup Polis utreder olaga hot mot grupp efter att en docka hängts i en snara utanför kommunhuset i Skurup.Under fredagsmorgonen upptäcktes dockan som hängts i en snara utför kommunhuset i Skurup. Dockan som är i  människostorlek  togs ner av polis.

Alingsås tidning - 17 nov 17 kl. 11:19

Polis utreder rån och rånförsök

Polis utreder ett rån och ett rånförsökt som inträffade i Alingsås under torsdagen – och de efterlyser tips från allmänheten.
Tidigt på torsdagsmorgonen, vid 04.30-tiden, stötte en man på tre maskerade personer som stod och bröt på en moped i ett garage på Björkhagegatan i Stadsskogen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Kreditfond begär Hancap i konkurs

Kreditfonden Scandinavian Credit Fund I yrkar att Hancap International försätts i konkurs på grund av en obetald fordran på 34,5 miljoner kronor..

Realtid - 6 timmar sedan

Deutsche Bank byter chef för regelefterlevnad 

Christian Berendes ersätter Karin Dohm som chef för regelefterlevnad på Deutsche Bank. .

Realtid - 7 timmar sedan

Hovrätten skärper domen mot Fredrik Rodger

Fredrik Rodger döms till tre år och fyra månaders fängelse av Hovrätten som dömer honom för ytterligare två brottsmisstankar – svindleri och oredligt förfarande..

Realtid - 8 timmar sedan

Fortnox utser ny vd 

Tommy Eklund blir vd för affärssystembolaget Fortnox. Närmast kommer han från en tjänst som vd på Edtech-företaget IST Group. .

Realtid - 8 timmar sedan

Swedbank låter extern firma utvärdera kulturen

Swedbank ska låta en väl ansedd finansiell konsultfirma utvärdera kulturen i banken för att se om det finns moraliska problem inom banken. Det berättar bankens nye vd Jens Henriksson för Realtid. .

Realtid - 9 timmar sedan

HSBC stuvar om i investmentbanken

Brittisk-asiatiska storbanken HSBC avpoletterar sin högprofilerade chef för investeringsverksamheten..

Realtid - 10 timmar sedan

Bankföreningen vill ha ny databas mot penningtvätt

Bankföreningen föreslår en ny databas hos finanspolisen dit alla banker skickar avvikande transaktioner automatiskt..

Realtid - 11 timmar sedan

"Omöjligt att följa alla regler"

Specialistrådgivningsföretaget FCG vill säkerställa att kunderna efterlever krav och tar medvetna risker. "Vissa aktörer har satt i system att ta risker för att testa var gränserna går", säger Jimmi Brink, delägare och grundare. .

Realtid - 11 timmar sedan

Chefsavhopp på Handelsbanken

Handelsbankens chef för aktieanalys slutar efter mindre än ett år..

Realtid - 12 timmar sedan

Ny vd för fonddistributören Mfex

Torben Brandt Munch har utsetts till ny vd för fonddistributören Mfex och han tillträder från och med den 1 januari 2020..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.